Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Karla super copilaresc gestul sotului tau dar stai linistita ca el are de pierdut nu tu.Te santem alaturi de tine,multa forta!!!
BiancaM, Lumi_nag felicitari pentru primii dintisori.
Mihael@ La muti ani fie sa se implineasca tot ce iti doresti in aceasta zi speciala,multi si multe .
Fug sa fac un filmulet cu Arthur si intru mai tarziu sa-l pun va .

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Hello,

Am venit si noi la apel.....

FELICITAM SI NOI BB-II NASCUTI IN ZIUA DE 15, 16 A LUNII

Fetelor am inceput s aumblu la masaj anticelulitic si ma simt minunat.......colegele mele au dat jos in cm 4 luna, care zic ca e mult.......eu il fac mail mult dfe relaxare.....aveam in talie 62 si acum am 63.....deci nu se observa....si ma simt minunat.....sapt viitoare merg la 3 sedinte......Gelul e destul de scump....dar sotul a zis ca merit sa ma simyt bine......asa ca-l ascult

TZUNA - am vazut-o pe Maria.....si nu pare deloc slaba....e cazul s anu t emai stresi.....nu stiu daca poti.....asa sunt si eu

PAXELA - vizionat filmulete cu comorile voastre.....si noi vrem 2 copii;

BIANCAM - felictitari pt. coltisor.....noi ne-am nascut printre primii si cred ca o s aavem ultimii dinti.....dar asta nu e o problema,.....eu ma bucur ca nu o sa ma muste prea repede de tzitzi;

KITTY - spune ca sotul si fa ca tine.....instinctul si experienta cu primul copil nu te lasa sa dai gres.......ei nu stiu vb doar aiurea in necunostinta de cauza;

KARLA32 - TIMPUL LE REZOLVA PE TOATE......O SA VEZI DACA MERITA SA VA IMPACATI SAU NU.....NU POT DA SFATURI CA EU SUNT MAI CATEGORICA DE FELUL MEU......CAND O GRESIT SI MI SE PARE CA FF RAU - FARA SA STAU PE GANDURI II FAC BAGAJU SI IL TRIMIT LA MASA.L.........scuze de CAPS LOCK

Meniul lui Nicolas de ieri a fost:

8 - 200 ml laptic
12 - piure mar, nectarina, suc d emorcov si 2 lingurite de faina de orez + 200 ml lapte
16 - 100 ml supica de pui cu legume + 200 ml lapte
19 - 200 ml lapte
22 - 200 ml lapte

Ieri a batut recordul la laptic.....un litru.....inca nu-mi vine sa cred......

Acum ma prega sa-i fac piureul cu fructe, bem lapticul si mergem afaruca cu tati....ca e acasa.

Saptaman aceasta a facut progrese enorme......sau as a mi se pare mie....ieri s-a agatat de patut cu bratul sa-si ia o jucarie si s-a dus tarat in celalat colt a patului....se duce de-a busele mereu in patul nostru./......deja tre s afiu cu ochii pe el.

SHERBI - unde ai disparut......noi speram ca sunteti bine.....dar tie nu ti s-a intamplat s anu scri atatea zile fara un motic/......

Suzy78 - bebe de Nicolas Mihai - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

LUMI _NAG - ERA SA UIT......FELICITARI SI VOUA PT DINTISOR.....[PUP] PE gEORGE cATALIN

Era s auit.....intrati pe www.nestle.ro acolo gasiti ca BURTIVCA SANATOASA SUNT 3 TIPURI 1. fara gluten in etapa1
2. cu gluten in etapa2
3. cu gluten etapa3 - cutie verde.....celelalte sut bej sau maroniu......nu mai stiu exact dar am vazut in real si kaufland/.....

Suzy78 - bebe de Nicolas Mihai - 28 februarie 2007

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Multam' Suzy...va asteptam sa ne ajungeti din urma, dar tot asa de usor sa va iasa si voua dintii ca sa nu o iei razna.

George Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Mihael@, la multi ani sanatosi! Sa te bucuri de puiul tau mic!

Lumi_nag, m-am uitat pe pozele tale...ce bunica tanara si frumoasa are bebe!! lui George Catalin. Ti-a mai crescut parul?

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Am pus si noi 2 filmulete incepand de aici.
Sa ne spuneti daca va placut,va !

Elena fericita Mamica a Alexandrei(16-8-2000)Giulia(27-2-2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!
Am reusit sa citesc, ce e drept mai mult pe diagonala.. dar am citit!
Am vazut si ceva poze si mi-a ramas in minte scumpita Maya a Iulianei care are un par... mama mama ..o frumusica!
Si am mai vazut o Maya parca tot Maya o cheama dar am uitat a cui e si are lenjerie galbena la fel ca a lui Tudor!
Eu va pup toti bebelusii si le doresc sanatate multa celor bolnaviori. Ii multumesc lui Dumnezeu ca Tudor e bine.

Karla, Eu sunt de parere ca un copil nu merita sa traiasca intr-un mediu stresant si tensionat. Daca nu mai merge intre voi.. asta e... dar daca se pot regla lucrurile.. asa ar fi cel mai bine!

