*Gravidute&Mamici de IASI (6)*
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
raca spune:
Salutari tuturor.
Am fost si noi ieri (fix la 20 de saptamani, n-am mai avut rabdare nici o zi in plus) si ne-am vazut baietelul (tot baietel a ramas, n-am avut surprize). E bine sanatos(din cate se pare) are deja 370 de grame. Abia astept sa treaca inca 4 saptamani si sa mergem din nou la eco..... 20+
Vine Barza!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
buna fetelor, am si eu problema, am racit si mi-e frica de mor sa nu pateasca ceva bebe, atit cit m-am ferit sa nu racescc....sper sa-mi treaca repede si sa nu se intimple nimic cu bebelina mea 19+
poze
BIANCA
kriss79 spune:
Salutare!
Ella, stai binisor in patut, bea ceai cu lamaie! daca se agraveaza suna dr. si intreaba ce poti lua(stiam ceva de oscilloco..nu stiu cum si cred ca Vitamina C..). Vremea asta acum e tare inselatoare, pare cald, dar nu e..asa ca eu prefer sa transpir decat sa racesc, drept pt. care imi pun multe haine pe mine
Insanatosire grabnica!
Raca, felicitari pt. vizita la medic! important e ca e sanatos!
Si eu azi m-am programat la eco de 36 sapt, miercurea urmatoare! abia astept!
Crisstibun,Teo cum mai sunteti?
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
GETY spune:
Ella, multa sanatate iti urez, incearca sa te tratezi "babeste", daca nu, ia legatura cu dr. ginecoloaga sa-ti spuna ce ai voie sa iei, fara sa-l afecteze pe bebe. Eu am luat anitibiotic in timpul sarcinii, pe la 5 luni si 1/2 si plangeam si luam pastilele.
Raca, emotionanta intalnire cu baietelul ati avut!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
ELLA sa te faci sanatoasa! Poate ca ar fi mai bine sa te odihnesti, ca si oboseala favorizeaza racelile!
Mihamora de ce ai scris jos :"In asteptarea lui Vladut?!" Sper ca nu sunt indiscreta!
Moldoveanca e bine ca nu mai e circulara!
Amironeanu intradevar te ajunge oboseala cu mesele la 3 ore!
Kriss poti trece din partea mea in dreptul dr. Mihalceanu un "+". Acusi acusi vei fi si tu mamica! Mai e foarte putin! Sanatate!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Noapte buna si vise placute!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
mihamora spune:
Buna seara!
Ella - multa sanatate!
Alynta - "in asteptarea lui Vladut" , a lui Teo (moldoveanca)
Nici o veste de la Emma?
Noapte buna! de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Nici o veste de la Emma?
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Azi o interneaza si maine face cezariana.
revin mai tarziu..fug la treaba
![](pupic.gif)
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
slimatei spune:
ella si eu am fost racita si inca tare....aveam si tuse...credeam ca n-o sa se mai termine... am baut ceiut cald cu lamaie ..odihna in patutz la caldurica...dar ce ma faceam ca aveam dureri de cap si in plus si febra asa ca dr. mi-a zis sa iau max. 3 pastilutze de paracetamol pe zi... dar eu luam doar 2 ..mi-era frica sa nu-i fac ceva lui bb....dar mai rau ii faceam daca ramaneam cu febra..cica febra poate sa-l si ucida....
multa sanatate...
Stefania
crissintibun spune:
Buna dimineata tuturor iesencelor!
Eu am avut o saptamana destul de grea ,de asta nu am mai intrat sa si scriu ,doar am citit ce se mai intampla pe aici.Ieri a culminat totul cu faptul k a trebuit sa ducem la policlinica si apoi la spital pe una din cele mai bune prietene ale mele impreuna cu baietelul ei .Nu e ceva grav ,dar asteptatul pe holurile spitalului ore in sir ,plus drumurile istovitoare cu masina ,pt k era o aglomeratie de cosmar si a trebuit sa strabatem de vreo 3 ori orasul de la un capat la altul si in primul rand lacrimile prietenei m-au doborat efectiv.Ca sa nu mai zic k suntem atasati de baietelul ei si chiar daca nu ar fi fost toate astea ,tot eram afectati.
Azi sper sa fie o zi mai buna ,sa ma simt mai bine decat ieri ,pt k aseara de cand am ajuns acasa pana ce am adormit am avut niste dureri cumplite de spate .Cred k de la atata stat in picioare si de la faptul k Amalia a fost f agitata ieri pe la policlinica si pe la spital.Reusesc tot timpul sa ii transmit fiecare stare a mea , ma impresioneaza ca deja suntem asa strans legate.
O sa reiau in incheiere intrebarea mea pt mamici ,la care nu am mai primit raspuns.Tinand cont de temperaturile actuale ,ce tinuta recomandati pt iesirea din maternitate? E nevoie sau nu de un fas mai subtire...Si inca ceva : e nevoie cand o aduc acasa sa tin radiatorul in priza ,precizez k noi nu o sa avem caldura pana prin noiembrie .Astept raspunsurile voastre,
Cristina 37+ si
Amalia Maria