*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 18
doniro spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Roxana,
Si eu zic la fel: totul paleste cand mogaldeata rade la tine cu gingiile, cand sufla in tort, cant isi face ghiozdanul, cand da admitrea la liceu (sau cum va fii peste 15 ani), cand se pregateste de bal de sfarsit de liceu... si exemple cred ca sunt mii.
E adevarat, c-o sa ne mai vina sa ne inchidem in camera singure si sa ne punem castile pe urechi, dar "sacrificiul" este pre mic in comparatie cu ce ai "de castigat".
Roxana 24+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
Ai dreptate. Nu exista lucru mai frumos pe lume decat un copil, asta e clar. Dar asa cum spui, suntem oameni si e firesc sa simti nevoia (poate un minut dintr-o mie) sa fii doar cu tine. Dar celelalte o mie de minute sunt atat de frumoase...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu bb Victor
POZE
kalosalina spune:
Doniro bine ai revenit printre noi. Credeam ca nu o sa ne mai scrii...
A venit Bebica!!!
21+
doniro spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Doniro bine ai revenit printre noi. Credeam ca nu o sa ne mai scrii...
A venit Bebica!!!
21+
De fiecare data cand o sa postez cate un mesaj, asta e semn clar ca doarme Daria :)
Tu ce ai mai facut, ai mai fost la Parvu?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu bb Victor
POZE
kalosalina spune:
Am fost pana acum. Dar din cauza problemelor de la Elias, m-am hotarat sa ma mut la alt dr de la Giulesti...asta este.
A venit Bebica!!!
21+
kossir spune:
Buna dimineata zuzici,
Se anunta o zi innourata la noi, acusi plec in vizita la o fetita de un anisor, ce sa-i iau oare.
Darene multumesc pentru link, da asta era,o sa incerc sa fac cate ceva.
Gina fromoasa mamica fromoase fetite, o sa vina un baietel fromos, felicitari, si aveti grija de voi. Cat despre testul de glicemie sa dea DD sa fie bine.
Fetelor sa aveti o zi buna, va mai citesc dupa masa.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ; 19+,
doniro spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Am fost pana acum. Dar din cauza problemelor de la Elias, m-am hotarat sa ma mut la alt dr de la Giulesti...asta este.
A venit Bebica!!!
21+
Nu stiu la ce probleme te referi, nu am auzit nimic. ?
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor
POZE
honey79 spune:
Zuzici!!!!
Vin in Romania ..de pe 22 pana pe 29 Septembrie.Maine dimineata merg sa-mi iau biletul.
Ei...ce faceti?? Puneti de-o intalneala??? Ca sa va cunosc si eu.
Ca , de vorbit, s-a tot vorbit pe subiectul cu pricina.. adicatelea de intalnitul zuzicilor..dar vad ca nu s-a luat nici o decizie.
Haideti scumpele... actionam????
Va pup dulce.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 18+ 70%
kalosalina spune:
Citeste la Nasterea unei stele sub. deschis de mine " Sp Elias - probleme". Mai nou am auzit de la cineva care lucreaza in spital ca este vorba si de o infectie la copilasi.
A venit Bebica!!!
21+
Shobo spune:
buna tuturor,
mamamiaaaaaa, cat scrieti!!! eu nu reusesc sa mai citesc tot din pacate, si cu serviciul si cu bb1.. cam greu. eu activez si la topicul lui fi-miu si mai scriu si acolo, ca deh, sarcina imi e tare usoara si n-am pb (nu zice nimik bb2 inca ) insa cu copilul mare mai apar una alta si mai intru sa vorbesc cu mamicile.
am citit ceva ce nu inteleg, kalosalina, ce pb sunt la Elias mama??? eu acolo nasc cu Tutunaru, acolo am nascut si primul copil si vreau sa stiu care ar fi pb?
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 19
Adryana_4u spune:
revin,ca mi-e frica ....ma gandesc ca o sa se schimbe iar capitolul si nu apuc sa primesc raspuns..deci,imi spuneti si mie tot ce trebuie sa aflu la o morfo de trim II???va rog,ca altfel,tare mi-e ca medicul masoara iar acolo(el stie ce),mie nu-mi da hici o hartie,imi intinde o poza cu bebe care ma lasa muta,si in rest NADA...dar,de data asta vreau sa pot contraataca,vreau sa fiu pregatita sa pun eu intrebarile,in cazul in care el nu-mi spune mare lucru...cu alte cuvinte,ce trebuie sa stiu,fetelor?invatati-ma!
Adriana S. -20sapt-
http://community.webshots.com/album/560678069PUQAgJ