FIV in Ungaria 21
Raspunsuri - Pagina 13

teacdrn spune:
cornelianeli-imi dau si eu cu parerea...pussi -cred ca a raspuns bine la tratamentul de la FIV-1 si atunci a primit acelasi tratament la FIV-2; daca tu stii ca ai raspuns prost prima data sau ai descoperit alte probleme pe parcurs, poate ar fi bine sa-i mai scrii inca o data ca sa te lamuresti de ce a optat pentru aceeasi schema; cred ca asa ai sta mai relaxata putin.
Va pup pe toate si sper sa fie numai vesti bune la subiect!!!!
tea

cornelianeli spune:
eu cred ca avem probleme de comunicare eu si zadori nu intelege ce-i spun....
dupa primul fiv mi-a zis ca din cauza problemelor pe care le am la tiroida ar trebui sa evitam AC si sa fac inhibarea cu decapeptyl...si acum mi-a dat AC!!!!
e ametit dragul de el ii mai compun un mail si sper sa ne intelegem
de stimulare ma gandesc ca mi-a crescut FSH-ul nici nu vreau sa ma gandesc cat e daca la ioana era 6 si in szeged a fost 13,la mine e 10 la synevo si la szeged cine stie cat.....
cred ca ma apuc de ungureste ca in engleza vad ca nu prea ne intelegem
kla pumnii stransi sa fie multe ovocite mari si frumoase
va pup pe toate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey

adaca spune:
LA MULTI ANI MARIA !fetita Leliei. Multa sanatate, fericire si numai impliniri. Te pupam dulce
DARIA, DARIUS si CAIUS.
Ade 27 s
+ Dari si Cai
AB Darius si Caius Gazele

sunshine4ever spune:
Ciao fetelro!
Hai sa va spun despre Ioana ca doar mesajul e ok si la capat.
ioana e bine sta la patut cumintica, va transmite multi pupici va multumeste ca sunteti alaturi de ea, si indata ce ajunge acasa va va scie. Aaaaa va zice ca are si un sclav.....pe care si l-o luat de barabat de citiva ani . Va pupa si va transmite numai succese.
Si despre mine : se pare ca m-i s elungeste stimularea si chiar facem protocolul lung, ca luni era ca vineri am face punctia si azi se lungeste pe luni dar pian luni ma mai duc la clinica si poate se mai schimba cite ceva. In fine, am folicului multi si mari zic eu, endometrul mi-e de 9 iar d efolicului am vreo patru ce ma reusit sa le numar cum insira dr-ta pe partea stg intre 13/10, 10/10,si cite va mici iar ep dreapta am o adevarata armata inte 13/13, 13/10 14/13, 14/12 .....si cam astea le-am tinut minte. Sper sa fie de bine, si de ma tine pina luni pt punctie sa nu ovulez cumva pe sfirsit de weekend , pt ca asa cum mi-am socotit eu dupa zile numarate as fi al ovulatie, da ram mai inteles ca ovulatia o declanseaza ea cu ovitrelle.....in fine stie ea ce face. De data asta sper sa fie de bine, pt ca vreu sa vin cu gemeni acasa.
Corina pina la urma baietelul mami va fi si nu fetita tati, dar e ok si asa. Ma bucu rpt voi, sa va traiasca. si pe buritca
Va doresc toate cele bune , sa nu va suparati ca nu va insir, pt ca asta ar insemna mult mai mult timp, va doresc celor in tratament sa aveti numai succese si in final teste pozitive, cele gravide grija de voi si de bebici, si al restu multi pupici si nu mai e mult pina incepeti si voi
in asteptarea unui ingeras

Liana30 spune:
magdutza tin pumniii..va fi bineee
ioana asa mama stai cuminte in pat ca noi suntem aici si tinem pumnii stransii..
ramonicooooo sper ca esti in pat cuminte..da?te pup si tin pumnii..
liliiiiiiiiiiiii fatooooo da un semn..macar sub acoperire daca nu vrei sa te arati..te pupp
Leliuta :"La multi ani printzesei!!!"sa'ti traiscaaaa..va pup pe amndoua..
Pissssssssssssssssssssss,ZoRiiiiiiiiiiiiiii mii dor de voi..nu va pare rau mama si de palamanii mei?vreti sa morde dorul vostru?
cenusereasoooooooooooo tu vrei sa scot paru?da si tu un semn macar..
adela,Tia,Mika va pupacesc
andicu ce mai face fotbaliatoru?
Auburn te pup mii dor de tine..pup si printzesa..
Klaaaaaaaaaa ce facusi?ce se vazu?zii odata ca's curioasa rauuu
ioana celalata de 78 parca tu nu mai zici nika?
gabituuuuuu mii dor di tine..
daniela ma duc sa cercetez sa vaz daca nascusisun la politie..la spital..la..la..vaz io..poate imi spune Mazare daca tu nu spui
legaturilorrrrrrrrr va pupppp
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

iliuta spune:
MA BAG SI EU AICI CA SA ZIC LA MULTI ANI OLTENCEI NOASTRE DRAGI (AM VRUT SA FIU PRIMA ...ZIUA EI E MAINE)...
LA MULTI ANI LIANOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SI SA TE VEDEM CAT MAI CURANDCU
LA PURTATOR
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

Liana30 spune:
Multumesc iliutooooooo Multumesc..te pup si te iubesc multtttttttt..pana la urma vom reusi..asculta la baba
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

iliuta spune:
ASA SA FIE....
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela

corina74 spune:
toate fetele
azi a venit ziua cea mare , stim ca vom avea un baiat
am pus citeva din imaginile de la eco pe linkul de mai jos
http://www.flickr.com/photos/14192077@N02/?savedsettings=1443742951
magduta iti tin pumnii, astept in continuare vesti bune de la tine, ma bucur foarte mult ca am reusit sa ne intilnim
desi nu prea scriu , in schimb citesc tot ce se posteaza si sunt alaturi de toate fetele , va doresc la toate sa reusiti
andicu ,ai un baietel pe cinste , va urez numai bine
va pup pe toate
corina74 21

Liana30 spune:
Felicitarii corina
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica