*Gravidute&Mamici de IASI (6)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

DARRIA, multumesc mult

INTALNIRE:
1.ELLA
2.KRISS
3.MIHAMORA
4.MARIUSSIMIUC

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am ajuns de la control...Bubulina e bine......e miscareata tare si a crescut...are 1300g.

Stefania,esti comica rau cu imbucaturile.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

E geloasa Maria pe laptop, mama, mama, cum l-am deschis cum e calare pe mine. Acum a luat-o George la dus si am scapat.

Miha, la renumitul RDS, unde altundeva sunt probleme zilnice cu semnalul? Bravos pt vestile bune de la eco.

Interesant cu faza ca nu este voie cu haine pt bb si mama. Asta inseamna ca-i tine infasati in permanenta? La Maria eu am purtat numai camasi de la ei, chit ca erau rufulite.

Vata la greu, nu stiu daca ati trecut pt spital. EU faceam un fel de tampoane din bucati de vata infasurate in pansament steril, sunt mai practice. In nici un caz tampoane, e greu cu spalatul acolo, cel putin asa era acum doi ani.

Vroiam sa va zic ca se gasesc in Siraj body-uri cu capse in fata, cele mai practice, adica nu se trag pe cap.

Maria(29.11.2005) si Ioana 33+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mihaela: ai fetita mare, sa fie sanatoasa

Ioana: da, infasata a fost si inca in 2 scutece. Erau din alea vechi, de spital, scortzoase. Noroc ca nu a facut fata nimic de la ele.

Tampoanele de vata infasurate in tifon steril sunt recomandate pt. epiziotomie - permit aerisirea -> vindecarea mai repede.
Daca e cezariana se pot folosi tamp. normale, externe.
Am inteles ca unele mamici foloseau chiar pampersi pt. batrani.

Daca tot vb. de hainute: in siraj gasiti un stand(al producatorului) cu hainute, 100% bumbac si la preturi mici fatza de oras. Aceleasi produse se gasesc si in oras sau pe alte site-uri(voinicelul, de ex.) dar la alte preturi.
www.wylles.ro
Eu de aici am luat pt. stumfita si iau pt. in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Neata!
Am ramas singurica pana duminica..facem intalnirea sambata,adica maine? voi ce ziceti? sau mai asteptam sa vedem cine se mai inscrie si o lasam pe sapt urmatoare?
Am vazut in listele de pe DC cu bagajul..ca ar trebui si scutece de finet? pai nu-s alea de pe vremuri, cand nu erau pampersi? trebe asa ceva?
Miha, felicitari pentru bulina:) ma bucur ca e bine, sanatoasa!
oare licurici ce face? zicea ca face amnio..sper ca e totul ok..

ok..ne auzim mai tarziu!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 36+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! cat as vrea sa pot fi si eu...la intalnire... da' ne putem intalni si cu bb mici la anul...?ce zici kriss...?

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Kriss ar fi super simbata dar e ziua finutului meu si nu pot veni , si e un sfirsit de sapt cind e sotul meu liber,caci de obicei lucreaza simbata si dumineca si e liber in cursul sapt dar sapt viitoare intr-o zi ar fi super si poate se mai inscrie si altcineva

poze
BIANCA
21+

Mergi la inceput

Miha eu stau acasa de la 7 saptamini si sincer ma mai plictisesc citeodata , in unele zile timpul trece mai repede dar in altele...cel putin cind e sotul de serviciu dupa-amiaza...mor de plictiseala.ma mai viziteaza cite cineva, mai stau pe forum cu voi si trece timpul, si daca ma apuc sa fac cite ceva ma doare burtica, obosesc si mi se face rau si trebuie sa stau intinsa, asta e! nu ma pling merita "efortul", o sa treaca timpul.

poze
BIANCA
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by ella10
....
nu ma pling merita "efortul", o sa treaca timpul.

poze
BIANCA
21+

asa ma amagesc si eu... si mai am de amagit vreo 10 sapt..

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Stefania tu mai ai ai 10 sapt, sa vezi ce repede trece timpul dar eu...mai am de asteptat

Vreau sa va zic fetelor ca ma plingeam intr-un timp ca nu gasesc cu ce sa ma imbrac, acum am vreo trei perechi de blugi pt gravidute foarte frumosi,o pereche e adusa de la turci de o prietena, o pereche mi-a luat-o mama si o pereche mi-am comandat de pe net de la tara fashion, foarte tare acum am si de unde alege cind ies la aer
V-am pupat o zi buna!

poze
BIANCA
21+

Mergi la inceput