*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 4
MamiLili spune:
Ma inscriu si eu in clubul mamicilor alergice, din fericire nu la alimente ci la praf si polen. Hapciu!
Si eu am baut lapte de vaca de la 6 luni, iar la 9 mancam sarmale.
Flavia, eu dau acum 20 pic fier Hausmann cu 1 comprimat vit C pentru copii si o jumatate comprimat acid folic, bineinteles pisate. Abia dupa ce-am aplicat schema asta am scapat de anemie.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!
MamiLili spune:
Adriana, eu am dat Panadol o singura data cand i-au iesit niste dintisori si s-a linistit, a trecut durerea. Deci daca vrei parerea mea, poti sa-i mai dai Panadol daca-l doare gingiuta. Ptr raceala incipienta incearca Oscillococcinum.
MamiLili spune:
La multi ani Bucuriilor:
Albert Iustin
Avram Tudor
Mirabelac spune:
Chiar ma gandeam sa va intreb, voi dati oscilococcinum in perioada rece pt. prevenirea racelilor?
*****************************************Mirabela, mamik de pitik www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
sympa spune:
La multi ani!" tuturor bucuriilor care au implinit un anisor si celor care mai au putin pana la sarbatoarea cea mare....sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri.
"La multi ani!" Cici cu mare intarziere....sanatate, fericire si numai bucurii alaturi de frumoasa ta familie.
Noi suntem bine...stam mai prost cu timpul liber, si cand il am nu stiu pe ca sa pun mana sa adun mai repede, cu mancarica,spalat, stiti voi cum e!!!!Eu de-abia astept sa vina mama, mai am 2 sapt....si poate o sa am ceva mai mult timp atunci.Noi ne luptam cu dintisorii...maselele, luna asta i-au iesit 4 dinti si 3 masele va imaginati cam cat de marait a fost.Andrea e bolnavioara si ea si n-am dus-o la gradinitza zilele astea ca are un streptococ in gat si bineinteles ca e pe antibiotice si trebuie sa am grija sa nu-i sufle lui Teo in fata sa-i dea si lui.Au venit frigurile si pe la noi...ne pregatim incet-incet de toamna si-apoi iarna cea lungaaaaaaaaaaaaaaa.....
Mamicile cu bebei bolnavioari...multa sanatate, sa va faceti bine repede.
Teo e calare pe tastatura...sper sa nu stearga mesajul..ca dupa ce ca si-asa scriu din an in pasti nici acum sa nu-l pot trmite...
Pupici si week-end placut
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
giuliella spune:
Xandrutza_76, Pufymic, mamiLili, Sympa multumim pentru urarile de la multi ani.
Bilantul care il fac acum dupa un an sta cam in felul urmator.
Albert ne-a umplut viata si ne-a facut sa intelegem ca e cel mai frumos lucru care ni se poate intampla.
A fost un copil exceptional.Nu a plans decat cand s-a lovit si il durea ceva, nu am pierdut nici macar o noapte din cauza lui, nu a racit niciodata cu toate ca mai umblam si cu picioarele goale si nu ne ferim nici de aer conditionat sau alte lucruri care se pare ca fac rau copiilor.A crescut frumos, a mancat bine, fara mofturi...si cam tot ce i-am dat.
Acum are 3 dintisori aparuti cam tarziu..dar in schimb nici nu stiu cand i-au aparut..deci fara dureri, mofturi sau febra. Merge in picioare dar se simte mai in siguranta pe jos sau in brate la mami, noaptea doarme de seara de la 10 pana dimineata la 9 si in cazul in care ii e sete isi cauta singur biberonul fara sa ne trezeasca.
In concluzie nu prea am realizat ca am un copil mic in casa..si ca drept urmare pentru ca a fost un copil deosebit...ne-am gandit sa ii facem un cadou, de fapt si noua deasemenea - sa ii facem o surioara. Acum sper sa vina cat mai repede si sa avem norocul sa ii semene lui Albert.
La multi ani! tuturor bucuriilor, sa creasca mari, sanatoase si plini de noroc, sa va bucurati si sa va mandriti cu ele.
Iulia Si Albert
sympa spune:
Giuliella...l-am vazut pe frumosul Albert.frumusel tare!Dar chiar a fost un copil deosebit si fara sa probleme.Al meu si acum se trezeste de cate 3 ori pe noapte...Spor la bebe2...si sa fie la fel ca Albert.Mi se pare mie sau in una din pozele alb-negru are un cercelus in ureche???
