Mamici de mai - iunie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 2
alina_1980 spune:
lilly, felicitari!!
eu zic ca azi faci fix 4 saptamani, deci luni vei avea 4 sapt si 2 zile, cam devreme de mers la medic dar iti inteleg nerabdarea!! iti tin pumnii sa iti zica dr ca este bb si mai ales ca este bine pozitionat, la mine la 5 sapt si 2 zile abia s-a vazut sacul gestational la eco transvaginal, bineinteles, abia astept acum pe 20 sa merg iar, poate vad si eu vreo umbra de bb!!
bun venit la noi !!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
Lilly79 spune:
quote:
Originally posted by alina_1980
lilly, felicitari!!
eu zic ca azi faci fix 4 saptamani, deci luni vei avea 4 sapt si 2 zile, cam devreme de mers la medic dar iti inteleg nerabdarea!! iti tin pumnii sa iti zica dr ca este bb si mai ales ca este bine pozitionat, la mine la 5 sapt si 2 zile abia s-a vazut sacul gestational la eco transvaginal, bineinteles, abia astept acum pe 20 sa merg iar, poate vad si eu vreo umbra de bb!!
bun venit la noi !!
Alina 8+
bebe
www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0" target="_blank">Poze
Merci...
Nu tin neaparat sa vad ceva la eco, dar la control macar ar trebui sa-si dea seama ca ceva e schimbat,nu?
Si vreau sa intreb doctorul de brocriptin daca sa-l mai iau sa nu.
alina_1980 spune:
da lili, asa e, isi da seama!
si neaparat sa intrebi de pastiulute!!
Alina 8+
bebe
Getutza81 spune:
buna dimineata ! Vin si eu din urma, am lipsit iar, dar cu greturile astea ies din casa sa mai uit de ele... acuma dimineata ma pun sa mananc stixuri si biscuiti, poate imi mai trece greata, desi umpic de greata tot port cu mine toata ziua, si numai dc ma gandesc la ea mi se face mai rau...
si mie imi apar tot felul de cosuri, sunt obosita, aproape ca nam vlaga in mine de nimic. Doamne, sa treaca odata toate astea.
Geta 6+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png
dutza04 spune:
Buna ziua. Toacmai am aflat ca sunt insarcinata in patru saptamani si am venit sa ma bucur alaturi de voi.Imi doresc tare mult sa fie totul bine.Vrea si eu sa stiu daca e normal sa nu ai greturi, sau sa ai asa o senzatie ciudata de durere de burta ca atunci cat trebuie sa-ti vina menstruatia?Acum am si eu cu cine vorbi si ma sfatui.Va pup.
simonacip spune:
Bine ai venit Lily! Iti doresc sa ai si confirmarea dr pentru bb din burtica.Am o prietena care mi se pare ca a luat brocriptin in sarcina, nu stiu cit timp si in ce stadiu al sarcinii dar cel mai bine sa intrebi dr. Eu de ex am luat duphaston luna august 10 pastile, dar dr m-a asigurat ca e ok, de altfel stiu si fete care iau pentru fixarea sarcinii utrogestan sau duphaston.
Cenia, ce frumos sa nasti tocmai de ziua ta! Mi-am dorit si eu sa incerc asta, dar n-am ramas atunci cind ar fi trebuit. Nu-i nimic, noi sa fim sanatosi.
ALina, mai bine ca n-ai greturi...sa fii fericita.
Cu siguranta ca eu daca n-aveam la sarcina asta imi faceam fel de fel de griji ca de ce n-am ca la David....Asa ca pentru mine e mai bine ca sunt...Dar abia astept sa treaca
David (10 nov 2004) si
Simona 6+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ina78 spune:
Buna dimineata mamicutze.
Deja sintem maimicile bobului de mazare, nu?
Astazi ptr prima data in 5 saptamini si 6 zile - cit are bebelu meu mi-a fost greatza. Deci e acolo si incepe sa aiba preferinte si antipatii.
S-a intimplat cind dadeam cu fis-fis pe aragaz sa-l pot sterge. Asa ca ... o sa-l las acolo pina vine tati sa-l stearga daca nu reusesc sa tin greata in friu.
Sarcina usoara si sanatate la mamici si bebiti.
eu - Ina
- puiutul meu
ina78 spune:
Lily bine ai venit.
Simona schimba semnatura, a mai crescut bebitzu.
Pup.
eu - Ina
- puiutul meu
alina_1980 spune:
getutza,simona si ina !
pai stati putin mai fetelor ca eu am crezut ca astea nu se pun!!am crezut ca tre sa fie musai alea de dimineata cand te trezesti!
pai asa am si eu , ehe, o gramada, la fas fas de baie, la carne, la cafea, numai mirosul si gandul imi dau asa un nod in gat si o apa in gura, sau cum sa ma exprim eu mai bine , poate intelegeti voi!!
Alina 8+
bebe
ina78 spune:
Eu tot greturi de la sarcina zic ca sint.
Pina acum aveai? Eu nu aveam nimic cu sol. de curatat aragazul pina azi, astazi insa am vazut ca nu ne mai suportam. Asa ca ... pas... la spalat aragazul. vai si ce rau imi pare...
eu - Ina
- puiutul meu