Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

pentru toate albinutele si bondareii serbati azi!

Mie tot nu-mi vine sa cred ca a trecut aproape o jumatate de an! Mai avem doar zece zile si implineste si Theuca 6 luni! Nici nu stiu cum am trait inainte de ea. Cu toata oboseala ce se acumuleaza in fiecare zi ... si, Doamne, ce-o sa mai urmeze... n-as mai putea exista in lipsa ei. Nu stiu de ce n-am facut mai devreme copil. Desi mi-am dorit dintotdeauna. Pierdem atat timp cu niste chestii...
Scuze, dar am cazut in butoiul nostalgiilor.

fetele obosite si parasite! Asa cum s-a spus, e pierderea lor! Nu stiu cum poti renunta la privilegiul de a vedea primul pas sau de a auzi primul cuvant al bebelului tau. Ma depaseste! Nici macar nu vreau sa inteleg o asemenea monstozitate. E total aiurea...

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna fetele intru si eu repede.....
Karla crede-ma ca eu i-as fi crapat capu,nu cred ma mai pleca de langa noi fara cpu spart...cum vine asata???fac copil te bucuri esti fericit si apoi il abandonezi...i-am zis s sotului meu si el mi-a zis ca stie de la ce sa se astepte de la mine!!!Oricum imi pare tare rau...sper sa va descurcati!!!pupici multi!!!

Iunita dak as sti ,mi-as activa Pm dar sincer habar nu am...dak vrei scrie-mi pe quita18br@yahoo.com....pupam, fetita frumoasa si papacioasa!!!!

Va pupam...plec sa pap la mama!!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Elenagiulia este un scump Arthur. Da Mariuca mea de ce nu sta in fundulet? Era o intrebare retorica.

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Val, Mariuca ta inca e mica, nici 5 luni... inca nici nu te astepta

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am citit si va multumesc mult de tot ca v-ati gandit la mine.
Giulia tot nu a prea vrut mancare vrea numai laptic de la mama....o sa vedem cum ne mai descurcam.

Nu pot scrie acum mai mult, il pregatesc pe Raul pentru scoala si de dimineata am facut numai ce a vrut el fiind ultima zi de vacanta. Va pup si cred ca ajung sa mai scriu numai maine dupa ce il duc la scoala!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Am revenit acasa......am facut plimbarica toata familia......acum Nicolas doarme....

LA MULTI ANI, MIHAEL@! pt tine si pentru printesica voastra, sa va dea DD numai bucurii si o viata cat mai linistita in acelasi format.

VAL - Mariuca ta e ff dragalasa.......referitor la masar.....eu sunt din Baia Mare.....ma cost 150.000 lei sedinta d e30 min. si fiolele gel minune 1.300.000.....o serie completa este d e15 sedinte.....dupa car ese da 4 cm.

KARLA32 - cum mai esti iubito????!!!! s-au mai buine s a nu intreb......aici e cel mai usor sa te descarci.......nu ne cunoastea......suntem alaturi de tine/......si iti intelegem durerea.........in schimb eu nu o s ainteleg niciodata barbatii ce-i drept nici nu ma chinui.........

E tare liniste azi pe forum......e fru mos afara si ati iesit cu bb-ii la plimbarici.....ca imediat e iarna pe noi.

Revin mai tarziu.....merg sa-mi dragalesc copilul mai mare ....a se intelege sotul.

Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani, Mihael@!!!

huh? Karla...s-o fi dus dupa zorele.... Capul sus! asa imi vine sa pe unii barbati. Ce e in mintea lor? au innebunit. Sa vrei sa faci un copil, sa il astepti 9 luni si apoi sa pleci... io nu inteleg.
Karla il ai pe Luca, asta e cel mai important; fii tare ptr el

Ela, io la scaun de masa ma uit sa fie zdravan sa nu pice copilu in cap din el si sa il pot spala. Si sa-mi placa la privit . Cred ca se poate folosi pana la 2 ani lejer. Ele cica is facute ptr pana la 3 ani...acu depinde de fiecare copil/parinte cum prefera

Felicitari ptr coltisor la toti iepurasii...pardon, bondarii si albinutele. Cred ca si Rares imi pregateste unu ca il vad in gingiuta si sper sa nu stea acolo 2 luni ascuns

