Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

si la mine tot de curatenie este....

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza si un WE minunat...asa ca voi!

Naty, delicata situatia! Mai ales cu rpchia de nunta...sa speramca se rezolva
Nici eu nu mai am ce sa pun pe mine decat nadragi de trening cu care insa nu poti iesi in lume decat pana la supermarket si in imprejurimi! Am rochii de gravida dar a cam trecut vremea lor iar una nu merge decat cu cizme si inca nu e vremea lor! Asa ca astept sa ma mai umflu ca acum nu-mi vine sa arunc cu banii

Simo,mami de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu am terminat curatenia! Neata tuturor!
Sa aveti un week-end placut!

Va pupic!

Ioana
16+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

salutare! eu mai am la curatenie, asa ca...sunt prin zona sa va citesc!
la toate randunicile!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutareeee!!
Vad ca vorbiti de pantaloni..ma rog..haine..Eu mi-am luat azi din Pic o pereche de pantaloni de gravide.Sunt din raiat-gri(din ala maruntel)si in fata au banta mai lata din bumbac.Sunt foarte comozi-ma simt suuuper in ei!
Va invidiez pe cele care ati terminat curatenia-sau sunteti pe final..pt.ca eu nici macar nu m-am apucat sa fac ceva.Am colindat prin magazine toata ziua si acum sunt cam..franta!..Mai vreau sa fac si ciorbica de puiut(batuta cu ou) si mancarica de(o sa radeti de mine-dar nu am mai mancat de cand eram mica-in vacante la bunici la tara)cartofi-cu gogosari si castraveti.Am cumparat si castraveti proaspeti sa-i fac salata-cu marar si putina putina ceapa...Nuu..io nu-s gravida..nuuu!!
Pupici apasati pentru intreg stolul!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy29 spune:

Buna ziua viitoare mamici!

Studiez de multa vreme forumul,pe care l-am descoperit intamplator de cand prin martie-aprilie am inteles ca sunt pregatita si ca imi doresc nespus de mult sa fiu mamica.Minunea s-a intamplat in iulie,sunt in 9 sapt+!Asadar ma alatur voua mamici de martie-aprilie!Sper sa gasim impreuna raspunsuri la necunoscutele ce ne asteapta in urmatoarele luni!

O zi minunata tuturor!

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

bine ai venit, roxy!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bine ai venit Roxy!Sper sa-ti placa viata in stolul nostru!Sarcina cat mai usoara-fara greturi si dureri-si un bebelush sanatos tun!
Trimite-ne un PM la randunici cu datele tale(DN,UM,DPN)-pentru a te trece in listutza de pe prima pagina!Si..scrie si tu 10 mesaje la foc automat-ca sa scapi de moderare si sa putem vorbi in timp real!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna dragele mele! nu am mai intrat cam de multisor pe forum...de fiecare data cand intentionam sa o fac, intervenea cate ceva,
ce am mai facut de cand nu ne-am mai "vazut"?
pai, am fost la 1 nunta, 1 botez al nepotelului meu drag si scump:)), un set de analize, care au iesit perfecte, inclusiv cele de tiroida de care ma temeam (Dumnezeu sa-i dea sanatate homeopatului meu!!!), am terminat prima faza a tratamentului pt tiroida si am repetat analizele, acum astept rezultatele, apoi repetare la 30 de zile, am facut o echo 2d la aproape 7 sapt., verdict fat unic, cu toate ca dr ginecolog avea suspiciuni ca ar fi 2 bb :), chiar incepusem sa visez la o fetita pt mine si un baietel pt tati;))), dar se pare ca avem numai 1, ce o fi, sanatos sa fie!
apoi, emotii si teama, control in miezul noptii (duminica), putina sangerare. dr de garda a decis ca bb este ok, col inchis, fara contractii, dar sa iau no spa si utrogestan...si echo transvaginala urgent!
peste 2 zile echo transvaginala si am plans de bucurie!!! am vazut bb mic de 1.5 cm:))), cu inimioara bum bum ca o toba mica:)))si....fixat pe stanga. oare va fi Theodor Mihai? sau Theodora Mihaela? mai avem de asteptat ca sa aflam asta. oricum Alexutza ma intreba si de 10 ori pe zi cand scot pe bb mic din burta sa se joace cu el? iar eu zic ca mai are de asteptat. pana atunci are un var mic de 4 luni, numai bun de "chitait". oricum ea de la 1 oct va incepe "facultatea", asa ca va fi ocupata o mare parte din timp, iar de azi i s-a "intors" prietenul patruped acasa, adica un puiut de chinchilla tare scumpic. am mai avut unul care a murit saracutul asta vara din cauza caniculei. nu am suportat sa-i zic adevarul, i-am zis ca e la dr la cabinet, la care e racoare si trebuie sa stea acolo pana incepe ea gradinita.asa ca, azi, ghemotocul de catifea a venit acasa. am luat unul identic, nici noi nu am putut sa facem diferenta. abia astept sa-i vad reactia maine seara, cand se va intoarce de la tzara.
in rest sunt binisor, nu am mai avut mari probleme, greata o tin in frau, mai ales ca am luat remediu homeopat (ignatia amara 9ch), pt balonari la fel (carbo vegetabilis 9 ch), eram pe punctul de a raci si am luat 3 prize de allium cepa 30 ch si pana seara am scapat de durere de gat si mucisori:))
am luat deja 2.5 kg in plus, se vede burtica, au inceput si cunoscutii sa observe, deci nu sunt eu obsedata, asa cum credeam, abia mai incap in hainele care acum 2 luni erau lejere....la prima sarcina burta mi s-a vazut dupa 5 luni, iar acum....boooom!
la servici, cele 2 colege oribile inca ma mai "musca", nu se sinchisesc de sarcina mea "ca doar nu m-au lasat ele gravida!", iar shefa mea, incearca sa ma impace si pe mine si pe ele....numai ca eu ma simt defavorizata, mai ales ca m-a rugat sa ma programez la dr pe controale, analize si echo dupa orele de program daca pot, "ca sa nu se supere fetele", fetele fiind cele 2 acrituri, caci celelalte 6 nu au nimic de zis, din contra, nu stiu cum sa ma ajute!!! oricum, am discutat cu shefa si i-am zis ca dr mea are prg de la 8 la 16, iar eu nu o voi schimba in ruptul capului, asa ca am vb la personal si am venit cu ordonanta 96 in dinti si i-am pus-o in brate. i-am explicat ca este o lege care ma apara de genul asta de abuzuri si ca am dreptul la 16 ore lunar!!! sper ca a inteles mesajul...
oricum, cred ca din ianuarie raman acasa. imi iau cele 28 de zile de co pe anul 2008 apoi prenatalul si "hasta la vista, baby!"
hai ca m-am lungitttttt! ce nu am scris timp de 3 sapt am recuperat acum :) sper sa nu mai fiu lenesa si sa scriu mai des. pupici. ma duc sa mangai "catifeaua"

alexutza 4 ani si 10+
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bine ai venit,Roxy!!!o sarcina cat mai usoara si cu multe bucurii!!
Ariel,ma bucur ca totul e in regula acum!si eu am mare incredere in medicamentele homeopate,aveam doar 3 saptamani de sarcina si am racit,cu febra,iar in 3 zile m-am pus pe picioare cu homeopatele!sunt foarte bune pentru noi viitoarele mamici!iti doresc multa rabdare cu"cele 2 acrituri",cred ca sunt invidioase si din cauza asta se poarta urat cu tine!incearca sa nu le bagi in seama.pentru tine
vape si va doresc noapte buna!

Simo 15+,mamica lui David

Mergi la inceput