*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (31)*
Raspunsuri - Pagina 12

AngeliquedeS spune:
AngeliquedeS spune:
 Irinouka, stai mami linistita, iti dau aceeasi explicatie pe care am primit-o eu de la medic: cand te doare BURICUL e bebe care a descoperit cordonul obilical si se joaca cu el! Pe bune....  Si eu m-am speriat la inceput dar acum mi se pare tare draguta chestia asta!
 Si eu m-am speriat la inceput dar acum mi se pare tare draguta chestia asta!
Gatta, exact la 23 de sapt cate ai tu acum, am simtit si eu asa cum spui tu o crestere ffff brusca a burticii si intinderea pielii. Acum e mai bine...
Nu pot scris mai mult am fff multa treaba la birou!
Pupici, 
Angelique  25+
 25+  bb Victor
 bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere... , bebe,  cum creste
, bebe,  cum creste  

Mare, Munte, Flori

kossir spune:
kossir spune:
 Shose unde esti, mai da cate un semn de viata.
Da, chiar, si Gugu?????????
Carmen mami de Mihai 24.8.99 ;  19+,
19+,

irinouka spune:
irinouka spune:
 laurici, angelique 

amuzanta chestia cu bebe care trage de cordon, in stilul asta o sa imi placa senzatia!
am fugit la mine-acasa, va sarut pe toate si va doresc o zi cat mai dulce!
irina  22+
 22+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

zeririlouiza spune:
zeririlouiza spune:
 Buna zuzici, intru in fuga ca de azi dimineata ma chinui sa salut dar nu am avut timp, in schimb am citi cat de cat printre randuri, am vazut vreo 3-4 mamici sexoase cu poze si o rochie misto la monica, felicitari celor care au aflat sexul lu bb, si ma bucur ca sunteti bine, va pupic si sper sa am mai mult timp maine
Louiza  21s + 60%
 21s + 60% 
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

creata2008 spune:
creata2008 spune:
 E FETITAAAAAAAAAAAAAAA! CARUCIOR ROZ, VA ROG!
Doamneeeeee, cat mi-am dorit fetita!!!!!!! Suntem sanatoase amandoua, deja a recuperat din diferenta pe care o avea. Stiti povestea, ovulatia mea a fost la o saptamana dupa cea normala. Diferenta dintre ecografic si ciclu era de o saptamana. Si a recuperat 3 zile. Ca atare, data nasterii este intre 21 si 25 ianuarie.
Toti parametrii sunt normali, are 428 grame si labii. Asa ne-a scris pe ecran, de 2 ori. Prima oara cand am vazut, l-am intrebat pe doctor cu lacrimi in ochi daca e fetita. Nu-mi venea sa cred ce am citit. Si doctorul, si el mirat, zice da. Probabil s-a mirat ca noi nu stiam sau ca a fost neconcludent pana acum si a mai verificat inca o data. 

Suntem super fericiti! In primul rand ca este sanatoasa si ca totul e ok cu amandoua si apoi ca este fetitaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Creata 1 + Creata 2 in 21+ (22+ dupa UM)

kalosalina spune:
kalosalina spune:
 FELICITAAAAAARI! MA BUCUR MULT PT TINE, MAI ALES CA ESTE EXACT CE TI-AI DORIT! SA FITI SANATOASE AMANDOUA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!! 
 A venit Bebica!!!  20+
20+ 

zeririlouiza spune:
zeririlouiza spune:
 Creato felicitari pentru cretulina, si ma bucur ca este bine sanatoasa si sa va traiasca
Louiza  22s + 60%
 22s + 60% 
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere

irinouka spune:
irinouka spune:
 pupici fara numar pt cretzuline!  felicitari, e minunat sa afli ca totul e in buna regula si ca ti se implinesc dorintele.
 felicitari, e minunat sa afli ca totul e in buna regula si ca ti se implinesc dorintele.
irina  22+
 22+ 
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

viezurila spune:
viezurila spune:
 creata FELICITARI pt fetitza! Sa fie sanatoasa, la fel si mamica si sa va aduca si mai multe bucurii de acum incolo!
 pt fetitza! Sa fie sanatoasa, la fel si mamica si sa va aduca si mai multe bucurii de acum incolo!

+18
+18

creata2008 spune:
creata2008 spune:
 Multumesc mult, fetelor!
Sa adaug.... Am batut si recordul pe care tot eu il batusem. Ne-a costat 4.400.000 lei. Ca pozele (de care aia nu mi-a spus la telefon - cum ca ar trebui sa le platesc!!!!) au fost 400 mii lei. Dar cand fericirea e mareeeeee... ce mai conteaza un salariu minim pe economie?!