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
Mirabelac spune:
sympa felicitari lui Teo pt. dinti, harnic baiat!
giuliela ai un copil f frumos si cuminte pe deasupra, cum sa nu te gandesti si la urmatorul, spor la treaba!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
xandrutza_76 spune:
MamiLili si eu sunt alergica la praf si polen.
Sympa, sanatate Andreei! Felicitari lui Teo pentru
Giuliella, ai un bebe foarte frumos si cuminte! Mi-a placut poza cu cravata! Spor la BB 2!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
gonghy spune:
Buna seara fetele!
Hai ca ma bag si eu fugutza pe aici sa urez toate cele bune si sa ma "laud" si eu cu ale mele:
In primul rand sa le spun un LA MULTI ANI!! celor care au implinit deja primul anisor
Antonia,Alexia,Eric,Stefan,Lukas,Dorian,Mihai,Eric,Ioana,Dragos,Erik,Alexia,Matei,Cosmina,Gruia,Ana,Albert,Avram.
In al doilea rand,sa va spun ca nu mai apuc sa intru din cauza Mayei care deja umbla singurica mai ales prin casa si trebuie sa fiu tot dupa ea.Unde pune mana doboara cate ceva.
Iar in al treilea rand ieri am dus-o de urgenta la UPU,la Luis Turcanu ca mi-a vomitat de doua ori in jet. Am tras o sperietura ca inainte sa ma dau jos din masina in fata spitalului iar ia venit sa vomite si nu mai avea saracutza ce sa verse. Asa ca ii venea spuma draga lu' mami si s-a invinetit la buzitze,a albit la fatza si nu mai avea aer de la cum se forta sa verse. Da eu in momentul ala asa tare m-am speriat ca am crezut,ca cine stie ce se intampla cu fata si am fugit cat de repede am putut cu ea in brate pana in camera de urgenta.
Piii si m-a luat un plans de la cum m-am panicat........ca niciodata nu i s-a intamplat asa ceva la bubulina si eu sperioasa
Na,si cum va spuneam am ajuns la urgenta, a controlat-o o dr super dragutza peste tot,a pipait-o sa vada cum e burtica,stomacelul,ficatul etc si mi-a spus sa nu-i mai dau nimic pana a doua zi in afara de ceai de menta,musetel,sunatoare sau tei.Si asta doar 1-2 lte la 5-10 min,nu mai mult.I-au facut si Metoclopramid pe venutza dupa care au spus ca putem pleca acasa dar in caz ca mai vomita mult si noaptea sa ne intoarcem inapoi pt internare.
Eeee Maya mea a mai vomitat odata asa urat pe la 1 azi noapte dar atat,dupa care a adormit c-am 3 ore si iar s-a trezit pt o repriza mica de ceai si iar somn pana la 7,la 7 iar putin ceai si a adormit din nou pana la 9.30.
Eu am facut cum a spus dr,daca pana a doua zi nu mai vomita decat 1-2 ori dimineata pot sa ii dau laptic,zis si facut la 10 i-am facut 180 ml de lapte la baut dar la 12.30 la vomitat in jet. Dupa acea tura de voma pana acum seara nu a mai vomat deloc dar pe la ora 15.30 a inceput sa-i creasca temperatura la 38,luata in fundulet.
Oooffff si cum ardea draga mami si era asa de blegutza si fara chef... am sunat dr si a spus sa-i dau 10 pic de metoclopramid si in funduletz sa-i bag un supoz de paracetamol. I-a mai scazut febra,am putut la spusele dr sa-i dau putina supica de pui,doar zeama cu miezul de la o felie de pitutza si un varf de morcovior fiert si a papat. Acum seara a papat o jumatate de banana pisata cu furculitza si 1 biscuite si la 20 de minute i-am dat 50 ml de ceai de tei.
Acum mea face si ma rog la Bunul Dumnezeu sa trecem cu bine noaptea asta fara sa mai vomite deloc.
V-am c-am necajit cu povestea mea dar parca unpic ma simt mai usurata ca am putut sa ma descarc aici cu voi.
Nu imi doresc decat sa se faca bine pana la ziua ei si nu mai e mult
O noapte buna fetelor!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006