*Gravidute&Mamici de IASI (6)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Kriss, e vb de Sebi al Andreei intr-adevar.a A avut febra destul de mare,acum e in afara oricarui pericol ,dar il tin cateva zile internat pt supraveghere si tratament.Chiar mi-am facut multe griji pt el ,bine k a trecut ce a fost mai greu.
Oana si Mihaela ,va multumesc din suflet pt sfaturi.Ideea cu pelincutele e perfecta ,si asa habar n-aveam ce oala sa pun pe calorifer cu apa ,dar eram constienta k orice ar fi ceva trebuie pus k si asa pt noi ,adultii aerul de la caloriferul electric e prea uscat ,dapai pt puiuti.
Deja imi e din ce in ce mai frica de momentul nasterii ,mai ales k ma asteapta o operatie.
Kriss,nu am mai facut contractul .Pana la urma nu prea cred k o sa il mai fac ,au fost cateva persoane care au reusit sa imi implementeze indoiala in suflet cu privire al cat le voi putea folosi ,in sensul k va costa enorm o operatiune de folosire a lor.
Eu azi am fost la mama si am avut placerea sa ii duc eu ei mancare gatita de mine o ditamai oala de ciorba .Pana acum nu aveam niciodata timp sa ii fac asa surprize ,eram mult mai ocupata k ea si imi aducea ea mie.
Seara placuta tuturor,

Cristina 37+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Hai sa va mai scriu si eu cate ceva din ce stiu eu. Dr. Iliev este si foarte bun ecografist. Intre saptamanile 20-22, parca se face o ecografie foarte importanta.
Rezervele la Cuza Voda erau de 2 paturi si de 1 pat, anul trecut cand am nascut eu. Au frigider, televizor, paturi noi, termopan, calorifer electric, si grup sanitar propriu. Nu masaj, nu DVD-player

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

Crissintibun, eu ti-am scris, cu hainele cu care am intrat in spital, tot cu alea am iesit. Acum depinde, daca se raceste prea tare, iti aduce familia de acasa cand te externezi hainutze mai groase. Iar in spital a fost foarte cald. Halatul mai gros pe care l-am luat de acasa a stat la capatul patului.
Temperatura in camera, eu ma asiguram ca am in jur de 22 grade si apa in castronel de metal pe calorifer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAr cum e Iliev la nasteri???
Si accepta bani??? Cati???

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, 3000km prin Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Gety ,am vazut raspunsul tau si am apreciat k mi-ai raspuns ,dar eu nu atat pt mine imi faceam griji ci pt bebe ,k la el nu am experienta cum ar trebui imbracat.Ce ma bucur k ne-ai mai dat informatii cu privire la conditiile din rezerve.50 ron mi se pare acceptabil ,dar pt cele de 100 ron nu mi-as prea face programare.Mai bine investesc banii aia in altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ioana - bine ai venit! Sarcina usoara!

Si eu am stat in rezerva cu un singur pat, cu toate dotarile pe care le-a mentionat Gety si aer conditionat cu 50 ron.

Cristina - e buna ideea cu saculetul pe care ti-a dat-o Miha.

Miha - cred ca e vorba de aspenter. Insanatosire grabnica

Daca spuneti ca in camera aveti 21,22 de grade, cum ii imbracati pe bebei? Si eu tot cam atatea grade am in casa, dar is tare friguroasa si mi se pare frig rau.

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sinzi, stii tu cum e, la noi nu cred ca exista medic care sa nu accepte bani. In principiu pentru o cezariana se dau cam 700 ron (adica atat am dat eu in iulie). Vezi ca mai sunt si altii la care tr cotizat: anestezist, medic II etc. Neonatolog bun, f bun, e d-na dr. Stamatin. E si director al spitalului, ma rog, unul din directori. (ma refer la Maternitatea Cuza-Voda). Pupici.

Mihamora, Eu pe Victor la 22 de grade cat am in casa il imbrac cu un body cu maneca lunga si deasupra o bluzita cu nasturei sau un tricou, mai ales daca body e cam decoltat la gat (si cam toate sunt asa). Si o pereche de pantalonasi cu sosetele. Nu ii dau caciula. La fel il imbrac si dupa baie, doar ca atunci fac temperatura de 23 de grade, poate 24.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

am intrat doar sa va urez o zi cat se poate de placuta!

Stefania x 2
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

fetelor va multumesc din suflet pt primirea calduroasa!
nu am mai apucat sa va scriu ieri....m-am emotionat toata!

va sa zica sunt si la noi rezerve de astea...rezervarea rezervei se face la spital? trebuie facuta oare cu multe luni inainte?

ioana
poze samburel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crissintibun

Gety ,am vazut raspunsul tau si am apreciat k mi-ai raspuns ,dar eu nu atat pt mine imi faceam griji ci pt bebe ,k la el nu am experienta cum ar trebui imbracat.Ce ma bucur k ne-ai mai dat informatii cu privire la conditiile din rezerve.50 ron mi se pare acceptabil ,dar pt cele de 100 ron nu mi-as prea face programare.Mai bine investesc banii aia in altceva.

Mai, nu stiu de cele din 1 milion, eu nu le-am prins, dar ca sa-si completeze veniturile, po amenaja si asa ceva.
Cum am imbracat-o eu pe Maria la iesirea din spital? Intr-un costumas din ala din bumbacel, cu camasutza, pantalonasi, caciulitza, daca e mai frig poti sa-i mai pui un body pe deasupra, apoi mi-a infasat-o intr-o pelincutza si apoi in paturica aia mai grosutza, si e legat-o cu pamblica deasupra. Eu poate-s de moda veche, dar am vazut si imbracati cu pantalonasi si gecutza deasupra. Tu alegi.

Mergi la inceput