FIV 133

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

bineinteles ca numai cu acordul dr.deci nu de capul meu clar !!!
astazi nu cred ca-l gasesc , dar ce zici draga mea kora , dupa ce iau pregnylul mai este vreun pericol de eliminare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Kora, n-am uitat de vremea cand deschideam capitolele, dar am zis ca e mai bine pentru voi sa le deschida cine este mai activ aici si sincer acum sunt numai pe drumuri si pentru listuta nu stiu daca pot sa tin pasul cu voi.Eu mai mult de pe margine stau si citesc si sunt alaturi de voi cu gandul.Daca o sa fiu pe faza poate am sa ma incumet sa mai deschid din cand in cand un nou capitol norocos.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Va multumesc pentru primirea calduroasa!

Luch, eu mai am de facut analizele de sange si culturile de col.
Pe urma o sa mergem din nou la Dr Chicea sa discutam ce se poate face, dar trebuie sa repetam si spermograma pentru ca ultima data in mai era foarte proasta.

Va pup pe toate si sa fie o toamna plina de rezultate!

Stie cineva daca tomograful influenteaza negativ spermograma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubudream spune:

Kry: Bine ai venit la.

Si eu fac FIV la Cluj, cu Dr. Micu.
Multa bafta iti doresc si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Felicia, am facut si eu o medie de 10 zile de stimulare; ca o fi o zi - doua in plus... tot pe acolo. Prima eco o fac joia viitoare. Tu cand termini inhibarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

luck pregnylul se ia tocmai pentru maturarea finala a ovocitului ( cu 36 de ore inainte de punctie) si pentru spargerea foliculului ( la fetele care fac monitorizarea ovulatiei de exemplu),nu opreste spargerea foliculului,ci dimpotriva.Toate astea ai sa le discuti maine cu dr., sa nu uiti cumva de emotii,mai bine fa o lista cu intrebari si fara jena scoate lista in cabinet si intreaba tot.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

[red]KORA[/red] am reusit sa ajung sa-mi iau rezultatul la hormonale:
estradiol 54
FSH 6.54
LH 2.74
PROGESTERON 0.68
Eu cred ca stau bine (din 10 august nu am mai luat AC)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

VERET vad ca ai scris si la "Pacientele dr. T",ti-am raspuns acolo,dar mai bine continuam aici sau pe PM.Ai rezultate foarte bune la analize!Bravo!Acum va trebui sa stabiliti schema de tratament pt luna urmatoare,nu?Cand mergi sa vorbesti cu T sau Matei?Astept sa imi spui ce schema ti-au stabilit.Doamne ajuta poate vom face impreuna!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

listuta e deja facuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

LUCK SUPER VALORI , BAFTA
KRY BINE AI VENIT

Mergi la inceput