Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Si mai revin o data, inainte sa ma intorc la lucru - caci am o gramada de rezolvat.
Vad ca tot vorbiti ce zodii: sotul meu este taur, copilul va fi berbec. Ma intreb cum o sa ma descurc eu cu 2 cornute pe cap. Si cand va mai aud si pe voi cu incapatanarea berbecilor (Cory m-ai terminat cu descrierea ta...!) cred ca va fi vai si amar de capul meu.
la toate randunicile mele dragi!!!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Ei hai ca asta e prea de tot:
mami_papatot AVEM SI ACELASI NUME DE FAMILIE!
Kya
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by irina.m
Buna ziua tuturor!Mai aveti loc de o mamica de aprilie 2008? Numele meu este Irina si bebitul meu are DPN 06.04.2008 (Dna. Dr. Florina Mihalache)
Bun venit mamica noua! nici eu nu sunt de prea mult timp pe aici, dar burticutele randunici sunt foarte prietenoase asa ca nu ne va fi prea greu pe aici!
si un bebe sanatos!
mami_papatot 10+
Olgutzika spune:
Am intrat pe mailul comun si nu reusesc sa ma adaug in lista de contacte...Dau "add contact" si imi apar numai doua butoane: save si cancel....nici un camp pe care sa il completez...Elaaaaaa!!! Heeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!
Olga 15+ cu Ioana
bitza037 spune:
Sigur ca mai este loc!!!!!!!!!
Bine ai venit Irina.m in stol sa si o sedere placuta si confortabila printre randunele.O sarcina usoara si un randunel sau randunica sanatoasa si vioaie.
Mami_papatot si Kya si eu am acelasi Um si data aproximativa a nasterii ca si voi(mie mi-a iesit pe calc. de pe forum ca DPN este pe 15,04) si tot la spitalul Elias la dr. Strajean.
IRINA
+10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Kya
Mami_papatot hai ca asta chiar e prea de tot. Sa avem acelasi DNP si sa fim si la acelasi dr si la acelasi spital. Poate chiar nastem in aceeasi zi, si o sa fim in acelasi salon!
Pe mine m-a programat pentru morfofetala pe 2 octombrie. Te cred ca te-ai zapacit cu progamarile, si eu cand mi-am vazut bebele pe ecran eram topita toata, nici nu mai auzeam de spunea. Dar o sa fie bine pana la urma.
Cred ca nu poti sa trimiti PM pentru ca nu il ai tu activat. Si parca puteai sa-l activezi dupa ce ai un numar de mesaje scrise. Nu stiu sigur, dar poti totusi sa incerci. Daca nu, cum ti-au spus si fetele, posteaza un mesaj aici cu datele tale, si o sa fi trecuta in listuta de viitoare mamici.
Felicitari randunicilor care au inceput gradinita! La mai mare!
Ariel bine ca s-a rezolvat cu Alexuta si Cin Cin! Si noi am avut cand am fost mici tot felul de animalute si sufeream foarte tare cand se intampla ceva cu ele.
Intrebase cineva despre nasul infundat si picaturi de nas. Exista un subiect recent despre asta, aici la Odisee. Am postat acolo si niste subiecte din arhiva tot pe tema asta. Eu am o rinita alergica care ma chinuie de ani buni. Ca sa imi desfund nasul imi pun Olynth de copii pe care il tot diluez cu ser fiziologic. Cred ca intre timp in sticluta s-a dus Olynthul de tot si am ramas doar cu serul. Dar merge si asa!
Nicoleta cam ciudate rezultatele de la urocultura. Eu cand am avut o infectie urinara, aveam niste dureri si usturimi... Asa fara semne, eu mai degraba as tinde sa cred ca a fost gresita analiza. Vezi ce-ti iese la urmatoarea.
Kya
ar fi o treaba grozava sa fim colege in zilele acelea grozave ... ca tare mi-e ca o sa fac ca toate visele pe acolo ... eu, pentru ca am fost tot timpul pe graba la dl. dr. (mai exact printre programari) nu am avut vreme sa sporovaiesc mai pe larg ... eu sper sa nu aiba nimic impotriva epiduralei, avand in vedere ca nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi fara ... asta daca berbecutul meu nu va avea 4 kg si si 54 de cm cum a avut tati care s-a nascut "obligatoar " prin cezariana ...tu ai vorbit ceva cu doctoresul in acest sens?
iar asta cu numele, prea e de tot ... dar cel mai bine si mai bine stii ce este? ca avand 2 nasteri in aceeasi zi (plus cele de care habar nu avem noi), s-o gandi si doctoresul sa nu plece si sa stea de paza ... adica eu il stiu de baiet bun, dar mai are si omul viata lui ...
pupici multi si mai vbim cand ma intorc , pentru ca am doua intalniri nin seara asta ... si nici un chef de ele (dar asta e secretul nostru ) ... asa ca randunici ... nu ciripiti nimic!
mami_papatot 10+
bitza037 spune:
IAr privitor la zodie vreti sa va dau eu bomba????
Eu sunt taur, sotul meu taur.........si bebe berbec, sau taur dupa cum o vrea el sa vina pe lume.
Immmm ce ziceti de atatea coarne????
IRINA
+10
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by bitza037
Sigur ca mai este loc!!!!!!!!!
Bine ai venit Irina.m in stol sa si o sedere placuta si confortabila printre randunele.O sarcina usoara si un randunel sau randunica sanatoasa si vioaie.
Mami_papatot si Kya si eu am acelasi Um si data aproximativa a nasterii ca si voi(mie mi-a iesit pe calc. de pe forum ca DPN este pe 15,04) si tot la spitalul Elias la dr. Strajean.
IRINA
+10
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
gata , acum chiar fug sa nu pic de neserioasa!
mami_papatot 10+
zozela spune:
Bine ai venit in stol Irina!Te-am trecut in listutza si pe tine si pe mami_papatot dar la tine lipsesc DN si UM.
Clau ma bucur ca te simti bine!Sa nu mai prind raceala prin curtea ta..ca ia o !!
mami_papatot-ma conformez si plec tzeasta!
Olgutza!Pt.ce sa te iert-am ras si eu-dar voi?!
Adela!!
Simo nu-ti face griji prea mari in privinta kg.-e bine cat ai luatCat despre pescuit..heheee..baga si tu un gol in we,ia-l pe Luca si pe sot de-o aripioara si fuga la baltoaca!S-ar putea ca Luca sa fie superincantat!
Olgutza stai ca n-am inteles care e problemaTe contactez pe PM.
Pregatiti-va ca am un capitol nou nout pe tzeava!!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos