Mamici de mai - iunie 2008 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

La 9 si la 16 trebuie as fiu la birou. Intre ... timp mai pot fugi. Iar dupa 16 ... deja ma pregatesc de plecare. Ca acum. Sint pe picior de fuga (nu de plecare0. Dar fac niste cursuri de la 18 la 20 si ... uite asa tot lata si moarta de oboseala ajung acasa.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Greturi. M-am sculat din pat doar ca sa-mi iau puiul de la cresa. Ce m-as bucura de toamna asta frumoasa, impreuna cu David pe afara...Dar daca mi-e atat de rau, nu-mi vine sa ies deloc.
abia astept sa treaca, sper ca nu ma tin pina la 4 luni..
Va multumesc pentru urarile pentru sora mea.Diana
Cadina eu voi repeta doar toxoplasmoza si listeria. Restul le-am facut cind eram cu dav si mi-au iesit Iggurile pozitive...deci nu le repet, la toxoplasmoza in schimb au iesit negative amindoua si asa ca le-am facut +Listeria. Rezul tatele le am vineri, sper din suflet sa fie ok. Eu le-am facut si pe acestea avind in vedere ca-s facute totusi de 3 ani si am vrut o situatie mai recenta.Dar daca tu le-ai facut asa curind nu stiu daca mai e necesar..
Taty, aici pe forum era un subiect despre hainute...Acuma sa va spun sincer fetelor eu nu-l imbrac de firma, dimpotriva majoritatea hainutelor le am luate de la kiabi care nu-i cine stie ce firma,dar se comporta foarte bine la spalat. Insa am un tricou de la orchestra, a costat o groaza de bani si a iesit incredibil de mult culoarea.Si pot continua...

David (10 nov 2004) si
Simona 7+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RSilvia spune:

Buna fetelor!

Am fost si eu azi la medic pentru prima data, mi-a confirmat ca e sarcina, mi-a spus ca de-abia se vede si ca ar avea 4 sapt. Eu pe ecranul de la ecograf am vazut un punct negru pulsand. Mi-a dat analizele de inceput pe care urmeaza sa le fac maine.
Greturi nu am inca, dar astept sa-nceapa intr-o saptamana-doua. Asa mi s-a intamplat la prima sarcina si nu m-au mai lasat pana in luna a patra. Doctorita mi-a zis ca, de obicei, cine are greturi la prima sarcina, are si la celelalte, desi fiecare sarcina e unica. Asa ca, asta e!
Cred ca greturile au fost partea cea mai nasoala din sarcina anterioara, nu varsam, doar ca-mi era permanent greata, nu mai stiam ce sa mananc. Nici o mancare nu-mi mai facea placere si totusi mi-era foame. Fetelor care aveti greturi va-nteleg si sunt alaturi de voi!!!
Pentru cele aflate la al doilea bebe, care a fost cea mai mare "neplacere" in sarcina anterioara?

Silvia 4+ si Andrei (22.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Simonica, felicitari si sa fie intr-un ceas bun si vestea cu bebeul surorii tale. Cred ca e foarte bine cum te-ai gandit cu analizele. Eu am avut toxoplasmoza si se spune ca o data ce ai avut ai deja imunitate si nu mai faci, la fel si rubella.
Am facut si eu analizele astea cu un an in urma, de cand ne straduim sa "vina" bebe, dar... este foarte important ca rezultatul lor sa fie recent... Doamne-fereste...!
Taty daca nu gasesti un cabinet sau un meedic care sa aibe cabinetul prin zona, incearca la un centru medical mare: Medicover sau CMU - ceva de genul... din pacate nu prea stiu ce sa-ti recomand altceva... Hainute ieftine pentru bebei, daca ai masina si drum prin Europa (centru comercial la iesire din Bucuresti, spre Voluntari) - din spusele prietenelor mele mamici, ar fi cel mai ieftin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Nu demult m-am intors si eu de la doctor.
E oficial, voi avea un bebe
S-a vazut sacul gestational la eco. E la locul lui
Vreau si eu pe listuta de mamici.
DN: 27.12.1979
UM: 18.08.2007
DPN: 24.05.2007 (asta am calculat-o eu pe internet)
Astazi am avut prima runda de greturi. Nu e cam devreme?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Wow, ce de sunteti, fetelor!!!!
Ma primiti si pe mineeee??? Permiteti sa raportez:
UM 30.07
Primul test..... aaaa nu mai stiu cand l-am facut, cert e ca am vreo 5 pozitive (din ce in ce mai pozitive, adica) Eu am fost si la tanti doctora acum 2 saptamani, din pacate nu s-a vazut bebe - ma rog, sacum gestational (????????) Doar un pic, cateva clipe, dupaia nu l-a mai gasit... M-a chemat... saptamana asta trebuie sa ajung. A zis ca poate e mai mic decat zic calculele. Simptome am. Pe trompa s-a uitat si nu era nici acolo (asta m-ar fi distrus, ca am un singur ovar....)
Of, of, of... Deci, ma primiti?

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

RSilvia sa stii ca eu am vomat in sarcina trecuta cu rpintesa mea din sapt 7 pana in sapt 14. A fost tare greu, acum insa nu vomit ci doar am senzatia si pe deasupra mi se face greatza la tot ce vad.
Nu stiu ce sa mai pap exact cum spui si tu mi-e foame cam tot timpul.

Numai bine

Diana 7+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Lyly79 si ylari bine ati venit.

Ylari daca ai avut Um pe 30 iulie inseamna ca avem acelasi DPN. hmmmm

Diana 7+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

iaca revin si eu, azi parca a fost ceva mai bine cu asa ca profit si am pus sa fac cateva feluri de mancare pentru zilele cand nu pooot sa ma apropii de bucatarie.

Mult succes fetelor care merg zilele astea la la doctor!! sa auzim numai vesti bune!! Si asteptam primele poze cu samburei..

Diana79 maine am programare la doctor, prima "infatisare" sper sa fie de treaba( asa mi-a fost recomandat) dar vom vedea, si sper sa il conving sa imi dea trimitere la o ecografie chiar daca trebuie sa platesc din buzunar(stii tu cum e cu asigurarile care nu se inghesuie sa plateasca ce nu e absolut necesar) dar vreau sa stau linistita ca e puiutul bine plasat si poate vedem si inimioara. Sunt stresata ca eu am pierdut o sarcina in primul trimestru inainte de a o avea pe Sofia si stiu ca dupa ce se vede inimioara batand la eco riscul de avort spontan scade dramatic..as sta muult mai calma. Ce mai face Nicole?

RSilvia la mine la prima sarcina singura neplacere a fost cand am aflat in saptamana 37 ca ajung la cezariana, eu fiind tare fricoasa din fire , voiam musai nastere vaginala( cu epidural clar!!). In rest nu am avut nimic, nu greata nu contractii nu dureri de spate, nu vergeturi absolut nimic chiar in primul trimestru imi faceam griji ca eu nu am nici urma de simptome.

Si ca vorbeati de nastere( bine ca mai avem cale lunga pana acolo) dar vreau sa zic si io ceva: la prima sarcina eram convinsa si absolut hotarata sa nasc vaginal, nici nu puneam in calcul o eventuala cezariana, atat de hotarata ca l-am pus si pe doctor sa imi promita ca nu imi face cezariana( bine ca el om cu capul pe umeri nu mi-a promis asa nebunie mare..) si socul a fost imens in saptamna 37 cand am aflat ca va trebui as fac cezariana ca bebe nu se intorsese si asa era procedura daca erai la prima nastere doctorii recomandau cezariana. Acum sunt mult mai bine pregatita pentru ambele variante, cum o fi sa fie, numai bebe sa fie sanatos.
Chestia ca s-ar recomanda cezariana daca mama are peste 30 de ani nu e adevarata din cate stiu eu, cumnata mea a nascut natural acum doua luni( si tocmai a implinit 39 de ani) primul copil si a fost foarte usor si atat ea cat si bebe sunt super ok.

Cami 5+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Dutza,Taty,Ingeras26( te asteptam sa intri oficial in club!!), Lilly79, Ylari bine ati venit la odisee!! Sedere cat mai placuta, sarcini usoare si bebei sanatosi!!

Taty multa sanatate Mariucai!!

Simonacip sper sa treaca greturile repede sa ne bucuram de burtici!! Felicitari sorei tale!! Ce dragut ca o sa aveti bebei de aceeasi varsta!! Daca sotul ei e medic si a zis ca nu e problema cu anestezia atunci cred ca o sa fie ok.

Alysh mie dupa cezariana doctorul mi-a recomandat sa astept cam 6 luni minim sau un an daca vreau sa incerc sa nasc natural a doua oara dar am auzit si de cazuri cand au ramas mai repede si au fost ok.

Cami 5+ & Sofia
www.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">pozici si filme

Mergi la inceput