Sa va povestesc rapid o chestie care pe mine m-a impresionat fff tare. Este vorba despre o cunostinta care a facut un copil destul de tinerica. Tatal a recunoscut copilul in sensul ca a admis ca este al lui. Mama nu a vrut sa il treaca in certificatul de nastere. El a spus ca nu vrea copil ca nu ii trebuie. Fata a nascut un super baiat destept si cuminte. Tipul venea in vizita periodic. Niciodata nu a fost prezentat copilului ca fiind tatal! Era un prieten de-al lui mami. Dar la virsta de vreo 3-4 ani copilul a intrebat-o pe mama: "Mami, ce e aia "tata"?"
Pe mine m-a rupt povestea asta. Cred ca ar trebui spusa tuturor tatilor! Sa traga ei concluzii! Din punctul meu de vedere ea a procedat corect! Un om care nu isi doreste copilul inseamna ca nu e tatal lui si nu merita sa fie recunoscut de catre cpil ca parinte.
Va pup
Voi reveni!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

Oh,ati scris mult,am citit deocamdata doar pe diagonala

In primul rand La multi ani puilor care au mai facut o lunisoara zilele astea,sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Mihael@ - La multi ani sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta inca 100ani!

Karla - sincer imi pare rau sa aud inca un caz nefericit,e ciudat cum se intampla toate astea,cum cedeaza barbatii asa usor.Lipsesc din viata copiilor cand e mai multa nevoie de ei iar peste ani vor iertare Eu iti doresc multa putere si numai bine pt tine si bebe!

Kitty - sotul tau sa se uite bine la Raul si apoi sa gandeasca daca e nevoie de indoire la faptul cum ai procedat.Ciudat,Carl a luat foarte bine in greutate pana sa incep cu diversificarea si de atunci (o luna jumate) a pus pe el doar 500g.
Copiii alaptati se recomanda sa se inceapa diversificarea la 6 luni,dar stim noi cum sunt barbatii,mai ales ca tu ai fetita el are instinctul de a o proteja fara sa-si de-a seama ca poate spune vorbe gresite.

Mihael@ - da,Carl inca mananca la fiecare doua ore.Pe mine nu ma intereseaza sa-i fac program,mananca atunci cand vrea.Daca mananca prea mult nu ne place,daca nu mananca,iar nu ne place,eu il las sa-si ia asa cum vrea el.Programul si-l formeaza atunci cand merge la camin,gradi,..
Mi-am luat borcanele de la Avent si daca plec imi iau cu mine,intr-una lapte,intr-una cereale,in gentuta termoizolanta 2 bibe cu apa si daca mai am nevoie intru la un restaurant si cer apa calduta si am rezolvat tot,deci nu ma deranjeaza ca mananca la 2 ore.

Azi Carl a mancat o piersica potrivita,o jumate de para ca era prea mare si 3 masuri cereale,a mancat tot si apoi a baut si 100ml lapte.Si tot slabut e,are 7.2kg la 70cm.

Suzy78 - intrebai de diversificare in alte tari,nu difera prea mult ci doar au mai mult curaj aici de a incerca fel si fel...Le poti copia pe Iunita si Ioanaradu,mie una imi plac cum diversifica ele.

Kilo - eu nu pot sa comentez,stau bine,am 56kg la 1,68,nu mai am burta doar imi trebuie ceva sport sa mai intaresc carnea.Problema mea e la sanul drept cu care am alaptat o perioada mai lunga si e cam lasat si daca il starng nu arata foarte bine,dar cu masaje sper sa-si revina.

O zi buna - pupici

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

sarbatoritilor de azi Luca Andrei, Eduard Ionut si Andrei Bogdan . Sa cresteti mari, voinici si sanatosi.

La multi ani, Mihael@. Multa fericire iti doresc si sa-ti dea DD tot ce-ti doresti.

Nu stiu la voi cum e, dar eu sunt din ce in ce mai obosita. Nu-mi mai ajunge timpul pentru nimic. Dimineata ma trezesc, fac un dus, ma apuc sa pregatesc fructele pentru Raul (pe care le mananc tot eu). Noroc ca bea macar sucul de mere. Dupa aia il alaptez, il pun in patut, ma apuc sa strang in bucatarie, ma duc la el de o suta de ori, ca daca nu doarme nu-i place sa stea singur. Imi mananc si eu micul dejun si-mi beau cafeaua (pe forum), ma apuc sa-mi fac ceva de mancare, iar fac curat in bucatarie, il alaptez, iesim la plimbare, manaca el, mananc eu........ nu mai pot.

Si nu mai stiu ce activitati sa fac cu el. Cum sa ma joc cu el, ce sa-i fac... Isi pierde rabdarea destul de repede, nu-l atrage nimic prea mult. Doar un ceas care are un mecanism perpetum mobile ii place. Dar cu ala nu are voie sa se joace. Voi cum va jucati cu copiii? Le cititi povesti? Raul cum vede o carte, vrea s-o pape. Am una de carton si incercand s-o muste, s-a zgariat pe nas.

Miercuri ma vad cu avocata sa stabilim apararea. Nu stiu ce voi face cu Raul, cu cine il las. Am vorbit cu o prietena, sper sa poata veni sa stea cu el.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Suzy unde iti faci masaj si cat costa? Pe mine m-ar interesa cineva sa vina acasa si pentru mine si pentru sot ca tare suntem incordati.

Roxanici multumesc pentru explicatii. Daca nu ma descurc apelez din nou, ca la chestii de IT sunt mai grea de cap. Dar tu lucrezi in domeniu?

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Mergi la inceput