Mamici de mai - iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

vorba ta, nu le aveam!!!, ce bine imi pare, deci functionez, BB evolueaza!!!
acum zic mersi ca nu vomit, dar mai stiiii??.....toate au un inceput!!
mai ina, ce sunt cu pozicile alea in albumul tau, dragute, nu zic nu, dar nu vrei tu mai bine sa pui niste poze cu tine??hai, sa ne cunoastem mai bine!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Ti-am trimis PM, Alina.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor as vrea sa ma trecetzi si pe mine pe listutza cu: dr. Tunde Byass, Sp. North Yorh General, Toronto.

Multumesc

Diana 6+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ina, am schimbat semnatura, desi miine puiul meu intra in 8 saptamini...Lasa, ne grabim un pic nu? sa scapam de perioada asta cu
Pai mai fetelor, eu cele mai crunte greturi le am seara...nici nu ma pot da jos din pat, ma chinui si ma intorc de pe o parte pe alta si sigur chipul mi-e plin de grimase.Am citit intr-o veche revista pentru gravidute ca la a doua sarcina greturile sunt mai rele....Acuma nu stiu ce sa spun, dar uneori parca nu-mi mai e bine deloc in pielea mea, as vrea sa inchid okii si sa ma trezesc asa peste o luna...Brrr!!!
Nu va mai spun ca pina sa ma apuc sa gatesc ma codesc de zici ca imi aleg acum barbatul...Ma bate serios gindul sa-mi iau medical, dar pierd mult la salariu...Si asa dupa ce intru in CIC voi pierde mult, dar asta e , noi sa fim sanatosi si puiutii, nu? Undeva trebuie sa pierdem, nu s epoate sa fim cistigati pe toate planurile.
Acuma sa va mai spun ceva ca tot vorbeati d ealimente interzise: stiti ca si mierea e interzisa - din unele surse - pe perioada sarcinii si timp un an pentru bb nascut..? Conform sursei ar provoca unul la nu stiu cite mii de cazuri - botulism. Eu nu maninc miere oricum prea mult si am zis sa nu maninc nici in sarcina. Probabil ca vis e pare exagerat si voua, dc vreti dati un search, trebuie sa gasiti ceva, eu gasisem informatii multe la prima sarcina,

David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Aaaa, si e oricum va spun sincer ca spal baia legata la nas si la gura. Iar unghiile mi le fac muuuult mai rar ca inainte. Nu sunt vopsita de vreo doua luni, abia ma mai suport, dar as vrea sa evit toate mirosurile astea toxice care nu-i fac bine lui bb. Asa ca....macar acum sa mai spele si altcineva aragaz, baie, toaleta, etc

David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Uitati aici:

http://www.pampers.ro/ro_RO/le_read_qna.php?qnaid=940

Nu , fiecare decide pina la urma ce e bine si ce e nu, dar ma gindeam sa fiti si voi in cunostinta de cauza...Ce parere aveti?

David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Va las, vad ca va plimbati...foarte bine si eu as face-o daca n-as fi tintuita in pat
pupicei

David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare fetelor!
Ramona, eu fac binisor , DAR, nu am ramas nici luna asta. Nu stiu ce se intampla, pur si simplu nu se mai prinde bebele. Am 3 luni de cand incerc si ciuciu.Sper sa reusesc cat mai repede , insa nu cred ca vom mai fi impreuna la mai-iunie. In ritmul asta, nu cred.
Ma bucur ca esti mai bine si tu si bebe.
Va doresc la toate sarcini usoare si bebici sanatosi si mancaciosi.

Pozici
Crengu, mami lui Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by dutza04

Buna ziua. Toacmai am aflat ca sunt insarcinata in patru saptamani si am venit sa ma bucur alaturi de voi.Imi doresc tare mult sa fie totul bine.Vrea si eu sa stiu daca e normal sa nu ai greturi, sau sa ai asa o senzatie ciudata de durere de burta ca atunci cat trebuie sa-ti vina menstruatia?Acum am si eu cu cine vorbi si ma sfatui.Va pup.

pupici

Felicitari pentru . Da. E normal sa mai ai dureri ca la menstruatie si sa nu ai greturi e si mai normal. Nu toate au greturi. Daca vrei da-ti si tu datele sa fii trecuta pe listutza. Numai bine!

Dana

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

sALUT
Vad ca descrieti greturile ca si aversiunea fata de anumite mirosuri. eu ma gindeam ca greata e cind tii toaleta in brate si dai la rate.
toata lumea spune ca daca ai greturi e fetita.si ca la fetita burta e ascutita iar la baieti e rotunda si mai lata.
trebuie sa fii pregatit pentru orice s-ar intimpla fiindca sarcina nu e sigura decit din luna 3-a. de asta trebuie sa incurajez pe cele care au pierdut trenul asta ca va veni altul si ca atunci va fi si mai frumos.
eu am nascut in Romania si de citeva luni sunt in America unde se pare ca vreau sa populez si cu mici romani!

Mergi la inceput