Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)
Raspunsuri - Pagina 9
iunita spune:
La multi ani Rianna Elena bb de Gabyd!! sa cresti mare si sa fii sanatoasa. sa o bucuri pe mami cu poznele tale, sa papi bine(nu zic tot ca nu-s de acord!)si ... te puuuuuuup!
karla 
sa fiti puternici!
compot 1 cana fructe 2 apa. la fel ca Ioana
ioanaradu Iarina bea mai nou cu cana. am luat o canuta din plastic din Cora..d'aia de douj da mii..si mananca jumate din ce ii dau acolo cu lingurita apoi cere cana. incerca si asa.
dovlecei eu iau din aia f mici si nu ii scobesc, cand pun legumele la pasat le strecor prin sita si ramana acolo semintele ca la fiert se desprind.
burtica sanatoasa eu am luat din cora. 160.000 parca au fost.
annmary77 ce duulce eeeeeeeee
marul fier,copt,crud la IArina are efect laxativ. la fel si sucul de morcov crud. morcovul fiert constipa. eu nici macar nu il mai fierb in supa.
RaisaFudulu, diana_jors daca ai cantar electronic fii pe pace ca te "fura". dupa cantarul nostru de 2 luni ea are aceeasi greutate. e oarecum logic. aceste cantare merg bine daca "de cantaritul" sta fix ca o stana de piatra. ori bebeii nostri deja sunt mari, se foiesc, mai atarna cate un piciorus... daca sta sg in fund incerca sa o pui asa dar sa fie f relaxata. cand e somnoroasa poate...
Val_ pai daca insumez cantitate de lapte a Iarinei ajunge la 550ml (230 -240 ml dim si 310 ml seara)... ala e tot. celelate 2 mese sunt de legume/fructe
anamana123 cum mai e cucuiul? sunteti bine?
madybulanceapupam dintisorii lui iepurila sa creasca mai repede. activeaza PM te rog.
martutza pe unde umbli?
elyanne pana la urma le dam sau nu babana? sau mai corect spus.. daca le-ai dat tu ii dau si eu Iarinei... ca deja sunt bramburita total....
cam atat deocamdata. a, da..in seara asta la masa de seara tot 310ml lapte. tre sa trec la bibiroane mari ..uf....
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
paxela spune:
un filmulet cu piticeii mamei www.onetruemedia.com/shared?p=3a88bd2fcef40a31cc1e30&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
BiancaM spune:
Neata!
Cafea nu am, ca nu bem,
.
Sa ma laud:
Azi a iesit coltul de la primul dintisor!
Ieri pusesem degetul dar nu se simtea nimic, si azi cand bag sa vad daca e umflat mi s-a agatat degetul de dintisor!
Pot sa spun ca nu s-a comportat diferit de alte zile, poate doar la mancat, ca strangea tetina intre gingii. De dormit ca de obicei, iar plans, doar cand voia sa fie bagata in seama
.
Mai rau e ca s-a iritat pe fata de la atata scuipat , dar ea e vesela
Karla multa putere si credinta! Dumnezeu o sa aiba grija de voi doi!
MA duc si eu la somn, ca cine stie ce ma asteapta noaptea asta...
O zi buna!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
gabdyd spune:
Fetele, de mult am vrut sa intreb,
in 18 iulie am fost la Gr. Alexandrescu la ortopedie,
la dr. Dumitrescu,
era acolo o mamica si un baietel Luca.
Cred ca nu era una din noi, pt ca Luca era mai mare decat Rianna dar intreb totusi, ati fost vreuna din voi?
Eu eram cu amandoua nazbatiile mele.
karla32 spune:
Buna dimineata.
Va multumesc pentru incurajari.
Nu-l inteleg si nici nu mai depun efort. Si el a crescut fara tata si stie cum e! Nu are o varsta prea frageda! E trecut de 40, asa ca...e mai grav!E surprinzator ca un om inteligent si foarte calculat poate sa faca asta.Incerc sa nu-l judec pentru ce a facut chiar daca sunt om si gandurile tot imi zboara cu furie aiurea. Oricum nu am ce sa fac. Si acum imi dau seama foarte bine de cuvintele - sa nu dea Dumnezeu omului cat poate duce. Ma rog sa am un copil sanatos si eu sa fiu intreaga sa pot sa-l cresc. Am noroc si ca Luca nu e rau sau dificil.
Cred ca si lui Luca ii dau dintii. Are doua puncte albe jos la baza gingiei si e agitat peste masura, musca tot si tremura de nervi . Face kk moale, des si nici nu prea mananca - cam 500 ml/zi plus suc de fructe 80 ml. Noaptea doarme bine, dar ziua ma termina. Nu stiu daca adunate doarme 3 ore.
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Lumi_Nag spune:
Neata si-un rachiu sa-mi treaca greata!
Imi pare foarte rau pentru tine Karla, dar mai rau imi pare pentru el ca va pierde si nu isi da seama.Iar cand va constientiza va fi cam tarziu.Sunt si eu alaturi de tine si te
.
Ela, vad ca nu ti-a raspuns nimeni in legatura cu scaunul de masa.In mare cam dupa ce ai zis tre sa te uiti.Scaunul meu de ex.se lasa pe spate in 3 trepte, dar poate fi folosit pana la 3 ani (am si intrebat).Eu am dat 250 lei pe el, asa ca nu arunca cu bani ca o sa gasesti si mai ieftin.
Laurici de ce nu esti pe mess???
Am si eu gagiu dintzos 

Am vazut aseara, dar la simptome....ma incadrez si eu ca si Bianca cu fetitza ei.
Nu a prea dat semne doar a dormit mult mai mult ziua.Daca inainte imi dormea fix 40 de minute (parca avea ceas la mana), de vreo 5 zile imi doarme si 2 ore
.Altceva....nimic sau poate nu am fost io atenta...oricum nu a urlat deloc ![]()
Aaaa, si nu mai zice mam ci scoate niste sunete de eu ii zic buha, face ca o bufnita
dar sper sa isi revina RPD

Mihael@ La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca.Petrecere frumoasa azi.
La multi ani si pentru toti bebelusii mai batrani cu o luna. Pupacim
George Catalin
diana_jors spune:
'neatza,
pentru sarbatoritii de azi 
Deci nu stiti nici una unde gasesc bretele
nici nu stiu daca se mai fabrica, dar noi chiar avem nevoie... deocamdata reusesc sa ii inghesui bluzele in pantaloni, dar cand s-a ridica in picioare o sa ramana in f... scutecul gol
Si nu prea gasesc salopete sa se prinda pe umeri
Si daca mai vreau sa aiba si talpi deja e muuult prea mult ![]()
Ai noapte s-a trezit de 3 ori ca se aduna cu picioarele sub el si s-a rasturnat... si cum avea paturica pe el n-a mai reusit sa se intoarca pe burtica... deci scandal ca vroia inapoi. L=am intors si a dormit dus mai departe...
Va las, va doresc o duminica excelenta, 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
elyanne spune:
Karla imi pare foarte rau
Ce se intampla cu barbatii astia... au inebunit de tot?
Of... nici nu stiu ce sa-ti spun in situatia asta... Poate ca e mai bine acum, decat mai tarziu cand deja Luca pricepe mult mai multe... sau poate totusi ii vine mintea la cap... Acum, numai tu stii ce iti doresti, ce s-a intamplat.
si multa putere sa treci peste asta... si sa rezolvati situatia cum va e mai bine, tie si lui Luca.
Kitty stiam ca de fiecare data uitam cate ceva... M-am tot tinut sa-ti raspund, dar am uitat...
