*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 19
doniro spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Citeste la Nasterea unei stele sub. deschis de mine " Sp Elias - probleme". Mai nou am auzit de la cineva care lucreaza in spital ca este vorba si de o infectie la copilasi.
A venit Bebica!!!
21+
Mda, am citit... Nu stiu ce sa zic, e drept ca in privinta infectiilor bebeilor, spitalul Elias nu are un prestigiu f bun, dar banuiesc ca se poate intampla oriunde, ca doar sunt spitale si infectiile umbla peste tot, sa zic asa. Si Daria a avut ceva probleme la nastere, dar se pare ca a luat streptococ B de la mine, pt ca eu am avut pe perioada sarcinii. Oricum, daca esti linistita asa, clar e mai bine ca ai schimbat medicul si spitalul. Sa dea Domnul sa fie bine!
Ref "cazare", e greu de stiut din timp cum va fi (ma refer si la Elias si la alte maternitati).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor
POZE
kalosalina spune:
Asa m-am gandit si eu...conteaza sa stau linistita. Acum ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute pe toate sa avem parte de nasteri usoare si copilasi sanatosi, indiferent de dr si spital...
A venit Bebica!!!
21+
nemary spune:
Creata, felicitari pt.fetita sa cresca mare si sexi ca si mama ei.
pe zodiacul chinezesc mie imi iesea fata si se pare ca in cazul meu au nimerit-o. in schimb, la toate celelalte teste de pe internet iesea 55-68% baiat.
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:
Buna dragele mele!!!
V-am cam "parasit" cateva zile pentru ca am fost plecata in delegatii joi si vineri, week-end-ul la mama la tara, apoi am fost ocupata cu pregatirea puiutului meu pentru prima zi de gradinita.... Si, mi-am luat si eu o zi libera cu aceasta ocazie pe care am petrecut-o in pat ( ) la televizor partial si apoi la bucatarie la facut mancare ( )...
Asa, practic astazi a inceput saptamana pentru mine....
Am vorbit cu sefu de programul scurt la care am dreptul si mi-a zis ca pot sa vin si 2 ore pe zi la serviciu numai sa fiu sanatoasa si sa-mi fac treaba! URA !!! Stiam eu ca este super misto seful meu....
Cretulina,si nemary, FELICITARI PENTRU FETITA !!!!!! !!
Parca sunt si fete noi (pentru mine) pe care nu am apucat sa le salut... so, BINE ATI VENIT !!!!
Irlandeza, imi pare rau sa aud (citesc) ca ai o problema...ai intrebat medicul de la ce poate fi acea durere ? AA, si am observat un carucior roz la semnatura ta... FELICITARI PENTRU FETITA!!!!!
Adriana, si eu m-am ocupat in ultimele 2 ore cu programarea la eco morfologica de trim II... Am vazut la o colega ce a facut-o deja ca practic se masoara toate organele bebelusului plus alte chestii.... Sorry, nu stiu nici eu exact.... Am inteles insa ca o "adevarata" eco morfologica ar trebui sa dureze cel putin 30 de minute.... Ceea ce la mine nu s-a intamplat pana acum... mai mult de 10 minute nu m-a tinut dr. Ancar si mi-a luat si 4 milioane...
Acum, sunt tare fericita ca pe ultima suta de metri am gasit loc la dr. iosup pentru 5 octombrie cand voi avea 22 saptamani.
Chiar,am si eu o intrebare fetelor, eco morfologica se recomanda a se face la 20, 22, 24 saptamani sau nu conteaza ?
Honey, mi-ar face mare placere sa ne cunostem !!!! Ajungi in bucuresti ? Ramane sa vad daca nu ma "pricopsesc" cu niste delegatii in saptamana aceea....
Laura 20+ si Dimitrakis 25.04.2003
ginnette spune:
Laura_D,
Eu am facut-o la 21 de spatamani - ginec. mi-a spus s-o fac intre 21 si 23; si tot la Iosup am facut-o si m-a tinut 40'.
Si eu as vrea sa ne vedem; pot lasa nr de tel pe adresa comuna, dar n-am parola.
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by Lala_D
Felicitari pentru zuzele ce au aflat sexul bebelusilor si bafta multa celor care merg la eco
IR-urile sunt indicii de rezistenta ai arterelor uterine. Ai vazut ca interpretarea lor se face in functie de varsta sarcinii.
valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)
valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Lala D , ai cumva vreun link cu valorile IR-urilor pe fiecare sapt. de sarcina ? M-ar interesa , pt ca si eu am ceva probleme cu ele si iau Aspenter.
23+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
honey79 spune:
Laura da, in Bucuresti o sa a "cartierul general". Caci timp prea mult la dispozitie nu am, stau doar o saptamana,din care 2 zile sunt pe drum..cu zborurile...
Insa, vreau sa fac si ceva cumparaturi,gen cutiutele muzicale, ceva carticele... as vrea sa ajung pe 27 sau 28 si la Baby-Expo... si intre timp sa ma vad si cu voi.
Stiu ca-i cam rapida si spontana venirea mea, dar..poate ca asa-i mai bine.. ne mobilizam mai repede, pentru o intalneala la o salata si-o apa plata.
Va pupic si..va astept .
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
gattasalvaje spune:
Sal'tare Zuzele !
Uuuff , ca mult mai scrieti si nu mai apuc si eu sa zic nimic...
Honey , intalnirea noastra era programata pe 30 sept , insa nu era batuta in cuie...am zis 30 pt ca pica duminica si este o zi mai lejera cand pot mai multe fete sa gaseasca 2-3 ore libere...In cursul saptamanii , multe dintre noi venim rupte de la serviciu si nu ne mai arde de nimic...eu una , nici prin piata nu mai trec.
Poate facem intr-un fel sa decalam intalnirea ca sa ne vedem si cu tine , eu una tare mult as vrea sa ne cunoastem si n-ar fi rau daca ne-am putea vedea , scrie si tu la subiectul "intalnirea zuzelor " ( uite aici link-ul )si ne hotaram noi pana pe 30.
Ca venii vorba de intalniri , azi am vorbit la tel cu Monica - Docdecap , e in Bucuresti si ne intalnim diseara pe la 18.00 la Bucur Obor MacDonalds. Am inteles de la ea ca mai vine si Irinouka.
Daca mai sunt zuze amatoare de un suc in seara asta , sunati sa stabilim cum ne vedem...Numerele noastre sunt pe mail-ul comun.
Pupici
24+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
iulia82 spune:
toate burticile
Dupa o noapte nedormita acu stau in pat si motai.pe gagica mea cred ca au apucat-o sporturile extreme..si nocturne ca toata noaptea s-a foit si nu m-a lasat sa dorm. si obiceiul asta il are cam de-o saptamana...
Am auzit azi o chestie(adica am citit),ca cica femeile insarcinate n-au voie sa boteze copii...voi stiti ceva de genu asta???
iulia 23+ iris-maria
POZE
uite cum crestem
irinouka spune:
iulia, nu e adevarat. am doua colege care au botezat bine-mersi chiar luna asta. substantial gravide, ambele. asa ca nu-ti face griji.
irina 22+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/