*Gravidute&Mamici de IASI (6)*
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
ioana_77 spune:
Chiar ma gandeam la Moldoveanca ieri (cand nu am avut semnal la cablu mai bine de jumatate de zi). FELICITARI SI REFACERE USOARA! Iar puiul de "moldovean" sa fie mancacios si cuminte!!!!
Ieri am avut o zi super obositoare, am facut mancare, intins rufe, mers la plimbare cu fata, seara imi venea sa ma culc inaintea ei.
Noroc ca sotul meu (am cel mai bun sot din lume, v-am spus?) a preluat dusul de seara, imbracatul si lapticul Mariei.
Se pare ca nu mai pot face multe chestii in aceeasi zi, trebuie sa-mi dozez efortul, ca altfel nu stiu cum rezist pana la sfarsit. Ca ajutor, am un unchi care mai vine sa o plimba pe Maria, sau la care o mai duc din cand in cand sa stea cateva ore, sa mai schimbe peisajul.
Asta noapte mi-a tras colocatarul un sut in burta ca m-am trezit buimaca, nu stiam daca am visat sau a fost real. Asa ca de la 1 la 3 m-am uitat la TV si am rontait diverse chestii, ca nu mai putea de foame.
Cris, in maternitate pt bb: pampers, haine de schimb (ia si tu la tine 2 costumase), pampers, baneocin pudra, bepanthen sau garmastan pt iritatii, sapun pt bb (de preferat sa fie 2 in 1, adica si pt cap si corp). Eu m-am dus prima data cu ditamai bagajul la mine, acum ma duc cu sacosa si las pachete cu bilete ajutatoare acasa, sa mi le aduca sotul daca e nevoie.
Maria(29.11.2005) si Ioana 33+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Salut!
FELICITARI TEO!!!!!!!!!! Sa fie Dominic sanatos, mancacios si sa doarma bine!
Mie in maternitate nu mi-au dat voie cu haine nici pentru mine, nici pentru Matei. Asa ca am avut nevoie doar de pampersi, bepanthen si sapromed (pudra) pentru Matei. Si produse de igiena si garmastad pentru mine.
Noi suntem bine, crestem, mai avem si colici, dar trec ei. Duminica a fost mai rau, a plans aproape toata ziua si e tare rau ca atunci cand il doare burtica nu-i convine nimic, nici suzeta, nici luat in brate, nici tinut pe umar, chiar si afara plange.
Pupici,
Andrea de Stefania
(13.08.2004) si Matei
(04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mihamora spune:
Bine ai venit pe lume Dominic!
Felicitari Teo!Sa-ti traiasca baiatul!
Kris felicitari pentru eco, draguta faza cu dr. si forumul
Ma inscriu si eu la intalnire de
Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
INTALNIRE:
1.ELLA
2.KRISS
3.MIHAMORA
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Cristina,daca stiam ca mergi maine la control ma programam si eu tot pentru maine. O puneam de-o intalnire la usa lu' Monica.
Cum de v-ati hotarat pentru cezariana "la cald"?
Simo,acum sunt la sediul din Tatarasi,acolo unde nu-ti place tie ...Nici mie nu-mi prea place,dar ma consolez cu gandul ca mai am putin si intru in contzed.
Ioana,de la ce firma ai cablul?
Stefania,da mey mai sunt 10 saptamani...Dar mi se par asa de multe...Probabil ca dupa ce voi intra in concediu si voi sta acasa timpul va trece mai repede.
Ma inscriu si eu la intalnire,dar astept sa vad data,ca eu cu serviciul meu nu pot promite ca ajung.
Miha si Robert
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Stefania,da mey mai sunt 10 saptamani...Dar mi se par asa de multe...Probabil ca dupa ce voi intra in concediu si voi sta acasa timpul va trece mai repede.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
tocmai de asta ziceam...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
min.7sapt.
slimatei spune:
aaa si inca ceva eu stau acasa si nu trec mai usor....
imi vine sa mor de plictiseala... desi eu fac tot posibilu' sa nu ma plictisesc... mai bine era la munca...Stefania x 2
min.7sapt.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by slimatei
imi vine sa mor de plictiseala... desi eu fac tot posibilu' sa nu ma plictisesc... mai bine era la munca...
Zici tu ca ma voi plictisi acasa?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Miha
![](gravida.gif)
![](hi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by kriss79
am uitat:
cine imi poate zice si mie ce tre` sa iau la bebelina in spital( e vb. de Cuza Voda)?
cate si ce hainute, pampersi samd
multumesc anticipat!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina36+ cu Alessia Stefana
Depinde de neonatolog. Eu am stat la et. 5, la d-ra Postudor si nu am putut folosi hainele de acasa(nici pt. mine si nici pt. fetita). Pt. fetita nu am putut folosi nici macar prosopelele.
La et. 3, de ex. aveai voie cu lucrusoare de acasa.
Incerc sa fac o listuta, daca uit ceva revin aici.
- cosmetice: sampon, crema pt. fundulet(bephanten, de ex), pudra pt. pliuri(sapromed sau baneocin), tifon steril, alcool alb(pt. sters imprejurul buricului). Am avut si altele din listuta pt. maternitate dar doar pe acestea le-am folosit in spital. Servetelele umede nu sunt indicate pt. primele zile - asa mi-a spus neonatologul. Sapunul: chiar daca e pt. bb eu nu-l folosesc, prefer. o crema de baie. Asa cum ti-a spus si Ioana e de preferat 2 in 1.
- prosopele, o paturica subtire.
- hainute: ai nevoie de 1 schimb/zi(sa ai si o rezerva). In primele zile nu stiu daca o sa ai curaj pt. body(eu nu am avut) asa ca sunt bune costumasele din 2 piese - sunt acelea de dat direct pe piele, apoi cele de exterior. Caciulita: doar dupa baie(1-2 ore).
- pampers: nu mai retin exact dar nu cred ca mai mult de 5/zi.
Oricum rogi pe cineva sa-ti aduca de acasa ce mai e necesar.
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by slimatei
imi vine sa mor de plictiseala... desi eu fac tot posibilu' sa nu ma plictisesc... mai bine era la munca...
Zici tu ca ma voi plictisi acasa?Fii-miu nu cred ca ma va lasa...
Plus ca abia astept sa ma apuc din nou de prajitureala.
Mihasi Robert
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
aaa asta-i bun..cand mananci una din inghitituri sa te gandesti si la mine..
am si eu cateva zile decand ma trezesc cu noaptea-n cap sa fac cornuri calde lu' 1 buc sotz... ca copii deacum vin...
si stii ca atunci cand mananc din ele... fiecare muscatura ma gandec la cate o persoana ... si zic.. asta e pt. cutare..asta pt. cutarescu... si tot as sa ma viseze dulce pe la 4 dim...nu de alta..dar sa nu-mi stea cumva in gat
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
min.7sapt.