Val, da, is in domeniu...sau mai bine zis eram ca acu is pe tusa.

io vad ca raman in urma cu duversificatu.....tot numa la piure de legume suntem...de sapt viitoare cred ca mai bag ceva...cereale desi nu stiu cum sa fac cu masa (ne)inlcouita de lapte

dovlecelul io il dau fara samburi. io ii tai pe lung...mijlocul il arunc. tai felii longitudinale razant cu miezul plin de samburi. Am incercat mai multe metode de a scapa de samburi si asta mi s-a parut cea mai comoda

am ajuns si noi acasa, nu mai sunt la mama la moldova

ah....VA INVIDIEZ ca mergeti la aquagim, tae-bo, aerobic, fitness, masaj, impachetari, saune si alte minuni. Vreau si io da cred ca numai daca inventeaza astia sauna ptr bebei pot merge ca is cu Raresu de gat.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

madybulancea, eu i-am zis ca-i iau gatul daca indrazneste sa se mai apropie de mine sau copil.Primul instinct a fost sa divortez din prima. Dar m-am razgandit! Sa divorteze el de mine daca are timp si motive.Considera ca are drepturi sa le ceara in instanta. Mai nasol ca odata cu drepturile vin si obligatiile! Eu nu ma pot tari acum prin tribunale ptr tampeniile lui! Nici n-am nevoie de cateva mii de lei! Sa si-i bage undeva ca ma descurc si fara. Va veni si ziua cand va vrea sa-si vada copilul! Sau mai stii? Poate ca nu.Vreau doar sa ma linistesc. Oricum am simtit ca imi pierd mintile si cred ca daca nu il aveam pe luca chiar se intampla asta.

suzy78, multumesc de intrebare, sunt binisor. Astazi nu am iesit afara ca am o durere de coloana groaznica. Ieri am facut pe viteaza si am carat carutul cu tot cu copil doua etaje si m-a rupt. Deh, ca nu puteam face doua drumuri!

Luca m-a zapacit in dupa amiaza asta. E plin de nervi! Maraie, tzipa si plange continuu. Abia acum a adormit putin. Nici nu stiu ce sa-i mai fac. I-am dat pe gingie cu calgel dar cred ca in afara de faptul ca ii place gustul n-are niciun efect.

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

roxanici, s-a dus dupa zorele in ....mamei lui! Ma scuzati! Mai stii, poate de-asta o fi plecat! ehe! Nu e tot la minte, asta mi-e clar!

Luca, dragostea mea

Luca luna IV
Luca luna V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

ROXANICI - eu nici acum nu am inlocuit o masa la nicolas......de ex azi i-am dat legume cam 130 gr....si a baut abia 70 ml laptic.....deci maine ii dau 100 gr....

Karla32 - eu am 1.56 si 47 kg.....si duc caruciorul de la 4 jos si de jos la 4 cu tot cu copil......la inceput toata eram vanata.....dar acum am prins metoda si nu mai este asa greu.....pun cruciorul pe sold....Luca o s afie exemplar......e nascut dintr-o zi cu sotul si sora mea.....amandoi sunt oameni siguri pe ei, resposabili.....si ff corecti......e ceea ce caracterizea ziua de 8 aprilie.....nu vreau sa-l laud mai mult ca poate si-o ia in cap...........dar chiar ma ajuta mult....desi mai nou vine acasa pe la 9-10-11-12 noaptea.....atunci cand vine mai repede el se ocupa de pitic.....se joaca.....ii mataie....

Oricum.....el a ales sa va paraseasca.....nu are rost sa-ti ireosesti timpul si nervii.....si mai ales banii sa bagi divort.....lasa-l pe el....chiar sunt curioasa cum o s amotiveze......

Eu i-am spus sotului meu ca daca se intampla ceva intre noi.....n-am nevoie de nimik d ela el.....doar s ane palsae in pace si s ama lase sa trec copilul doar pe numele meu.

DD e sus si vede,.......nu-l doare sufletul d ecopil.....

Pupici revin mai tarziu,

Suzy78, mami de bibe Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput