Steriletul?
Steriletul se poate indeparta la menstra numai sau se poate si in restul perioadei?
Raspunsuri
KoraPop spune:
Eu stiu ca se scoate la menstra probabil fiind mai facil asa deoarece colul e putin dilatat.
Kora
CARPE DIEM!
claujro spune:
Mie mi-a spus in ultimele zile de menstra (cand cantitatea de sange e redusa) ...depinde de cat tine ciclul, in a treia zi, cam asa.
Eforie-august
cybip spune:
Doctorii spun ca ar fi mai usor de scos la menstra, e colul ceva mai dilatat, eu tocmai ce l-am scos acum 1 saptamana, nu eram la menstra...nu simti nimic...crede-ma pe cuvant.
Gabbriela spune:
si eu trebuie sa il inlocuioesc pe al meu si am sunat pt o programare, dar nu ma intrebat nimic de sau dupa menstruatie... au fixat data si gata.
PS: am intrebat eu de curioasa, au zis ca nu conteaza... ca e dupa sau inainte
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
nikole spune:
Fetelor, daca se poate va rog spuneti-mi si mie , cum v-ati simtit voi cu steriletul?am auzit fel de fel de pareri, ba ca organismul in cele mai multe cazri l-ar respinge, ba ca duce la nu-s ce probleme ginecologice, ma rog...
nu am ajuns inca la un cabinet de planing familial, dar sincer mai degraba m-ar intresa parerile voastre decat sfatul consultantului de aici , deja m-am lamurit cu serviciile lor medicale
poze Kevinutz
kjmami spune:
eu l-am pus acum 5 ani...nu eram la menstra...nu am tinut cont de asta si nici doctorul
acum 3 zile l=am scos pt ca vreau sa fac un bebe. nu am simtit nici un fel de durere....menstra abia peste cateva zile vine.......da doamne sa nu mai vina luna viitoare ;)
Gabbriela spune:
nikole, eu am mirena de 5 ani, super multumita de el "il voi scoate luna asta si pun altul identic", fara probleme, acceptat din prima... de ce am optat pt mirena, pt ca e in totalitate din silicon si pt ca are 3 bariere contra unei sarcini nedorite.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
nikole spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
nikole, eu am mirena de 5 ani, super multumita de el "il voi scoate luna asta si pun altul identic", fara probleme, acceptat din prima... de ce am optat pt mirena, pt ca e in totalitate din silicon si pt ca are 3 bariere contra unei sarcini nedorite.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian![]()
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Gabbriela multumesc!
E dureroasa montarea???
de fapt...mai dureroasa ca nastere nu are cum sa fie, nu?
Neaparat trebuie sa ajung la un medic sapt vitoare, sa vb despre asta, imi este foarte frica de o eventuala sarcina nedorita!
merci

poze Kevinutz
katik spune:
imi cer scuze ca ma bag peste subiect cu o intrebare: cit costa in romania o mirena? multumesc, poate stie cineva!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi