Gravidute prin FIV (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pussi ...bine,ma gindeam ca ai auzit ceva contra pregnylului pe la dr.tai...off...as fii in stare sa iau orice numai sa ma vad si eu cu un bebic in brate... mamica si frumoasele sabine ...mie imi place sa le zic la amindoua asa ...altceva tu cum te mai simti...ce tratament de sustinere ai avut ? ce tratament mai faci?...ai cumparat deja hainute micutelor,patut,carucior....cred ca e minunat sa cumperi pt copiii tai lucrusoare....numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Buna ziua la toate...am reusit si eu sa intru ca azi e program de curatenie,cand eram in puteri faceam eu sambata dar acum face tati.Azi noapte am visat ca eram la cumparaturi pentru bebei si m-am trezit obosita....am lasat ieri lucrusoarele afara pe comoda si toata seara m-am uitat la ele...mancai-ar mama ,abia astept sa-i strang in brate
Voiam sa va zic ca am vazut chiloti cu burtiera dar nu mi-am luat inca desi....ma gandesc ca tot merg sa iau ca ma doare spatele cand schimb pozitia si aia totusi ajuta putin.
Lili- lasa stressul ca ti-am zis ca vin la tine si ...ia viseaza si tu ca mine cu ochii deschisi cum o sa fie bebe

+23 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

liliana .. cu pregnylul .. daca in Tutu ai incredere atunci mergi pe mana lui! Ca tratament ti-l spun:
- 6 utrogestan/ zi intravaginal
- progesteron injectabil pana la 6 sapt. de sarcina.. 50 mg/ 2 zile
- Magneb6 3/zi
- Elevit 1/ 2 zile.. dar am cam renuntat cand am inceput sa vomit la fel si cu magneziu
- No-spa doar cand ma durea
- din sapt. 13 am inceput gravibinon 1 fiola de 500/ 7 zile ( incepusera contractiile nedureroase)
- sapt. 16, inlocuiesc utrogestanul .. cu Duphaston, ca deja faceam candida de la el...incep sa iau Fier
- sapt. 23 trec 2 duphaston/zi
- sapt. 26 .. am contractii dureroase... trec la + 2 utrogestan vaginal seara+ 1/2 pastila Gynipral din 8 in 8 ore.. renunt la MagneB6
Acum sunt bine. Ii multumesc lui DD!
N-am cuparat decat hainute, mobila e comandata, carucior nu avem... dar incerc sa nu ma agit.. trebuie sa stau in pat obligatoriu! Cumpar dupa ce nasc restul! Nici cadita nu avem Dar sanatoase sa fim!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanacarmen spune:

Aniast72 tu parca erai la B, eu eram la D ( cu Dan Blebea daca il mai stii...?) si prin clasele a 7-a si a 8-a am fost prietena cu Oana B, sunt bruneta....Nu mai stau in Ploiesti de vreo 15 ani, dupa ce-am terminat facultatea am ramas in Bucuresti, dar mai trec pe la ai mei din cand in cand.
LilianaFi lasa-le incolo de rufe si curatenie ca asta o sa faci toata viata. Bucura-te de perioada asta si lasa-te rasfatata si ajutata de oricine se ofera.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ANIAST sa-ti traiasca feciorul,este tare dragalas cu mami cu tot,lasa ca iti revi tu
MADALINA casa de piatra sa fi fericita alaturi de princesa ta si sotul tau
liliana_FI feicitarii,o sa fie totul bine,gindeste pozitiv nu te mai gandi la acele sacini pierdute,asa ma terorizam si eu cand am avut scurgeri dupa ce reusisem.
DENISA uf te inteleg cu petele maronii,eu le-am avut cam 3 saptamini on and off,ziceam ca inebunesc cand le vedeam.
CELLU insanatosire grabnica,ai grija ce iei si cum iei
MEDA esti o mamica frumusica foc iar pozele cu bebei sunt nemaipomenite.Sa sti ca si mie mi-au zis aici dr ca pot sa nasc linistita dupa 34 de saptamnii.Sti ca eu am facut cerclaj,dr zicea ca vor decide totul in functe de col,asa ca stai linistita.
PUSSI am sa ma uit pe mail sa iti vad printesele
GINGER,DELFI,IOANACARMEN si la toate
Fetelor burticuta mea creste parca vazand cu ochii,al meu sot e superincantat toata ziua o pupaceste.Am inceput sa am niste secretii abiciose,cremuli parca mai abundente o fi bine??Maine ma duc la medicul de familie sa imi faca scrisoare catre spital sa ma transfer unde locuiesc acum.Astept cu nerabdare echo dupa 8 oct. aici se fac foarte rare cam la 5-6 saptamani.Deasemenea m-am cantarit si nu am luat in greutate decat 2 kg,sper ca bebe este bine.
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ginger AurelCris Pussi Ioanacarmen

....aseara am avut niste pete bej-maro...off sint superterorizata de frica....am uitat si de curatenie si de calcat...

Numai bine fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Lili vad ca nici tu nu faci nanic la ora asta..stiu ca esti ingrijorata..oare nu ar trebui sa iei progesteron injectabil sau gravibion?...petele cum zic si fetele la fiv,pot fi si de la implantare...dar dimineata vorbeste cu un medic sa iei ceva pentru sustinere..eu sint f mult cu gindul la tine..totul e bine..ai sa vezi..pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/0RsGioT34T_1japgk7gNKTdbqWj-XG11?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Neata tuturor.
Andreea,mamica zombi este cea mai draguta, iar despre bb Vlad nici nu am cuvinte este superb.
Va multumesc din suflet pt urari!!!
Am cam racit putin,inca nu iau nici o pastila, doar ceai cu lamaie.Bebelina a fot cuminte daoar din cand in cand mai dadea cate un ghiont "vezi ca sunt si eu pe aici"
Pussi poze cu tortul nu am din pacate, pt ca cei de la restaurant l-au taiat fara sa ne spuna,ne-am trezit cu farfuria cu tort in fata, mi-au stricat toata seara.
Mai pe seara o sa pun poze de la cununie, acum am doar cateva poze cu burtica.
http://good-times.webshots.com/photo/2701106080102223629wOVhIh?vhost=good-times

Madalina 20+
calea sigura a esecului este sa renunti...

http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfi spune:

buna dimineata fetelor, suntem si noi pe aici
Aniast super pozele, sa fiti sanatosi si curaj ca trece ea si perioada de nesomn
Madalina desi mai tirziu CASA DE PIATRA si un bebe frumos si sanatos
Ginger mi-au placut tare mult lucrusoarele, abia astept sa incep si eu campania de shoping
Eu stau mai mult in pat, parca in weekend nu i-am simtit pe baieti asa mult dar stiu ca au si ei zile in care stau mai cuminti asa ca incerc sa nu ma impacientez fara motiv. Uite chiar acum au inceput sa dea cred ca simt ca vorbesc de ei
O saptamina frumoasa tuturor

mona 24 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

aurel cris ce bine ca ai mai aparut si tu1 nu te ingrijora cu kg. ca si eu pe la 18 sapt. aveam +3kg!
mada nici nu vreau poze cu tort... ca am un acid la stomac ... ma termina!

Noi raportam o noapte nedormita din cauza acidului... am mancat asera pe la 11 zacusca...ne era pofta!

PUSSI 28+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 9 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput