*Gravidute&Mamici de IASI (6)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eu va urez o zi buna si ma duc la impletit, ca-i impletesc un ilicutz fii-mii.
Mi-am adus aminte: ecografia se cheama de "morfologie fetala"

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Kriss,
tocmai doream sa ma inscriu pe lista de recomandari negative pt iliev dar am vazut ca m-ai trecut deja
Desi nu scriu aici, pentru ca nu sunt nici mamica nici graviduta, sa stiti ca va citesc mereu si tin pumnii intotdeauna mamicilor care trebuie sa nasca
Sanatate voua si bebeiilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

AZI, LA ORA 9.35 A VENIT PE LUME ANDREI, BAIETELUL LUI EMMA(AEPERJU)!!!Sa fie sanatos si sa aiba noroc in viata, iar Emmei recuperare usoara si mult laptic!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 35+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

bine ai venit Andrei sa ai parte in viata de multa fericire si sanatate...de parinti sanatosi si iubitori!

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Bine ai venit pe lume micutule Andrei! sa fii sanatos si viata sa-ti rezerve numai bucurii.

Mihaela,zici tu ca Aspenter-ul este bun? Rezist io cat rezist dar nu mai pot de infundata ce sunt.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

buna seeara fetele!am fost la control totul e bine,m-am mai linistit, racita tot mai sunt dar imi trece, mi-a ddat dr sa iau oscillococcinum, beau ceai si zeama de lamaie cu miere de albine si o sa-mi treaca, trebuie sa-mi treaca nu;m-am linistit caci eram taree stresata sa nu pateasca bebelina ceva, dar totul e bine.
bine ai venit pe lume ANDREI , sanatate multa si EMMA sa-ti traiasca puiul si sa va bucurati de el.

20+

poze
BIANCA

Mergi la inceput

Andrei, bine ai venit pe lume!
Mamicii ii urez refacere usoara si sa aiba mult laptic pentru baietel.

Mergi la inceput

Ella10, multa sanatate in continuare si sa te faci bine cat mai repede!

Mergi la inceput

neata fetelor!nu prea mai am somn si m-am gindit sa intru putin sa va spun "Buna dimineata" si o zi cit mai frumoasa!
Gety multumesc pt urari, deja ma simt mai bine, cred ca-mi trece raceala, sper sa fie ultima din perioada sarcinii, adevarul e ca cine a spus ca lamaia e foarte buna pentru raceala, mare dreptate a avut, hai ca v-am pupat mai vorbim

20+

poze
BIANCA

Mergi la inceput

Miha tu cum te mai simti, ti-a mai trecut raceala? multa sanatate!incearca si tu sa bei zeama de la doua lamai cu miere de albine , de trei ori pe zi, pe linga ceaiul pe care sunt sigura ca-l bei,si o sa-ti revii.In sanatosire grabnica!

20+

poze
BIANCA

Mergi la inceput