FIV 133
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Luck, oricum se asimileaza in organism. Nu te stresa pentru atat lucru. Daca tu esti ma linistita sa-l faci subcutan atunci fa-l asa. Parca si mie mi-a zis dr. sa-l fac subcutanat si eu l-am facut intramuscular si tot si-a facut efectul. Asa ca fa cum crezi tu, ca e totuna. Bafta la punctie si lasa stersul ca nu e acum momentul.
kla78 spune:
LUCK probabil s-a incurcat medicul si a scris subcutanat,eu stiu ca se face intramuscular,dar cum ti-a zis si MONI daca te simti mai linistita fa-l subcutanat,si nu te mai stresa atat ca nu e momentul acum>!
LILIANAFI a venit invazia???la mine NU stiam ca asa patesc,vine la fix tot cand nu trebuie si acum nu vine,imi vine sa arunc cu ce apuc de pereti.....
maine ma duc la nenea dr sa vedem cum stam pe acolo pe la maimuticasi cred ca imi va zice si cand incep stimularea,numai sa nu fie vreo problema ca nu apare invazia.maine va spun!
noapte buna!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
lilianaFi spune:
Kla...si eu tot in asteptarea "uratilor rosii"...sper sa nu imi intirzie ca rindul trecut(o saptamina) ...poate va venii totusi maine(de fapt azi) la amandoua si cui mai il asteapta pe "maria sa CM!"...numai bine !
cellu spune:
RAMI, bafta multa!
LUCK si eu am facut (intr-o duminica spre luni, la ora 3) Pregnylul, (tinut in frigider), 2 fiole de 5000 u.i., intramuscular. Punctia a fost tot intr-o zi de marti. Iti urez bafta multa!
Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
KoraPop spune:
Buna dimineata tuturor si sa aveti o saptamana cat mai frumoasa!
Tin pumnii stransi tuturor fetelor "in focuri"
Kora
CARPE DIEM!
daniela_b spune:
Buna dimineata, tuturor!
Va multumesc mult pentru raspunsuri.
Adevarul curat este ca in general nu sint o fricoasa, dimpotriva am mult curaj in situatiile de stres.
Cu o singura exceptie: asta! Asta cu explorarea dureroasa a zonei. Uitindu-ma si pe net, am aflat ca HSG dureaza destul de mult (pe un site scria ca aproape o ora) si sincer nu ma imaginez suportind o ora de dureri.
Ca drept dovada, nici simbata si nici ieri nu am inchis un ochi gindindu-ma la tot felul de scenarii.
Fiindca se spune ca depinde de fiecare in parte (de corpul fiecarei femei) si fiindca am avut acele experiente anterioare de desfundare a trompelor din care am scapat mai mult moarta decit vie, nu ma astept sa se intimple vreun miracol sa nu ma doara decit suportabil. (ca o mica paranteza-povestioara, cind ma intorceam de la acele prime instilatii, purtata in brate de sora si mama mea, in masina, faceam o mica oprire in drum, sa povestesc sotului ce s-a intimplat si cum soacra mea era acolo, ma vedea in ce hal sint:palida, transfigurata, semilesinata dar niciodata nu a vrut sa-mi spuna ca fiul ei suferise o operatie in copilarie de coborire a testiculului, cu mare intirziere si medicul ii spusese ca i-a fost afectata fertilitatea, pe veci!, macar ca sa ma scuteasca de aceste dureri. Mai tirziu cind am intrebat-o de ce nu a vrut sa ma ajute cu informatia asta, mi-a intors spatele zicind "de ce te-ai dus la doctor sa te "opereze", ce? te-am pus eu? eu ti-am spus ca poti trai si fara copii, trebuia sa deduci singura"
Deci, cu o soacra ce a vrut sa dea uitarii ca din neglijenta a dus copilul cu intirziere la medic -avea aproape 9 ani si se plingea de dureri de pe la 6 ani si cu un sot rusinos care a refuzat sistematic sa faca o spermograma, ca daca vine asistenta si-i vede "bijuteriile" pe gaura cheii???, iata cum ma duceam ca vaca la injunghiere in mai fiecare an (pina sa faca el prima spermograma, totusi)sa desfund trompe, sa fac injectii, tratamente si in loc sa-mi dezvolt o rezistenta la durere, am "reusit" sa-mi creez o mare GROAZA fata de orice obiect imi umbla in zona aceea, daramite daca mai stiu si ca e invaziv, dureros.
Dar, na! Trebuie sa o fac, asta fara doar si poate!
Acum, gata cu povestea ca m-am intins cam mult.
Dar mai am citeva intrebari (stiu, deja v-am innebunit )
Felicia, unde este cabinetul acela FIV (fara ecograf) de care spui, e cel unde se fac programari si se elibereaza rezultate? Din cite stii, este totusi posibil sa primesti anestezie la cerere?
Ce bani trebuie sa dai pentru asta?
Nusy, daca profesorul a spus ca e posibil sa am un polip mic si cu ajutorul HSG sa il "scoata" (dar asta nu mi-a spus, asta imi inchipui eu), asta inseamna ca e posibil sa-mi faca anestezie, nu?
Si daca da, o sa mai pot incepe sa fac protocolul dupa 15 octombrie (cam asa a calculat dr. Cocei anterior) sau e nevoie sa ma "refac" intii? Cind o sa vin sa faca punctia trebuie sa vina si partenerul ca sa depuna "materialul" sau cind trebuie sa vina si el? Parca traiesc pe alta lume, am mai zis...
Amzulica, ce inseamna "sus la doamna Viorica" si citi bani trebuie sa-i dau acestei doamne daca ea este cea care face "pregatirile"? Si, in general, cui trebuie sa dai bani si cit?
HSG-ul se plateste? Unde?
Diana_d, multumesc pentru pontul cu Piafen, cu siguranta o sa-l aplic (e vorba de un supozitor, nu?).
Ce curajoasa esti, bravo! Iti tin pumnii, astept cele mai bune vesti si de acum incolo!!!
Moniland, dupa cum ai scris tu esti dintre cei care vad partea plina a paharului si tare bine mi-ar prinde sa invat sa fac si eu asta! Mersi ca m-ai incurajat si da, sper sa fiu foarte norocoasa ceea ce va doresc si voua, cu tot sufletul!
Kora, pai da, cred ca ma poti trece, banuiesc ca ai dedus ce si cum fac din talmes-balmesul meu, ca eu tot in ceata sint, vezi bine.
Cit despre faptul ca e dreptul meu sa cer anestezie, da Doamne sa o si primesc daca o cer!
Va multumesc mult pentru suport, incurajari si rabdare.
www.helpsonia.com
antosit spune:
Buna dimineata!...3 zile nu mi-a mers net-ul asa ca iar sunt paralela cu ce sa mai intamplat cu voi, dar promit sa recuperez!
Moni nu renunt, inca sunt in pregatiri pt. fiv3; mi-am facut hormonalele vineri si maine merg dupa rezultate sa vedem ce surpriza am!
Zouzou si mie imi era dor de voi.Ce misto de tine ca mai poti profita de soare si mare!Iti scriu un pm mai pe seara...
Fetele care acum sunt "in focuri" mult noroc si sa auzim numai de reusita!
Bun venit si din partea mea fetelor noi...dar sedere scurta, sa nu face-ti puricei multi pe aici sa fugiti repede la odisee!
Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"
Aldolina spune:
Buna dimineata!
Ma alatur si eu galeriei pentru toate fetele care sunt deja sau intra in focuri, multa bafta, multe outze, sa reziste puii celor care ii scoateti la caldurica (Aly si Dariela), sa fie productie mare de vigurosi si iubareti, embrionasi de calitate excelenta si multe teste cu II. Doamne Ajuta-ne!
Multi pupici tuturor, fara exceptie!
Moniland spune:
Anto, iti doresc sa ai parte de surprize placute.
Daniela, pentru mine e f. clar ca vreau copilasi. Si voi face tot posibilul sa ii am. Si daca doar prin FIV ii pot avea, voi incerca pana reusesc. Sper sa ma tina organismul si psihicul sa fac fata si la incercarea urmatoare .
Zouzou, inca la soare?!
Kla, succes la intalnire!
Luck, cum ai facut pana la urma pregnylul?
Liliana, sigur vor veni doar daca nu cumva s-a intamplat minunea .
Diana, cred ca puiutii s-au lipit deja de tine. Sa fie cuminti si sa nu plece de acolo decat peste 8-9 luni.