Mamici de septembrie - octombrie 2007 (80)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonaiani spune:
Marunzika buna intrebarea ta cu durata de supt a lui bebe.
Si a mea tot cam asa - 40'-1h pentru 30-50 ml lapte. Mai adormim, mai ne trezim ... Cand o pun jos si cred ca am scapat, se trezeste, isi da seama ca inca e flamanda si incepe sa urle [:((]
Eliza (6.09.07)
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Marunzika buna intrebarea ta cu durata de supt a lui bebe.
Si a mea tot cam asa - 40'-1h pentru 30-50 ml lapte. Mai adormim, mai ne trezim ... Cand o pun jos si cred ca am scapat, se trezeste, isi da seama ca inca e flamanda si incepe sa urle [:((]
Deci cam la fel sunt printesele la pofta de mancare:) pai asteptam in continuare fetele sa ne spuna cum mananca bb lor. Eu ii dau dupa ce suge la san, lapte muls de la mine si daca nu se satura dau si Milupa.
Mogaldeata
YANNISA MILENA
24.08.07
Foto Burtika
Roxali spune:
FELICITARI AMAR SI TERRAPIN SA VA TRAISCA BEBELUSI SI SA VA BUCURATI DE EI!
Crishtina multumim ptr povestea nasterii...cu cel medicamentezi la buric??
Ali34si Enrico 7ani
poze
kriss79 spune:
anamica, felicitari pentru Ana!! sa fie sanatoasa si sa aiba o viata lunga!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 34+ cu Alessia Stefana
Gabriela77 spune:
LA MULTI ANI PT PROASPETII VENITI PE LUME!!!!
FELICITARI PT MAMI AMAR SI MAMI TERRAPIN MULTA PUTERE, RABDARE SI FERICIRE!
Sabina, ce scump e Gheo. Dulce-dulce!
Tomasa, tare rau imi pare ca nu te simti bine! Sanatate multa!
Roxana, si Sara dupa baie cade rupa de oboseala, nu prea are spor la papat!
La Multi Ani Mario Alexandru!
La Multi Ani Iarina Andreea!
Pinacolada, sa iti traiasca bb frumos!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
Roxali spune:
Sabina frumusel foc si misto salopetica...i-au cumparat carut nou??
Pinacolada nici eu n-am avut parte de copil"cuminte"...era chinuit de colici si cam agitat din fire...pe parcurs s-a linistit.
Tomasa imi pare rau ca nu tesimti deloc bine...ia ce ti-a spus Sabina...si aici iti dau voie sa iei si aspirina sau eferalgan la sarcina avansata...
Rox baga baita in fiecare sera si pregatestete si tu de nani
Ali34si Enrico 7ani
poze
isabeluta spune:
Amarfelicitari pentru bebelina Isabella sa creasca mare si frumoasa!!!
Terrapin felicitari pentru bebe Laurentiu sa creasca mare si dragastos!!!
La multi ani Iarina Andreea si Mario Alexandru
isabeluta38+
bebita
AMR 12 zile
betty78 spune:
Vreau sa va multumesc din suflet pentru urari!!!! Sunteti super dragute
Eu nu am mai intrat de ieri...am avut 2 zile de cosmar...bebe a plans aproape tot timpul...chiar nu stiu ce a avut, ieri am fost in vizita si seara a stat la san pana la ora 23, asa ca am fost nevoita sa ii dau completare ca sa pot sa plec acasa, iar azi noapte dupa ora 2 dimineata s-a trezit din ora in ora sa ceara de mancare, iar de la ora 9 pana la ora 15, a stat agatat de tzitza mea si plangea si cand incercam sa ii scot gazele. In cele din urma i-am dat completare 90 de ml si aici a inceput show-ul...adica a vomitat si a plans, etc...apoi iar la san iar la ora 3 a adormit. Toata ziua azi am fost singura...asa ca a fost cumplit. Am avut momente in care am plans cu el de disperare..imi doream sa se linisteasca...si sa doarma.
Oricum am vrut sa ma culc, cum a adormit bebe si m-am trezit cu musafiri pe capul meu, care au plecat exact cand s-a trezit bebe din nou, asa ca sunt zombie.O sa incerc sa recuperez ce s-a mai scris acum cat mai am timp.
Betty78 debebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
cecilia L spune:
Felicitari mami Terrapin, bine ai venit bebe Laurentiu.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata
slippers76 spune:
Maruntzika, si noi luam vitamina D (la noi se cheama Vigantol) de la 14 zile. Noi am inceput de astazi. De pacanituri nu stiu ce sa spun, eu n-am sesizat nimic. De supt suge cam 25-30 minute, insa nu stiu cat suge, dar pare satul. De obicei doarme doua ore-doua ore si jumatate dupa supt. Dar de cand cu colicii, ne-am cam dat si programul de supt si cel de somn peste cap.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad