La a cata intilnire este normal sa ai sex?
Raspunsuri - Pagina 2
MissParker spune:
Eu aveam colege de liceu care se culcau cu straini, fumau, beau, as fi putut foarte usor sa imi incep si eu viata sexuala asa, ele erau atat de incantata de iesirile prin baruri, de invitatiile baietilor, le lua apa si nu cred ca mai tineau cont de ceea ce-si doreau ele, ci doar reactionau la manevrele de "cucerire" ale tipilor, simtindu-se magulite si sperand sa obtina ... nu stiu ce, dar in orice caz nu obtineau niciodata acel ceva.
Eu imi facusem demult o regula (instinctiv, fara vreo influenta exterioara): voiam sa-mi pierd virginitatea atunci cand o sa iubesc atat de mult pe cineva incat sa simt ca nu voi regreta niciodata, indiferent daca voi ramane cu el sau nu. Asta am si facut si a fost ok. Nu am ramas cu el, as fi fost chiar nefericita cu el (asta am realizat-o dupa multi, multi ani), dar de regretat acea experienta nu o regret.
Criteriul asta se poate aplica universal. Sa se culce cu un barbat atunci cand isi doreste asta pentru ea, nu asteptand iubire eterna sau ca tipul sa vina cu inelul de logodna in dinti dupa a treia copulatie Barbatii fug imediat de femeile-crampon.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Lemoni spune:
Imi pare bine ca mi-i raspuns si tu Marius parerea unui barbat conteaza sa sti ca m-am gandit si eu la ceea ce zici tu , ori alta posibilitate tipul a fost speriat ca relatia a mers prea departe in timp prea scurt.
Dupa ce mi-a povestit am venit acasa si am facut "sedintza" cu al meu flacau si prietenii lui varste intre (18-21 de ani.
Ei au considerat persoana in cauza usuratica si nu mi se pare normal sa catalogeze pe cineva .Dece oare barbatii gandesc asa de diferit fatza de noi .
Clover spune:
Lemoni, au catorisit femeia sau barbatul usuratic? Presupun ca femeia...Ce ti-e si cu egalitatea intre sexe.
Eu cred ca el nu s-a speriat cu nimic, asta e tot ce vroia, veni, vinci si-am tulit-o. Cam asta cred eu ca a fost. Si dupa cum zice Miss Parker, daca ea nu era pregatita dinainte sa nu regrete inseamna ca nu s-a gandit suficient de matur la ce face.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
Clover spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu trebuie neaparat sa fie insa catalogata/t ca si o ruda din familia porcinelor!!!
Pareea mea.
Marius Pernes
Marius, l-am facut porc si inca unul mare pentru ca acets individ nu i-am mai raspuns la telefon/mesaj dup-aceea, nu ca a sarit cu ea in pat de la a 3-a intalnire. Adica daca tocmai ce ne-am tavalit prin asternuturi impreuna ma astept macar (la 25 de ani) sa fii in stare sa raspunzi fie si cel mai sf raspuns ca nu mai merge.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
A_Iulia spune:
Pai strict din acest punct de vedere (ca nu i-a raspuns la telefon sau la mesaje) subscriu ca e porc.
Din celalalt punct de vedere - mi se pare absolut normal ca oricare din cei doi sa aiba dreptul sa termine o relatie, tentativa de relatie sau cum s-o fi numind asta in cazul in care nu sunt multumiti de partener (si nu doar sexual, ci orice alte motive). Si cu cat mai repede, cu atat mai bine.
Iar chestia asta cu "folositul" e o aiureala. In orice caz, se poate aplica cu succes de ambele tabere.
Nu exista numarul optim de intalniri dupa care sa faci sex, insa trebuie sa te asiguri inainte ca amandoi doriti acelasi lucru (relatie serioasa sau doar o aventura), si ca principiile generale sunt aceleasi pentru amandoi. Ca sa nu se lase cu capete sparte dup'aia.
Adina + Olivia 04.03.2004
Lemoni spune:
Chestia frustranta pt mine si ea este ca au discutat inainte si au spus ca sunt gata pet next step pt ca totul merge frumos, intilnirile astea 3 le-au avut in decurs de vre-o doua saptamini , cu telefoane zilnice si mesaje din 2 in 2 minute stat noaptea ..., cand am zis ca a gasit barbatul "ideal" am fost putin sarcastica , imi dau seama ca fata a fost putin naiva.Ea i-a povestit ca de 11 de luni de la fostul ei prieten nu a mai avut o relatie sexuala si ca nu vrea sa se arunce in bratele lui daca el considera ca nu iese nimic.Dar tipul a zis ca e great suntem imreuna un cuplu acum si asa vom ramine ,pana a obtinut ce a vrut apoi a disparut in ceatza . Macar mai facea o intilnire ceva si dupa aceea ii zice uite nu merge , raminem prieteni blaha ba .Pe mine lasitatea ma omoara.
A_Iulia spune:
Uf Lemoni, lasa-l in papuci, bine ca a scapat de el.
In fond nu s-a intamplat nimic tragic, si ea sa zica mersi ca uite in 2 saptamani si-a si dat seama ce fel de om e.
Eu cred ca mai rau era sa-si petreaca vreo 3 ani cu el asa si la sfarsit sa se intample exact acelasi lucru, nu?
Adina + Olivia 04.03.2004
Lemoni spune:
Dap Adina ai dreptate , normal ca a fost bine ca a plecat, asa a zis si inteleptul de fimiu bine ca a plecat dupa prima data si numai a incurcat-o de cateva oricum a fost pierderea lui .
Aici se pare ca regula ar fi la a treia intilnire pt sex , nu este prima persoana pe care o aud , bine ma refer la generatia asta mai tanara .
Lemoni spune:
Sorry Clover am o nelamurire sper sa nu te superi pe mine
"Prima e dupa cat timp ar trebui sa faci sex. Intrebi un public romanesc destul de conservator(cred ca 75% sunt anti-avort) la a cata intalnire se asteapta sa faca sex prima data. Raspunsul evident e sa astepti pana apar sentimentele, eventual ai dat avansul de restaurant pentru nunta."
75% sunt anti-avort dar totusi romania este printre tarile cu cele mai multe avorturi, si apoi astea se fac numai dupa ce ai sex unde reiese ca avansul la nunta nu e dat ca altfel lasau copilul .
Loma spune:
Lemoni prietena ta sigur a gresit trebuia sa fie la a saptea intalnire,
de asta a plecat baiatul a vazut ca e o usuratica yo pe barbatu-meu l-am tinut vreo 6 luni, si uite ca acum sunt nevasta-sa.
Hai mai, normal nu este nicicum, ci atunci cand ambii parteneri asta isi doresc, si daca ea se simte folosita inseamna ca nu si-a dorit si ea lucrul asta, si atunci s-a inselat pe ea singura, cand faci asta nu o faci de dragul celuilalt ci si pentru ca tu vrei, si atunci nu mai exista sentimentul folosirii.
Motivele pt. care a lasat-o cu ochii in soare pot fi:
ori are pe alta
ori nu i-a placut, si pentru asta nu poti sa-l condamni
ori numai asta a urmarit, si atunci inseamna ca ea l-a catalogat prea devreme ca fiind barbatul ideal