Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata , fetele.
Ce faceti? Cum sinteti? Sper ca bine toata lumea.
Aurel cris ce mai faci, mai da un semn de viata.
Cellu si io am par, puf ce-o fii pe burtik si eu la fel l-am epilat si tare nu le-a placut mostenitorilor, au inceput sa se agite rau de tot , care mai de care.
Vad ca toate va-ti decis la patuturile din lemn, eu inca nu m-am decis de care voi lua. Iar la caruturi am cam stabilit ca vom lua unul de gemeni si unul simplu, si vom pune cite un bebe prin rotatie in cel simplu.Si vom cauta din acelea care sint 3 in 1, ca sa pastram traditia
Am o pofta de zacusca , am incercat la toti prietenii inca nu au facut asa ca am cumparat un borcan , dar nu are nici o treaba cu zacusca , parca ar fii si arsa asa e la gust, nasoala rau.Mai astept pina vine mama acasa sa-mi faca .

MEDA 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Neata la mamici si la bebei,
Dragele mele, cum imi alatur semnaturii, un carut ROZ? Am fost vineri la eco si mi-a spus nenea Iosup ca o sa am fetita . Ce m-a socat a fost ca nici nu m-am dezmiticit bine sa vad ce apare pe monitor ca ma si intreaba ce-mi doresc. Cred ca intr-o fractiune de secunda a vazut-o ca-i fetita...
Am ditamai lista de masuratori si diagrame la care ma uit ca la o carte in japoneza. El mi-a zis ca e totul in regula dar tare as vrea si eu sa verific pe undeva toate datele astea...
As vrea si eu acces la adresa de mail, va rog !

14+

Mergi la inceput

Ioana, felicitari ptr fetita, sa creasca mare frumoasa si desteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Multumesc Medamaya, sa ne dea Dumnezeu la toate bebei sanatosi, frumosi si destepti.
Am uitat, a mai zis Iosup ca data probabila a nasterii este pe 12 martie, asa reiesea din eco. Va rog, imi poate modifica cineva pe prima pagina, DPN-ul?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ioana felicitari pt. Printesa! Sarcina uasoara in continuare! Cu parola de la mail... ar trebui activat in primul rand PM-ul! asa ca te rog sa-l activezi!

Cu modificarea DPN-ului in functie de ecografi ... in primul rand DPN se modifica de la o ecografie la alta, depinde de aparat si de doctor + la aceasta odisee vor fi tot timpul multe mamici de gemeni... ar trebui la fiecare sa trecem DPN -ul diferit, chiar daca se nasc in aceeasi zi ? Nu s-a mai discutat aceasta problema ... eu vreau sa-mi spun parerea ca nu sunt de acord! Motivele le aveti mai sus! Astept opinia voastra!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussilina, tu esti mai mare , tu stii mai bine.Glumesc si eu sint de acord cu tine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by medamaya1

Pussilina, tu esti mai mare , tu stii mai bine.Glumesc si eu sint de acord cu tine

tu vorbesti... ca la tine trebuie trecute 3 DPN-uri... de parca ai naste de 3 ori

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

,
Tare bine ma simt azi

Mergi la inceput

Ginger, Cellu pe unde sinteti?
Haideti la cafea

Mergi la inceput

uite si cafeaua ...veniti?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput