FIV 133

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

kineta eu inca nu am inceput,numai la sfarsitul lui octombrie incep.La Fiv-ul trecut am facut inhibare cu diphereline dar m-am simtit excelent,nici o reactie adversa.Mult noroc!
psj protocolul care incepe din zi 2 e cel scurt,dar mai poate fi protocolul lungo-scurt acela care incepe din zi 2 cu inhibare aprox. 7-10 zile dupa care urmeaza stimularea.Pe acesta il voi face eu la FIV2.La FIV 1 am facut protocolul scurt:in zi 2-3 inhibare cu diphe si din zi 4 inhibare+stimulare.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

eram curioasa pe care l-am facut eu ca nu prea semana cu ce zic fetele pe aici.
pare a fi lung-scurt.
diphe 3,75 in z2, am asteptat 2 sapt dupa asta, analiza estradiol si progesteron si a 2-a zi am inceput stimularea.
n-am luat AC.

Mergi la inceput

psj asa e cum spui tu,protocol lung-scurt sau lungo-scurt cum ii zic fetele pe aici.Cum ai reactionat?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

40 de foliculi(aproximativ ca n-au mai stat sa-i numere), 7 ovocite si 4 sau 5 embrioni. Adica doctorul mi-a zis 4 si de la administratie mi-au zis ca in registrele lor apar ca am 5 congelati.

Mergi la inceput

psj wowwww ce productie grozava ai avut!!!Nici nu visez la asa ceva dar vorba aceea finalul sa fie cel fericit....!Acum ai de gand sa faci ET cu cei 5 congelati?Vad ca tu nu apari pe lista noastra,vrei sa te trec?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

waw ce mult ati scris.

KRYbun venitsi traditionalul:sa fugi cat mai repede la odisee!multa bafta!

FELICIAsunt bine iubita,tot cu inhibarea,luni merg la dr sa vedem cand incep stimularea,dar nu-mi vine cm,trebuia sa apara de ieri si nimic,asa patesc eu de obicei,cand il astept cu sufletul la gura nu vine si cand nu vreau sa vina,apare mai devreme.

DIANA D tin pumnii peste 2 sapt sa spargi gheata cu II

va pupacesc pe toate fara exceptii!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

kla incearca vechea reteta un vin rosu si si asa mai uiti si de stress...!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

KORA vin rosu nu pot ca fac injectiile de inhibare,si nici ca barbatul e in germania acum,sa dau o tura pe la vecini sa vad care e disponibil?

Mergi la inceput

am o intrebare;capuccino in loc de cafea este daunator?eu beam cate 4 cafele pe zi si acum beau un capuccino,si fumez 2-3 tigari pe zi de la aproape un pachet,as putea sa le las si astea 2-3 dar daca nu fumez si nu beau dimineata cafea sau capuccino ma ce ziceti e ok?

Mergi la inceput

kla si are ceva daca bei nitel vin rosu...?Pai si sotul tau acu' si-a gasit sa mearga in Germania,las' ca o sa vada el dupa ET cum o sa stea pe tusa cel putin 14 zile Capucino poti sa bei,dar mai buna e inka,eu cu inka am inlocuit cafeluta de dimineata,insa de tigari inca nu m-am lasat....lasa-le si pe alea 2-3 daca poti bravo tie!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput