FIV 133

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

KORAnu ma lauda in privinta tigarilor ca e numa a 3 a zi,le-am mai lasat eu si la fiv-ul trecut dar cand am vazut negativ m-am apucat iar,am sa caut inka pe aici sa vad daca gasesc,daca nu atunci imi iau cafea fara cofeina.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Fetelor, multumesc mult de sustinere si de urari. Va doresc la toate sa fiti mamici de 2008
Diana iti tinem pumnii pentru un rezultat pozitiv peste 2 saptamani

Adhnana 36+ Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

BUBUKA, ELENA si KRY bine ati venit si sedere scurta, cum se spune!
ADHNANA, fericita! Nastere usoara si BB sanatos!
Fetelor asteptam valul la odisee.
Relya, ioana p76, Andrada.P, Mirela1, lilianaFi, rubia, kla78, DORIS71, Laura Voinicu, nusy, Dariela bafta multa fetelor!
CRISTAL bafta la ET!
LUCK, frumosi foliculasii, bafta la punctie!
DIANA D, sa se lipeasca puiutii!
RAMI
FELICIA_
ZOUZOU, DREAM, MARRINA, MONILAND.... si toate, toate

Cellu 22+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

V-AM PUS SI EU O INTREBARE LA PAGINA 9 REFERITOR LA ZIUA 21,RASPUNDETI-MI SI MIE VA ROG ,CA SUNT CURIOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Kora...ce zice Tutu e sfint...de "masaj" a fost intrebat? .....daca nu uiti intreaba-l te rog si de proginova la cine are endometrioza...multu anticipat...
Diana_d
kineta protocolul lung incepe din z.21 al CM...
kla si mie trebuie sa imi vina Cm...se pare ca avem exact aceeasi peioada....sa avem bafta !

Numai bine tuturor....

Mergi la inceput

ziua 21 a CM,esti sigura?sa mai spuna cineva care stie sigur,ca atunci inseamna ca trebuie sa sun iar la GIULESTI ,de ce mi-a spus GETA ,ca ziua 21 de marvelon,asta inseamna a 24 a zi a mea de ciclu,pt ca mi-a venit pe 4 sept,si marvelon ultima folie pe 7 septembrie,iar ea ma programat pe 27 cand termin ultima pastila de marvelon.E NEBUNA ce are,ca i-am spus de 2 ori sigur nu trebuie in ziua 21 de ciclu,si a zis ca nu,ca se face in ziua 21 de marvelon,nu mai inteleg nk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

kineta eu sint la al doilea FIV si la primul si acum am inceput inhibarea in z.21 a CM....si dr.mea mi-a zis ca asta se numeste:protocolul lung...!!!Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Psj - nu numai ca mi-a recomandat medicul dar pentru mine si sotul meu este singura sansa. Sotul meu are azoospermie, a iesit pozitiv la biopsie, i s-au prelevat gigeii si acum ma asteapta la "borcan". Eu am mai povestit despre mine aici pe DC ca nu am fost incurajata cu biopsia deloc motiv pentru care am facut 13 IAD - nereusite, biopsia m-am incapatanat eu anul asta sa o incerc ca ultim lucru pe care sa-l facem inainte de o adoptie. La noi infertilitatea este dealtfel si secundara (eu am mai avut 2 sarcini in trecut obtinute cu altcineva). Cat despre varsta 37 de ani - de-aia mi-e si asa teama.
Moniland - merci pentru raspuns.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kineta: si eu tot in z 21 a CM am inceput...insa nu luasem anticonceptionale...sa-ti raspunda cineva care a luat marvelon.

Diana_d: multa bafta,draga mea!

Mirelus, Relya,Felicia: Spor la injectat!

Relya,tu te miri ca ai 27 zile de inhibare...dar eu ce sa zic,ca o sa am 50!

Flori:

Adhnana: nastere usoara si bebel sanatos!!

Aurel_Cris: ce mai zici,ce face bebicul?

Nusy

Mergi la inceput

DA ASA E,SA-MI SPUNA CINEVA,cum sta treaba cu ziua 21 a cm,sau de la marvelon,daca nu o sa o sun pe GETA ,din nou luni,ca am impresia ca vrea sa ma paseze pt luna viitoare ,ca sunt prea multe luna asta cu fiv,nu as vrea sa pierd ziua 21 din luna asta,si sa mai astept o luna,nu as mai vrea sa iau nici marvelon,ca nu m-am simtit prea bine cu ele.

Mergi la inceput