Nu te mai stresa cu ceea ce are al tau sot in cap despre inceputul diversificarii, despre alaptat etc. Ai facut ce era cel mai bine pt. pitica. I-ai dat laptele tau care este cel mai bun, indiferent daca a luat putin in greutate. Iar diversificarea n-ar fi ajutat-o cu nimic (la capitolul luat in greutate ma refer). Chiar daca incepeai ma idevreme, ar fi mancat putin pt. inceput, iar legume chioare sua fructe... pana putem sa le dam carne, branza etc. nu ar fi ajutat-o sa ia in greutate mai bine decat laptele care-l l-ai dat in locul lor.
Despre mar... am facut ieri compt la microunde... A iesit bun, le-a placut bb-ilor. Eu am amestecat si cu putina caisa de la borcanas si cereale cu mere.
Elpower eu pun dovlecelul c utotul. Iau din aia mai mici, ca sa nu aiba prea multe seminte sau prea mari. Si pasez cu blenderul... iese f. fin piureul. Nici urma de seminte.
Despre scaunul de masa:
Sa aiba baza destul de mare, pt. stabilitate. Sa aiba husa detasabila, pt. ca o sa tot puna mancare si poate chiar o sa vomite
Sa fie din plastic (eu ma gandeam la inceput, la Elena... ce tampiti... scaune cu husa din plastic, se incinge copilul
). Sa aiba centuri de prindere (daca se poate in 5 puncte ar fi cel mai bine).
Despre tava... io n-am tinut cont sa fie prea mare.
Sa se lase pe spate, pt. ca poate bea si laptele acolo si il bea ma bine semi-culcat.
Rotile... eu nu le-am considerat necesare, ca nu l-am plimbat prin casa. Asa ca am luat fara roti.
Cat de mic se plieaza... depinde daca vrei sa-l strangi. Eu nu l-am strans decat daca am plecat cu el de acasa, sa-l bag in masina. Altfel a stat tot timpul deschis.
Iunita pediatrul a zis la revizia de 6 luni ca pot sa le bag si banana... La Elena mi-a dat voie mai tarziu... Asa ca nu stiu ce sa zic. Eu le-am dat o singura data si nu prea am mancat, asa ca renunt pt. moment. Pot sa le dau alte fructe. Astept pana la 7 luni cu banana.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
gabdyd spune:
Kitty eu asa stiu si la noi morcovul crud chiar are efect.
am sa incerc azi si cu piersica.
Voi folositi piersici din comert? Ca nu am gasit pe nicaieri de-alea de la noi.
Kitty, nu trebuie sa-ti fie jena sa ne impartasesti ganduri, de orice soi. Dimpotriva, eu chiar as vrea sa invat din experienta ta si a altor fete de pe forum si sa impartasesc experienta mea, chiar daca nu asa de vasta
.
Ma bag si eu ca musca-n lapte, cerealele Burtica sanatoasa sunt pentru bbii constipati sau invers?
Dovleceii ii curat de seminte si pun la fiert doar pulpa.
scaunul de masa inca nu, mi se pare o investitie mare si nu prea rentabila. Nu cred ca am sa iau in cele din urma.
Ioanaradu da' cu canita ai incercat. Ar fi ceva sa bea cu cana de acum
.
Aiia asa deci, nu stiam de ce face si al meu nazuri, ca tot 30 are si el... A se gandi o injuratura la adresa lor, ca nu pot sa scriu asa ceva pe forum!
Ieri... eu la lucru,el acasa cu nazbatiile amandoua, hai, hai, hai, hai, de parca eram la distractie nu la serviciu,... si cand am ajuns, bb nici n-a vrut sa suga, imi venea sa-l dau cu capu' de pereti ca as fi vrut sa intru la supermarket, ca nu mai avem mai nimic prin casa si daca l-am trimis pe el, mi-a venit cu piersici stricate si alte minuni...
Iunita multumim si tie de urari.
Felicitari si la dintzosi
si mai ales
La multi ani si lunisoare!!! tuturor sarbatoritilor zilei.