La a cata intilnire este normal sa ai sex?
Raspunsuri - Pagina 3
dora78 spune:
Eteeeeeeee... a doua, a saptea intalnire sau a saptea luna... eu cu sotul meu am facut-o la a treia intalnire... ne placeam mai de mult, flirtam amandoi cu mult curaj... iar la a treia intalnire ne-a luat valul. A fost ceva frumos, consimtit de amandoi, eram constienta ca e cam devreme dar eram la fel de constienta si de faptul ca ma simteam minunat cu el. Am aflat ulterior ca si lui i-a placut, asa ca am continuat. Si tot continuam, de 10 ani.
Asa ca daca ea "a stat" de buna voie si s-a simtit bine, nu inteleg care-i problema. Poate lui nu i-a placut ca ea s-a daruit asa repede sau poate nu i-a placut cum face ea sex. Tot "ideal" il mai considera si acum???
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
Lemoni spune:
De placut i-a placut si ei , numai ca e dezamagita de comportamentul lui dupa.Asa mai invatza poate cate ceva, graba strica treaba de multe ori.E usor sa fie ideal numai 3 zile sa-i ia mintile apoi ........Din greseala invatza si poate schimba si regula asta .
Clover spune:
Lemoni, priveste partea pozitiva. Acu ca a scurtat perioada de 11 luni, poate astepta cu mai multa rapdare la urmatorul. Ba mai mult, daca vrea neaparat am auzit ca se poarta sex buddies. Cat timp isi cauta alt prieten se poate intalni cu asta daca individul atata vrea. Vremurile se pare ca s-au schimbat...
Am fost putin ambigua cu publicul roman anti-avort. Ma refeream la comunitatea desprecopii care e zdorbitor anti-avort. Romanii in general cred ca sunt pro,desi nu am gasit date statistice. Chiar daca ar exista un sondaj sunt convinsa ca unii ar completa "sunteti de acord?" - nu si cand ii vine nevasta-sa cu vestea o trimite sa-si rezolve "problema". Legatura cu subiectul de fata fiind ca de la un forum cu un asemenea profil raspunsul e destul de previzibil in problema ta.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
rilbuc1 spune:
Nu cred ca ar trebui sa-si puna problema ca a facut sex prea devreme. Putea sa faca sex peste x timp si sa se intample la fel. Nici nu ar trebui sa se simta folosita intrucat a fost bine si pt ea in momentele alea.
Eu cred ca tipului nu i-a placut ceva atunci si i-a fost jena sa-i zica. Daca era ok, era normal sa mai vrea si a 2-a,3-a, n-spea oara ca doar nu il cerea de barbat atunci.
"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus
http://community.webshots.com/user/rilbuc
espiritu spune:
quote:
Originally posted by rilbuc1
Nu cred ca ar trebui sa-si puna problema ca a facut sex prea devreme. Putea sa faca sex peste x timp si sa se intample la fel. Nici nu ar trebui sa se simta folosita intrucat a fost bine si pt ea in momentele alea.
Eu cred ca tipului nu i-a placut ceva atunci si i-a fost jena sa-i zica. Daca era ok, era normal sa mai vrea si a 2-a,3-a, n-spea oara ca doar nu il cerea de barbat atunci.
"Exista femei carora nu le place sa faca sa sufere mai multi barbati in acelasi timp, asa ca prefera sa se dedice unuia singur : acestea sunt femeile fidele."
Alfred Capus
http://community.webshots.com/user/rilbuc
jena?????cum jena?ce avea 12 ani?putea sa ii spuna orice,o balarie,nu sa dea bir cu fugitii.putea sa ii spuna "honey am fost numit azi noapte ambasador in Mali si acum te sun pe roaming trebuie sa inchid ca e scump,pa!"
ce dracu lumea in ziua de azi nu mai stie decat sa bage capul in nisip si sa nu mai raspunda la telefon?
espiritu
Elise spune:
quote:
jena?????cum jena?ce avea 12 ani?putea sa ii spuna orice,o balarie,nu sa dea bir cu fugitii.putea sa ii spuna "honey am fost numit azi noapte ambasador in Mali si acum te sun pe roaming trebuie sa inchid ca e scump,pa!"
Ba eu sincer as prefera sa nu spuna nimic, in loc sa-mi serveasca gogoshi gen "ambasadorul din Mali". Daca nu suna, oricum e clar mesajul. Macar nu ma insulta considerind ca i-as crede gogoshile adica mi-ar fi menajat orgoliul.
Asta in caz ca nu poate sa-mi faca o favoare si sa-mi spuna adevarul gol golutz, ca supravietuisc eu cumva, indiferent care e adevarul ala.
Elise & BBLisa
espiritu spune:
de cand consideram adevarul o favoare?asta ar fi normalul in viziunea mea utopica.....
espiritu
mamica dulce spune:
Se scrie prin ziare ca ar fi regula celei de-a treia intalniri...vorbe goale...eu am facut-o la primaMai rau, la cateva ore dupa ce am dat okii unul cu altul...acum 8 ani aproape impliniti.Si pe cuvantul meu ca a fost prima data(si normal ultima) cand am facut una ca asta(si dupa cum spune consortul si in cazul lui la fel).Si eu chiar nu ma gandeam la relatii serioase,dar asa a fost sa fie.
Acum eu sunt convinsa ca sunt exceptia care intareste regula
Ceea ce vreau sa spun e ca..o faci cand simti,cand iti spune ceva ca e momentul,nu cand zice gura lumii ca e cazul...
Imi imaginez ca prietena ta s-a simtit foarte jignita,dar in fond,baiatul ala poate doar asta voia si ar fi facut la fel si daca se culca cu el dupa a zecea intalnire,sau a cinspea.In mod sigur nu trebuie sa sufere dupa el,ci sa se bucure ca a vazut ce fel de "barbat" e inainte sa se implice mai mult. Si in fond,daca i-a placut si ei si s-a protejat...un one night stand nu e cel mai mare pacat la 21 de ani.
Ce e nostim ..mai stau cateodata noaptea pe net cu prietenele mele de suflet din tinerete de la facultate si ne aducem aminte cata tevatura faceam pe chestia asta...si am ajuns toate la concluzia ca daca am putea da timpul inapoi ,sa mai traim o data anii aia..pai n-am mai refuza ceva ce de fapt ne-ar fi facut placere pe motiv ca nu se face,oare ce crede,oare cum reactioneaza,oare ce scrie la horoscop,prea devreme,prea asa si prea pe dincolo...ia spune-i asa prietenei tale,sa se inveseleasca putin
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc