Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai Chris, nu pot s-o mint pe doctorita, ca cine stie ce remedii imi da dupa aia :D. Insa as putea sa o infloresc putin la coada :)).
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Pai Chris, nu pot s-o mint pe doctorita, ca cine stie ce remedii imi da dupa aia :D. Insa as putea sa o infloresc putin la coada :)).
Nicoleta

He he he, bine si asa!

Cristina 9+ si Mara(4 ani si juma')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Zozelina de reteta si pt tot! o sa fac reteta cred ca in we!
Simo si Cory!

mie mi-e foame si abia astept sa ajung acasa, mai am un pic...

vreau sa spun ca fetele de birou sunt tare dragutze cu mine de cand le-am zis de sarcina... hhihihi ce bine e asa!
cred ca sapt viitoare o sa informez si conducerea, sa vad cum e starea de spirit

stolul!

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutza sa dea DD sa fie bine si la tine toxo!

si la fel si la celelalte randunici cu analize!

abia astept sa mai coloram niste carucioare prin listoaka!

Mihaela
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Unde sunteti randunicilor?
Stiti pe cine n-am vazut eu azi si vreau sa stiu ca este bine? Pe Clau! Vreau sa stiu ca sunt bine toate randunicile mele dragi, dar cred ca deja ati plecat in WE. Nici Roxana nu ne-a bagat in seama azi

Simo,mami de Luca si 16+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu sunt pe aici, va citeam ce ati scris, ca abia m-am trezit, am tras un pui de somn, ca ma durea capul tare de tot

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

M-a intrebat cineva in capitotlul trecut de ecografie la galati, nu mai stiu cine.
Eu imi fac ecografie de fiecare data cand merg la doctorita mea, mi-a facut si transvaginala si abdominala, iar ecografii se mai pot face si la centrul medical romar, 3D si s-ar putea si 4D, nu m-am documentat inca, dar o sa intreb pe 24 cand ma duc sa imi fac triplu test acolo

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Mii de scuze ca v-am lasat sa asteptati dupa reteta cu laptele de pasare dar nu prea m-am simtit bine pana acum.am dormit 3 ore si mi-am mai revenit.

natynic se poate face cu fructoza in loc de zahar(se si dizolva ma i bine ca e pudra).Fructoza e mai sanatoasa decat zaharul este recomandata si diabeticilor din cate stiu

Iata reteta:

ingrediente;1 litru de lapte
5 oua
5linguri de zahar(sau 4 de fructoza)
stafide
1 piscot (blat) taiat in 2 si uns cu gem de caise
3 lingurite de faina
1 plic de zahar vanilat

eu piscotul il cumpar dar se poate face si acasa
se fierbe laptele cu zaharul vanilat si se lasa la o parte 10 minute.
se separa ouale intr-0 farfurie albusurile in alta galbenusurile
din albusuri se face o spuma tare cu un pic de sare,se pune laptele pe foc si se fac galuste din albus
in oale de iena se pun stafide si piscotul uns cu gem de caise taiat patratele,peste care si galustele din albus
se freaca galbenusurile cu zahar(sau fructoza) se adauga faina si se toarna incet in lapte amestecand intruna. se face ca o budinca mai moale. se lasa la racit cam 15 minute dupa care se toarna peste piscot,galuste si stafide
se lasa la racit
sper ca ati inteles
va doresc pofta buna
se fierbe laptele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Buna, dragelor!
Ar trebui sa ne luam liber de la munca sa putem citi la timp tot ceea ce se scrie aici. Ce bine ar fi!!!

Eu azi chiar am chiulit de la serviciu pentru ca am o raceala cu dureri mari de cap.OFFFF, ce nu-mi place perioada asta de toamna-iarna!!!!! Am baut la ceaiuri!!! ca de, altceva nu pot lua pentru raceala.

Aveti grija de voi, pentru ca vremea asta e nasoala pentru starea in care sunteti ( adica suntem)

Valentina, 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Acum am observat ca mesajele nu-mi mai sunt moderate!!!!!

vreau sa va intreb ceva: cat de des v-a recomandat medicul sa faceti ecografii? Eu am deja 2 ecografii la 11 saptamani. Credeti ca e prea mult? Sefa mea mi-a spus ca bebitza simte ecografia ca un tren care opreste intr-o gara. Ati auzit asa ceva vreodata?

Valentina, 11+

Mergi la inceput