MAMICI DE ITALIA (4)
Raspunsuri - Pagina 6
katiapam spune:
Neata'
Slimatei-cu placere eu sint prezenta
prefer cafeaua
ce planuri aveti pe azi?
eu in dimineata asta incep asa:si cam asta e activitatea deja am programat un gratar asa nu mai fac nimic pe deseara,voi?
Buna dimineata si tie Petcost-p.s.-in ritmul asta trebuie sa te pregatesti de o noua pagina cam cit timp iti trebuie?
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
pet.cost2005 spune:
Pai si eu cam tot program administrativ am ... adica . Si ... eventual, in functie de timp si chef si ceva calcat. Iar la ma ajuta sotul ... ca nu mai pot sta mult aplecata ...
De mancare ... boooohh ... poate facem o mamaliguta cu fripturica de pui si cartofi prajiti ... ca sa fie ma simplu, nu ceva complicat ca nu am chef. Iar maine suntem invitati la nasi la un gratar, la ziua fetei lor ...
Petronela
bb Silvia
katiapam spune:
Atunci diamo il via al weekend cu gratare!!!
chi ci sta? per ora siamo in due
mamma di giulia-20/06/07
pet.cost2005 spune:
Eu sunt un mare fan al gratarului ... in special carne de pui pe gratar.
katia- voi stati la curte? Il faceti acasa? Noi din pacate nu putem sa-l facem acasa, doar in deplasare sau la nasi ... pe care ii vizitam destul de des, ne intelegem ff bine cu ei.
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
off off fetelor ce imi faceti voi mie cu ...ieri vorbeam cu mikuta de gratarw si ne-am hotarat sa ne luam gandu si voi...
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru.Soacramea i.a bagat la spalat lu iubi un hanorac alb cu negru impreuna cu negre!E ink in masina de spalat dar se vede ca a patruns negru in alb si daca vede iubi o .Se mai poate face ceva sa iasa alb imaculat??PLS help!!
si o cafeluta ca vad ca sunteti harnicute
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
pet.cost2005 spune:
mamii - pai vezi intai ce culoare iese ... poate e negru cu o nuanta de gri si o sa-ti placa asa. Glumesc, ca sa fiu insa serioasa ... nu stiu daca mai poti recupera culoarea alba in conditiile astea ... doar poate sa il vopsesti tot negru ca sa nu ramana tarcat .. cu www.spesaonline.com/SOL/images/products/big/049370.jpg" target="_blank">coloreria. Se gaseste in supermercat, e incercat de mine, vopseste bine si nu lasa urme ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
Petronela ..... e clar o sa faca macel iubi cand o sa vada imi e si frica sa ii arat hanoracul e unul still rapp nu merge facut o singura culoare pentru ca are negru doar pe jumatate din maneca si pe gluga si a costat....mult.Plus ca are un imprimeu din plus pe piept.Nu imi e mila de soacra imi e mila de el ca ii placea hanoracu asta la nebunie si e ca si mine cand imi strica cineva o haina....sa dispara din okii mei...off
povestea lui Alex
katiapam spune:
Petcost-da noi avem curte stam la casa nu in bloc,va invit si pe voi
Mamii-vezi ca am vazut un produs e un praf care recupereaza culorile daca se amesteca se pot repara,ce pacat ca nu-mi amintesc cum se numeste,daca mergi la supermercato uita-te ca gasesti sigur
mamma di giulia-20/06/07
mamii spune:
vanish??Ala intr.o cutie roz??Deci chiar nu stiu ce sa fac .Mie ca daca il mai bag odata la spalat se fixeaza mai bine culoarea.Daca il las la uscat cred ca se intampla acelasi lucru....
povestea lui Alex
pet.cost2005 spune:
katia - ce bine atunci de voi ... cu gratarul !!!
Cred ca produsul de care vorbesti se foloseste inante ... adica pui colorate in masina si cu praful ala nu se amesteca intre ele ... dar odata fatto il dano ... nu stiu daca mai functioneaza. Asa cum am explicat mai sus, inainte de spalare sunt niste foite care puse in masina de spalat cu rufele colorate absoarb culorile si nu le lasa sa se amestece intre ele.
mamii - nu stiu atunci ... nu pot sa te ajut.
Petronela
bb Silvia