Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
lbelciug spune:
Sirimie, bine ai revenit, chiar ma intrebam pe unde ai disparut.
Bubule, sa-ti creasca burtica si sa fie sanatos bebelul!
Crinuta, ai reusit sa vorbesti cu Tomasa? Daca ai info, zi-ne si nou apls.
Erica, sa dea Domnu sa nu fie giardia ca tare pacatoasa mai e!
Patricia, pe unde mai esti? Ce face Reb?
Azi am pus pt iarna gogosari la rece.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
Shobo spune:
buna fetelor,
am intrat si eu ff rpd pe de la munte, avem net aici pe modem zapp insa merge cam prost caci suntem intre SB si Paltinis, mai departe de statie. sper sa ajunga mesajul meu ok.
intai: FELICITARI, IRINA!!! sa-ti traiasca micuta Marioara!! noroc si fericire in viata!
o sa ajungem si noi la Baby Expo insa duminica caci abia sambata seara ajungem la Buc.
aici este SUPERB!!! Sibiul mi-a placut teribil si imprejurimile si mai si! papa ff bun. ma simt excelent!! am mai zs parca, sarcina a 2-a imi e clar si mai placuta si mai usoara, desi nici prima nu mi-a fost grea. insa acum ma simt mult mai sigura pe mine si mult mai relaxata , cred ca e normal cand deja stii ce urmeaza.. si nu te mai sperii de orice..
Codrin se simte excelent, doarme mai mult ca la Buc si papa si mai mult la pranz, adica ciorbaaaaaaa, moartea lui . si cere de papa f des, semn ca aerul isi face rolul. e f tare aerul aici si simti ca-l inspiri cu tot plamanul.
pupici si dc mai reusesc mai intru.
V. Erica spune:
Neatza mamici,
SI noi cred ca mergem maine dimineata la Baby Expo... sa vedem cum ma simt, sunt racita si am inceput sa ma tratez cu propolis si ceaiuri cu miere si lamaie.
Shobo, vreau si euuuu la aer curat!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Ubi spune:
Tomasa - felicitari pentru Maria. Sa va traiasca!
Bubule - nu mai stiu daca te-am felicitat pentru bb2. daca nu, te felicit acum.
Adita - La multi ani pentru Antim (azi este si ziua mea).
Alina - casa de piatra!
Noi ne mutam si asta ne ocupa TOT timpul. Asa ca imi scuzati absenta...Dar mai citesc printre picaturi si daca mai am timp va si scriu.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
crinuta spune:
Am vorbit ieri cu Tomasa. Azi pleaca acasa. Erau bine amandoua.
In rest va va povesti ea.
Shobo, ma bucur ca iti place Sibiul.
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
V. Erica spune:
La multi ani, Ubi! Si felicitari pt casa.
Adita, sa-ti traiasca baiatul, LMA!
Nihil sine Deo!
bubu05 spune:
Adita, LMA pt. Antim, sa creasca mare si sanatos!
Shobo, vreau si eu la aer curat, vreau vacanta...
Crinuta, ma bucur ca ai vb cu Tomasa si o asteptam sa ne povesteasca!
Ubi, multumesc si felicitari pt. casa! Sa ne pui si noua poze dupa ce terminati!
Eu aseara am avut niste crampe nasoale...cred ca sunt balonata, nu-mi dau seama de la ce erau...erau niste crampe continue si mi-au cedat pe la 3 noaptea dupa 2 no-spa si un ceai de sunatoare. Azi m-am simtit doar balonata...nu cred ca l-a afectat pe bb ca stau stresata acum...
Stiti vreun remediu natural pt. balonare? Ceaiul de sunatoare o fi bun? Am baut azi vreo 3 cani...
Oana 9+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
V. Erica spune:
Neatza,
Oana, nu stiu daca are vreo contraindicatie in sarcina ceaiul de chimen si anason. Daca merge la bebelusi, ma gandesc c-o fi bun si pt adulti.
Si sunatoarea e buna, dar daca nu ti-a trecut cu ea, incearca altceva.
Nihil sine Deo!
sirimie spune:
Oana, eu luam tarite in fiecare dimineata, cite o lingurita cu apa. Si merge cred si sucul de morcov.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
adita spune:
Ubi, la multi ani, cu intarziere. multumesc tuturor de urarile pt Antim
Dana, si mie imi place directoarea. la toate sedintele face un pic de educatie la parinti. si noua ne-a zis de sucuri si dulciuri, alta data povestea cat e de periculos tv-ul (dar toate grupele au tv in clasa si se uita la toate bazaconiile de desene), mai dadea reguli din astea de educatie ( sa nu se contrazica parintii in fata copilului etc.), acum s-a luat de copiii plini de bijuterii
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)