Timisoara, Impreuna! (53)
Raspunsuri - Pagina 12
Doris-Alina spune:
Neatza...
In primul rand, doresc sa-i transmit Dianei, sincere condoleante.
D-zeu sa-l odihneasca pe tatal tau...
Sa stii, Diana, ca suntem alaturi de tine, nu esti singura...
Iar pentru Robert, un sincer La multi ani, sa fie sanatos, sa creasca mare si cuminte...
E trist ca s-a intamplat chiar de ziua lui Robert, dar asa e viata...ne mai surprinde neplacut cateodata...
Ana, merci ca ne-ai anuntat si cand se va mai linisti, listeaza-i mesajele noastre, poate o ajuta sa stie ca-i suntem alaturi.
Tie, ce sa-ti spun, sa-i transmiti lui Alex, din partea mea, succes in noul an scolar si sa aiba mereu aceleasi rezultate foarte bune, ca tu sa fii cea mai mandra mamica!
Noi am fost de dimineata la gradi, am dus flori, apoi am stat la Anda la o cafa, intre timp am mai dat o fuga la gradi sa vedem ce fac copii, erau la ora de dans, am intrebat daca a mncat Ines, cica...tot!
La 13 mergem sa-i luam, a facut cuscra poze, eu am filmat deschiderea festiva.
Cand primesc poze, o sa le pun.
Sincer, prima impresie:
Ines este cu adevarat fericita!
Si pentru mine, asta conteaza cel mai mult!
Laurelu, m-am rugat azi naopte, pentru Maya si pentru Emma.
Vezi ca e mai bine?
Azi nu mai ajung la pc, decat diseara, dupa job, deci pe la 21.
De azi sunt de servici cu gradi, dus-adus+ job.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
doris, ma bucur ca ines e ok cu gradi si ca tu esti multumita!
faina surpriza ne-ai facut cu pozele! multumim! da' m-ai prins intr-o poza, toata plina de riduri, ca deh...virsta, sunt buna de o reclama de antirid, poza de dinainte de folosire. asta este, cind oi creste mare oi ajunge si pe la cosmetica, acuma vreme n-am, eventual noaptea cind ma trezeste robi si nu pot adormi repede la loc
ana, tinem si noi pumnii la intilnirea cu d-na diriginta! la noi e mai simplu, le stim de anul trecut dar tot a fost frumoasa revederea.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
aidaciolac spune:
Diana sincere condoleante pentru tatal tau. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
... cu sanatate pentru Robi.
Laurico multi pentru tine si pt Maya. Ma bucur ca e bine si sa stii ca a baut foarte mult. Felicitari!
Mariaa
Pentru toate celelalte va doresc un an prescolar si scolar plin de satisfactii.
Doris sunt tare curioasa cum ai imbracat printesa Ines in prima zi de gradi. Daca as putea sa o imbrac pe Emma in pisica nu ar zice nu
Aida - mama de pisica mica.
nov2006
vara2007
aidaciolac spune:
Azi la spital Emma si-a dat doctoratul in urlat.
Nu a vrut sa stea la intepat si gata.
Drept urmare , au reusit sa-i puna flexula la a 8-a intepatura. Si acum nu mai pot sa spun ca nu are vene , ca nu a facut tratament pe vena din mai. Mai ca am crezut ca
Ma duc sa ma apuc si eu de treaba ca sunt in intarziere.
Va
nov2006
vara2007
katik spune:
off-off, pupam intepaturile sa treaca repede!
spor la treaba!
Poze noi
danitin spune:
Salut! Clar nu mai apuc sa tin pasul cu voi ... ce de pagini si cand ma gandesc ca vineri seara ma minunam ca ajunsesm sa postez pe pg 30.
Diana imi parte foarte rau pentru tatal tau, sincere conoleante dar viata ne ofera mereu compensatii si poate ca peste ani veti patii ca noi. O aniversare nu va lasa durerea sa va cuprinda in ziua asta din an. E greu sa spui La multi ani intr/o asemenea clipa ... asa ca vreau doar sa stii ca esti in gandurile noastre
Laurelu naspa rau cu dr de la UPU. Cat despre plansul tau esti in club cu mine. Io tineam spiridusul sa/i puna flexu si imi curgeau lacrimile ca de la robinet, da o tineam. Si totusi de la ce a varsat??? Io zic sa te duci cu ea la un control la un pediatru BUN, DA BUN sa fie sa vezi ce si cum, cel putin sa stii pe alta data ce se intampla..
Aida toate gandurile bune. Tin si eu pumnii stransi, stransi...
Maria rece in poze buna in realitate? M-a distrat caracterizarea... sincer.
Doris pai asa pe scurt despre prima zi de gradi? Detaliaza si tu...
Katik merci de intrebare si incurajari. Pana la urma Spiridusul va incepe gradi abia sapt viitoare ca inca nu e tot mobilierul instalat. Dar am fost azi acolo si sunt incantata de ce am vazut! E ditamai casa, cu camere ff mari si luminoase, o curatenie luna si bec, jucariile vin de la o firma specializata din Germania, cladirea e situata pe o strada ffff linistsita si are o curte maare inchisa de un gard inalt si zdravan. Sa vedem cu o fi cu banii... dar sunt asa de incantata de gradinita in sine ca trebuie sa gasesc o solutie...
Ana am schimbat urarea de dimi. Pe langa sanatate si vanzarea e inclusa in ea...
Pai sigur pana mai apuc eu sa intru sunteti deja la alt capitol asa ca... spor la scris.
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
katik spune:
danitin, fain ca iti place ce ai vazut la gradi. asta este f. important. cu banii, vezi tu, la momentul respectiv, poate este de loc de negocieri
ce zice spiridusul vis-a-vis de gradinita?va fi poate un pic mai greu la inceput dar sunt convinsa ca va trece usor peste asta.
Poze noi
deya spune:
condoleante pentru diana......si la multi ani pentru robert.
fetelor succes la piticii vostrii si spor la munca anul asta.
v-am pupat
aidaciolac spune:
Nu pleaca husbantu in cursa... Yupii , nu mergem singure la Debrecen
nov2006
vara2007
Mariaa spune:
repede:
am gasit o doctora in tara asta 'minunata' care vindeca porcaria asta de boala, poate ne scoate si pe noi la liman...
e din Tg. Mures, am vorbit cu ea, ne primeste maine, am luat bilete de tren si dimineata am plecat!
daca pe mine ma poate rezolva, ca ma vede, nu stiu cum o fi cu mama ca ar fi vrut s-o vada...i-am explicat ca no way asa ca ma duc cu dosarele dupa mine...
tineti-mi pumnii, va rog! e speranta mea ca pot scapa de porcaria asta!
daca totul merge ok, maine pe la 12 noaptea suntem acasa (io cu al meu berbat) daca nu, poimaine.
o sa mai bag nasu mai pe seara, inainte de culcare, acum ma duc iarasi in oras, alta tura de chestii de rezolvat!
Aida, hai ca se arata ceva! Voi trebuie sa fiti impreuna la asa veste buna!!!
Diana, condoleante! imi pare rau de pierderea suferita!
va pupez maxim!
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>