Mamici de mai - iunie 2008 (5)
Raspunsuri - Pagina 12
alina_1980 spune:
fetele, ma bucur sa vad ca sunteti bine!
silvia, hai ca mai ai putin si scapi si tu de moderare si atunci mesajele vor aparea mai repede!
ylari, draga mea, bine ai venit!eu si ina suntem tot din constanta, te stim de la topicul nostru de constanta, hai curaj, stiu prin ce ai trecut dar vei vedea ca acum totul va fi bine si bb va fi ok!
fetele, va las acum, noapte buna!
Alina 8+
bebe
danangie spune:
YLARI bine ai venit, sa ai o usoara, la termen , un sanatos si papacios. Daca vrei pe listutza trebuie sa dai toate datele: DN ( data nasterii), UM deja l-ai spus...., DPN ( data presupsa a nasterii). Si daca deja cunosti numele doctorului cu care vei naste.....spitalul unde vei naste.....Numai bine!!!! Va pe toate ca sa se ia si de mine !!!
Dana
noi
alina_1980 spune:
danangie de la mine sa vine bb si la tine!
buna dimineata fetelor, asteptam numai vesti bune astazi!
una buna de la mine: azi implinim 9 saptamani, am intrat in a zecea!
Alina 9+
bebe
simonacip spune:
neata fetele
bine ati venit Ylari si Lyly, felicitari amindorura pentru sarcina!
Rsilvia, in sarcina trecuta greturile au fost cele mai mari neplaceri. Deocamdata, din ce ma pot exprima pina acum, la fel pot spune si in sarcina asta ca cel mai nasol e greata asta.Fetelor seara cind ma scol din pat si normal stomacul e gol, vomit ceva galben si amar...am senzatia ca-i fierea...nu stiu ce e, ma scuzati va rog pentru detalii, dar e ingrozitor...sper sa nu fiu singura asa.
Avand in vedere ca sarcina asta m-au apucat la 5 saptamini sper sa -mi si treaca mai repede...macar 11-12 saptamini, ce bine ar fi. de ingrasat nu incape in discutie deocamdata...vorbim in trim 3 de asta, fetelor
cu sora mea sper sa fie ok, ma rog la Dumnezeu, numai Dumnezeu ne poate ajuta in acest caz...astazi merge si-si face si ea analiza aceea de singe HcG sa vada exact cit are...apoi va merge si la dr.
sincer nu-mi fac mari griji pentru ca stiu ca la inceput e totul sau nimic, deci daca e sa se intimple ceva cu puiul mic se intimpla,daca nu ramine sanatos. E si normal sa fie asa avind in vedere ca multe sarcini se descopera dupa ceva timp si ar fi crud sa fie toate compromise din cine stie ce greseli...
David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Buna dimnineata fetelor!!
Ina, , azi e ziua noastra norocoasa, nu? Cine mai merge azi la dr? Parca Anasol....scuze fetelor, la cat sunt de adormita, am uitat
Ylari, in sfarsit, de cand te asteptam la Odisee.....stiam ca ai demult testul pozitiv, am mai intrat la aspirante dar nu te-am vazut pe-acolo si nu mai stiam nimic de tine
Alina, multe saptamanai inainte...sa fiti sanatosi si sarcina usoara in continuare pana la termen!
Silvia si Lilly, felicitari fetelor pentru sarcinile confirmate!!
Simona, am vazut ca ai scris de kiabi. Eu cat am stat prin FRanta mereu mergeam si-mi cumparam tot felul de lucrusoare, era unul din magazinele mele preferate. S-a deschis si in Romania vreun magazin, ca eu habar n-am.....
Fetelor...cad pe jos de somn...cafea nu pot sa beau ca m-am lasat demult si nu m-oi apuca acum, in sarcina, dar nu stiu cum sa tin ochii deschisi.
Alina 6+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by cadina
By the way de analize... mie mi-a spus dr. sa fac serologia pentru chlamidia, citomegalovirus si listeria. Toxoplasma si rubella le-am facut deja...
Astea costa o gramada de bani ambele faze: cea cronica si cea acuta. Ma gandeam sa fac doar fazele acute, ca oricum le mai repet inca o data peste cateva luni. O fi bine asa, voi ce spuneti?
Cadina, faza cronica deriva din cea acuta, asa ca si eu zic ca tot pe cea acuta sa o faci si daca-ti ies pozitive analizele, probabil ca doctorul ar vrea sa stie si daca s-a cronicizat. Ciudat, mie nu mi s-a pomenit ca ar fi doua faze la aceste analize, dar probabil ca n-a fost cazul sa aflu pt ca mi-au iesit analizele de 2 ori negative (IGM - negativ, IGg-pozitiv, adica am anticorpi). Da, intr-adevar sunt scumpe analizele, eu le-am platit o singura data dupa care mi-am facut card la Medlife si acum sunt gratuite, inclusiv toate consultatiile si ecografiile 3D pana la nastere.
Catalina 6+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi
BillyBilly spune:
quote:
Originally posted by Alysh
Fetelor, analizele astea legate de toxoplasmoza, listeria, citomegalirus, ureaplasma, eu le-am facut anul asta prin martie pe toate. Credeti ca e cazul sa le repet? Eu sper sa nu ca unu la mana sunt satula de analize si doi costa o tona de bani. Bine, daca dr imi va spune sa le repet, n-am de ales.....
Alina 6+
Alysh, mie mi le-a dat sa le repet...si eu le mai facusem o data anul acesta. Dar vorba fetelor, mai bine acum decat mai tarziu cand nu mai poti face nimic. Zilele trecute am auzit o poveste cu un bb nascut cu probleme la coloana, n-avea sanse sa se dezvolte normal si atunci parintii au fost pusi sa aleaga: il lasa in spital pt teste sau il ia acasa si nu se stie cum se vor descurca cu el, om normal nu se mai face. Brrr, mi se zbarleste pielea pe mine cand ma gandesc!
Catalina 6+
ina78 spune:
Buna dimineata.
Sint in trecere. Incerc sa revin mai tirziu. Astazi mergem la dr., nu? Alysh si Cami parca ... ne dau vesti tot azi.
Pup noile mamici si pe cele vechi - si le urez o zi fara greturi.
eu - Ina
- puiutul meu
BillyBilly spune:
Taty, Ingeras26a, Ylary bine ati venit dragelor! Sarcina usoara sa aveti si sa auzim numai de bine!
Taty nu stiu ce sfat sa-ti dau referitor la doctor, eu merg la Medlife - dr Luis Mendez, care-i undeva pe Calea Grivitei in sectorul 1, serviciile sunt f bune si doctorul am auzit ca-i f priceput. Vom vedea si noi joi, pe 20 sept.
Mai ce ne-am inmultit! super! Fetelor, n-ati observat ca-i orasul (Bucurestiul) plin de gravidute?? Pe unde ma uit, apare cate o graviduta in peisaj!
Catalina 6+
Alysh spune:
Billy, acum si ca vrea dr si ca nu vrea tot le repet. Ai dreptate, mai bine sa fim prevazatoare. Asta e, in primul rand ma plictisisem inainte de sarcina de atatea analize. Iar ca sunt scumpe, banii ii mai facem noi, dar sanatatea nu ne-o da nimeni inapoi. Asa ca eu sunt hotarata acum sa le repet. Oricum astept pana diseara sa vad ce spune si dr mea.
Intr-adevar si eu am observat muulte gravidute. Chiar si colege, prietene de-ale mele.pana acum un an n-am avut pe nimeni cunoscut gravidutza, acum am o gramada. Inclusiv pe voi
Alina 6+