Steriletul?
Raspunsuri - Pagina 2
Gabbriela spune:
nikole, eu l-am montat dupa 5 saptamani de la cezariana... si nu ma durut deloc. Mia dat sa iau 2 tylenol inainte, pt eventuale dureri ce pot aparea.. cum ar fi contracti cum lucra sa il monteze, si sa nu ma doara din cauza la cezariana. Dar nu m-a durut montarea, nu m-a durut nici dupa ce la montat...
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
valipop spune:
quote:
Originally posted by katik
imi cer scuze ca ma bag peste subiect cu o intrebare: cit costa in romania o mirena?
cam 500 lei
poze
poze 2
katik spune:
multumesc mult pentru raspunsuri!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Coscos spune:
Mie trebuie sa imi introduca un sterilet pentru ca am sinechie uterina. Ar trebui sa il tin doar 2 luni. Tot atat de scump m-ar costa? adica 500 lei?
roandre spune:
Maine...de fapt astazi ca e trecut de 12 noaptea, ma duc sa-mi monteze dr sterilet Mirena. Sper sa fie ca la voi si sa nu doara si sa fie totul ok dupa.
Gabbriela spune:
daca doctoru stie ce face totul o sa fie ok...
quote:
Originally posted by roandre
Maine...de fapt astazi ca e trecut de 12 noaptea, ma duc sa-mi monteze dr sterilet Mirena. Sper sa fie ca la voi si sa nu doara si sa fie totul ok dupa.
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
roandre spune:
L-am montata...totul a fost f bine! Am simtit doar un mic disconfort si in rest nimic.
Acum nu-l simt deloc dar sa-l vedem si la "proba de foc"!
Gabbriela spune:
ti-a zis de fir? Daca il gasesti singura cu degetul, e 99% posibil sa il simnta si partenerul la contactul sexual. Daca deranjeaza , usoare intepaturi, mergi si taie firul mai scurt.
nu te speria daca in primele 6 luni o sa ai "musafiri" neregulati... si nu uita dupa un an e posibil sa se scurteze perioada de "musafiri" sau chiar sa dispara. La mine a disparut.
quote:
Originally posted by roandre
L-am montata...totul a fost f bine! Am simtit doar un mic disconfort si in rest nimic.
Acum nu-l simt deloc dar sa-l vedem si la "proba de foc"!
Sanatate si numai bine

roandre spune:
Mi-a zis de fir dc ma deranjeaza sa vin sa-l scurteze.
Mai asteptam vreo 2 zile si apoi incercam sa vedem care ce cum simte :D