*Gravidute&Mamici de IASI (6)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Kriss ,am uitat sa te salut in mod special si sa iti multumesc pt grija pe care ne-o porti .Am vazut ultimele poze cu burtik ( arati f bine) si cele cu caruciorul( isi merita banii).Inca mai mergi la birou?Pana cand?
Vreau sa te rog sa treci si din partea mea o recomandare pozitiva la dr Holicov.

Cristina 37+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by ella10

buna fetelor, am si eu problema, am racit si mi-e frica de mor sa nu pateasca ceva bebe, atit cit m-am ferit sa nu racescc....sper sa-mi treaca repede si sa nu se intimple nimic cu bebelina mea

19+

poze
BIANCA

Eu am fost racita de vreo 3-4 ori in sarcina si Matei nu are nimic....Ceai cu lamaie si oscilococinum - 1 pe sapt poti lua toata iarna, e homeopat, ai grija sa nu atingi granulele cu mana, se sug nu se inghit. Acum poti lua de 2 ori pe zi cate o fiola, 3 zile. Multa sanatate!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

buna fetele!
sunt si io o foarte proaspata graviduta de iasi...
pe 10.09. la 3 zile intarziere si pt ca nici testul inca nu se pozitivase am decis sa mergem la eco sa vedem "cauza"...singurul cabinet la care am gasit deschis...si era si aproape de biroul meu a fost cel al dritei grigore mihaela...dar de garda era drita cojocaru...ea mi-a facut eco transvaginal si a depistat samburicu!
va rog spuneti-mi daca ati auzit despre aceasta drita....sa raman la ea, sau sa merg la altcineva???
VA PUUUUUPP MULT DE TOT!

ioana
poze samburel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Cristina, ca sa fii mai sigura poti lua un fas, ca nu stii cum e vremea in ziua respectiva. de ex eu am nascut intr-o marti si era soare si am iesit din spital vineri, dupa ce ninsese Bine, era sfasit de noiembrie. Oricum, iesi pe la pranz din siptal, de regula, cand se mai incalzeste.
Pt temperatura din camera de-acasa unde il tii pe bebe, iti recoamda in primul rand sa iei un termometru ca sa ai tot timpul controlul asupra ei. EU primele 3 luni am tinut cam 22.5, 23 grade maxim, dupa care am scazut cu jumatate de grad pana am ajuns la 21.5. Poate unora li se pare prea frig, dar ai sa vezi ca pediatrii recomanda o temperatura scazuta in camera, sa doarma bine bb. SI daca dai drumul la radiator, musai o oala de apa pe el, sa nu ususce aerul prea tare. SI la temperatura respectiva nu-i puneam caciulita subtire decat dupa baie, vreo ora.

Ioana, bine ai venit in mijlocul nostru!! sa-ti traiasca samburelul!

Ella, sananate multa!

Maria(29.11.2005) si Ioana 32+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ioanara23 felicitari pt. samburel!

cristina sieu ii transmit fetei mele toate starile mele... din cate vad eu e destul de cumintica... nu ma pot plange.. face scandal doar daca o strang(cand ma gheia o pauzasc sau ma aplec...

in rest daca mie mi-e foame..daca sunt pre obosita...dar cel mai tare cand sunt nelinistita...

spre ex. ieri... am fost la dr....totul a decurs bine ca suntem bine ..dar am ajuns la cantar...bun... si a inceput..tanti dr. sa ma sperie ...ba ca am luat prea mult ...ca sa nu am vreo boala(si mi-a dat sa fac un sac de analize)...etc..etc... ca nu e normal intr-un timp asa de scurt...etc...etc..

pe moment nu am realizat...dar cand informatia a ajuns la asta mica...toata nelinistea mea... a trecut la ea mititica...

eu intr-un final m-am linistit ...m-am resemnat... dar micutza mea...a continuat sa se agite mult...pana s-a linistit numai eu stiu ce am tras...ziceam ca se intoarce pe toate partile si tati radea de noi ca sa ne mai destinda..zicea ca sunt cel putin 5 acolo si se i-au la bataie intre ei minte de barbat...

Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Ioana ,multumesc mult de sfaturi .Chiar mi-au prins bine ,termometru de camera avem si noi ,dar chiar nu eram sigura cam care ar fi temperatura ideala pt bb.O sa tin cont de experienta ta in materie.e f bine k nu ai vrut sa ai un bb super infofolit,cam asa vreau si eu sa o tin pe Ami ,sa fie rezistenta.
Zilele astea o sa ii caut neaparat un fas de toamna -iarna mai blanda k nu vreau sa il las singur pe sot sa il ia cat o sa stau eu in spital k nu se pricepe.
Stefania ,te inteleg perfect.Alaltaieri am fost la analize si mi-au iesit multe leucocite in urina si nr leucocitelor din sange crescut.Ne-am ingrijorat si eu si Amalia ,dar la fel ca la tine pe ea a tinut-o mai mult.Legat de tati al vostru se da de gol k isi doreste mai multi copii.Si al meu vrea 3 asa k stiu ce zic .

Cristina 37+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ioana, felicitari pentru sarcina si bun venit! Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos si la termen!

Crissintibun, imi pare rau de saptamana grea..acum inteleg ca sunteti bine amandoua.. e vorba cumva de Sebi a Andreei? sper sa se fi rezolvat problema de sanatate..

Stefania, nu te mai agita..ca bebelinei nu ii place..

eu m-am cantarit dimineata si am +11 kg
In rest, suntem bine..asta noapte am visat ca mi se rupsese apa si imi cazuse si dopul (in vis era un dop cat un capac de borcan..ca sa vedeti ce vis tampit)..si aveam numai 35 sapt..
Ieri am fost la oftalmolog si mi-a recomandat cam cezariana..nu am mari dioptrii, s-au mai marit de vreo 2 ani de cand nu am mai fost la control, dar nu e imposibil sa nasc natural..insa efortul e mare si e posibil sa mi se mareasca..
Mai studiem inca problema...

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

salut si eu fetele dragi de Iasi. Si incerc sa raspund unora, acolo unde ma ce zice.

Cristina, eu la BB, acum, am temperatura fixata cam la 21-22 de grade. Doar la baie fac 23 (ca nu ii mai fac baie in camera, mi-e greu sa tot car baliuta, ii fac in baliuta lui, dar o pun in cada; deci trebuie sa ma deplasez cu el pe hol si...zic sa fie mai cald) Caciulita nu ii pun nici dupa baie, dar Victor are putin par si se usuca repede, daca il sterg cu prosopul. Daca ar fi mai pletos si ar sta ud pe par i-as pune caciula subtire. Daca folosesti radiatorul, sau si pentru cele care au centrala, un sfat pe care l-am aflat si eu de curand de la mamicile de la Scutece: folositi pentru umiditate mai bine pelincute ude pe calorifer si nu recipiente cu apa (acolo ar fi un mediu propice pentru microbi). Sper ca am fost de folos

Amironeanu, pe noi meniul ne-a costat 90 Ron, fara dulciuri, tort si bautura. Cu trei feluri. Conditia a fost sa platim 40 de meniuri, (mai putin friptura unde se platea cat se consuma). A! Si am mai platit 400 pentru bucatari, ospatari. Muzica am avut noi de acasa, adica calculatorul. DJ a fost sotul Localul a fost f dragut. Mi se pare ca tot cineva de aici mi-a recomandat.

Ce mai stit de Aurelia? A facut amniocenteza?

Emma, tinem pumnii. Abia astept sa ne povestesti.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am uitat.. Cris, ai facut contract pt. recoltare pana la urma?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

buna fetelor, multumesc la toate pentru grija voastra pt mine, va
azi ma simt un pic mai bine,ieri l-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau vitamina c, ceai si multa lamaie, iar daca fac febra sa iau un paracetamol, dar febra nu am facut, am baut mult ceai cu lamaie si am luat vitamina c, azi deja nu ma mai doar gitul, doar imi curge nasul si mai stranut din cind in cind, sa dea domnul sa nu fie nimic grav, maine o sa merg la un control sa vedem ce face fetita si daca e bine.
va multumesc pt urari si va pup dulce!

19+

poze
BIANCA

Mergi la inceput