Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by zozela
Bine ai venit in stol Irina!Te-am trecut in listutza si pe tine si pe mami_papatot dar la tine lipsesc DN si UM.
Clau ma bucur ca te simti bine!Sa nu mai prind raceala prin curtea ta..ca ia o !!
mami_papatot-ma conformez si plec tzeasta!
Olgutza!Pt.ce sa te iert-am ras si eu-dar voi?!
Adela!!
Simo nu-ti face griji prea mari in privinta kg.-e bine cat ai luatCat despre pescuit..heheee..baga si tu un gol in we,ia-l pe Luca si pe sot de-o aripioara si fuga la baltoaca!S-ar putea ca Luca sa fie superincantat!
Olgutza stai ca n-am inteles care e problemaTe contactez pe PM.
Pregatiti-va ca am un capitol nou nout pe tzeava!!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
te pupi si te iubi pentru listuta
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuug!
mami_papatot 10+
zozela spune:
Avem capitol nou aici!!
Spor la scris randunici!!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
irina.m spune:
Va multumesc mult pentru primire! Sper sa impartasim experiente frumoase in timp. Eu inca sunt un pic ....... confuza, euforica, tematoare, nici nu stiu cum sa ma descriu! Am inceput sarcina cu teama, ptr ca am avut o infectie dentara, radiografie, anestezie, extracrie, ceea ce m-a tinut in suspans cand am aflat ca sunt insarfcinata! Imi era teama sa nu fi afectat bebele. Dna doctor spune ca ptr moment e ok. Inca am emotii, si astept noiembrie cu eco 4D sa aflu mai multe. Sper sa fie sanatos/sanatoasa! Acum am si racit, cu amogdale inflamate, tuse.....! Stiti cum se zice: cate rele, toate-n....! Pardon de expresie. Dar sper ca totul va fi bine.
A, se pare ca nu am dat toate datele pentru listuta. Iata-le: DN 27.07.1975, UM 01.07.2007, DPN 06.04.2008, Dna. Dr. Florina Mihalache. E o draguta.
Va pup, si inca odata multumesc de primirea in randul vostru!
Roxana Claudia spune:
Bitza - intr-adevar mi-a placut sa mananc acolo si centrul de joaca a fost o minunatie
Cory - am ras cu gura pana la urechi. Ceva sinonim cu "Gica de la Scularie" mi-a adresat si sotul cand m-a vazut in salopeta desi el a fost cel care m-a incurajat sa o cumpar. Am purtat-o doar de cateva ori in sarcina si asta de mare nevoie ca era tare tare frig. Salopeta mea e din raiat crem si arat crunt in e. De altfel unde ar mai fi fost Roxana cea cocheta, ha? Asa ca am tras tare pe blugii cumparati din Cocor, care de la nivelul burtii au un soi de bumbac pe elastic care se ajusteaa in functie de dimensiuni. Practic nu-ti raman niciodata mici (ca salopeta mi-a ramas mica la un moment dat).
Simo - eu una fugeam de pescuit si inainte pt ca sotu' voia sa mergem dis de dimineata cand era tare racoare (brrrrr) si se ambitiona sa ramanem pana prindea macar un pestic. Si rabdam toata ziua pe baltoci, mai dadeam si bani pe deasupra, peste puterea mea de intelegere Acu m-a terminat cu fotbalu': ieri a plecat la Praga sa sustina marea echipa pentru meciul de maine Asta a preferat in loc sa-si vada copilu' la ecografie
Apropo si eu tot la 4 kile in plus sunt....
Ieri mi-a sosit si rezultatul la triplu test si la calculul de risc. Din ce am citit eu pe acolo sunt in zona minima de risc, la fel ca la primul bebe deci nu ma stresez deloc.
Maine la pranz merg la eco la CMU, la dr Craioveanu de care n-am auzit nimic pana acum, asta pt ca dr Dinu nu era disponibila de acum o luna de cand m-am programat. Sper sa completez si eu cun carucior roz (desi sansele sunt fooooooarte mici). Si, pentru ca sotu' e plecat la meciuri merg la sco cu...socrul
Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)