*Gravidute&Mamici de IASI (6)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

am trecut la lista cu doctori si recomandari pozitive..cine mai recomanda sa ma anunte ...asteptam si recomandari negative!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 34+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

quote:
Originally posted by kriss79

am trecut la lista cu doctori si recomandari pozitive..cine mai recomanda sa ma anunte ...asteptam si recomandari negative!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

KRISS poti sa ma treci si pe mine la dr mihaila caci si eu dau recomandare pozitiva in privinta lui

V-am pupat.

19+

poze
BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Iertati-ma ca nu v-am scris ieri dar am fost super obosita si nu am mai intrat pe net.Pai am fost la cabinet ,bebe nu mai are circulara iar a dansat el acolo prin burtica, e foarte bine, hemoragia nu a fost nimic grav s-a oprit imediat mi-a explicat ceva de la o contractie mai puternica nu stiu ce vase de sange s-au spart.Se pare ca inca mai vrea sa stea in burtica,ne-a chemat luni pe 24 la spital pe la 6 seara sa incepem usor ,usor declansarea.Asta nu inseamna ca nu se poate intampla pana atunci,eu nu ma supar,Am inceput sa ma plimb, sa beau ceai din frunze de zmeur,mananc ananas parca ar fi mai bine sa se declanseze nasterea decat sa fortam.Va pup,sunteti niste dragutze toate.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Teo, bine ca totul este bine si sper sa vina bebe in mod "natural" este mai bine si pentru el si pentru tine.

Mamici, am si eu multe intrebari vis-a-vis de botez. La cat v-a ajuns meniul si ce continea. Nu prea am idee cite feluri de mancare sa servim si am primit un pret de 90-95 lei pentru un meniu cu trei feluri, fara bautura si dulciuri si nu stiu daca e mult sau putin

Fug la masa, poate reusesc sa dorm si eu un pic, nu ma pot plange, doarme destul de bine Matei, dar trezitul din 3 in 3 ore ma cam doboara.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

I-am transmis toate cele bune Emmei si mi-a raspuns ca joi o interneaza pt. analize si vineri e programata cezariana.
Andrea, la ce local ai gasit? mi se pare un pret bun..eu auzisem undeva la 120-140 lei/pers. si era fara bauturi..cu 3 feluri.
Fetelor, ati botezat sau ati auzit botez in decembrie?(ma refer la local, nu botez in biserica)

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Amironeanu - e bun pretul, la mine au fost tot 3 feluri de mancare si desert =120 lei, fara bauturi.

Kriss- de ce sa nu se faca botez in decembrie, te referi la post?

In asteaptarea lui Vladut

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

da, Mihamora, la post..
daca ma hotarasc si il fac in decembr. vine cineva?:)
initial aveam in gand 12.01 sau 26.01.2008...

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Andrea, ti-am trimis un PM, poate reusesti sa citesti.

Maria(29.11.2005) si Ioana 32+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Multumesc pentru raspunsuri, este un local din Tatarasi, El Remo, noua de place cum arata, este foarte aproape si de biserica si de casa, tot acolo a facut si sora mea botezul si a iesit foarte bine.
Cristina, sora mea a facut botezul in decembrie, nu a avut nici o problema cu preotul, iar la masa de dupa a avut atit mancare de post cat si "normala". Era intr-o sambata si era si dezlegare la peste si meniul de post era bazat pe peste.
Ioana, ti-am raspuns la PM.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Andrea,multumesc de raspuns in leg. cu botezul..ramane sa vedem..cred ca in functie si cand voi naste..ca daca nasc la 1 nov sau mai tarziu(fiind mai mica la eco) nu o botez in nici un caz in dec..
Marti eu vreau sa sfintesc casa..inainte sa vina bebelina..
Pana acum am stat cu treaba..la 13 ma duc la oftalmolog.
va pup

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput