Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
irina.m spune:
Buna ziua tuturor!Mai aveti loc de o mamica de aprilie 2008? Numele meu este Irina si bebitul meu are DPN 06.04.2008 (Dna. Dr. Florina Mihalache)
cory3maz spune:
Hello, again!
1. Clauclau, bine ca ai reinviat! Cred ca si Larisa il pupa pe Razvan, ca e baiat frumos!
2. Underqueen, ai rezolvat cu catedra???? Cum e la noua scoala???
3. Olgutzika, sotul meu e un tip foarteee cinic! Are un umor din topor! Dar cu toate astea, e baiet buuun...Cel mai mult imi place cand imi spune: "Mami, iar am un PROCES (de calomnie) cu senatorul X sau deputatul Y!"...de obicei, in urma unor anchete! In genere se potcoveste cu vreo cinci noi procese pe an...99% le-a castigat! DAAAAAAAAAAAR, asa ma trec niste ape reci cand imi zice: "Maine ma fac baiat frumos la costum, ca iar am proces!" E cu mult stress, viata de nevasta de ziarist specializat pe investigatii, dar cred ca m-am obisnuit!
4. Salutari extrem de speciale lui Ariel, mami de Alexutza! Mi-a placut story-ul legat de nasterea fetitei tale!
5. Intrucat si eu sunt berbeaca, nascuta pe 29.03.1974, confirm ca berbecutzii sunt niste copii extrem de voluntari si de incapatanati!
Cat am fost kinder, eram de belea, spre disperarea maica-mii...care imi zicea cu naduf: "Sa-ti dea Dumnezeu un copil exact asa cum ai fost tu, ca sa-l vezi si tu pe DRACU' GOL! NImik mai mult, dekat sa-ti semene bucatica rupta!" La primul copil nu s-a prins blestemul, ca Larisa e in zodia Pesti si e o fetitza cu personalitate, dar nimik de speriat...dar ma ia cu frisoane gandul ca s-a lipit URAREA MAMEI de bebe numarul 2...si sotzul meu rade: "Va fi palpitant sa traiesc sub acelasi acoperis cu 2 berbeci zevzeci!"
11 saptamani si mamik de Larisik (5 ani)
cory3maz
adela achim spune:
Buna rindunici harnicute!
Cory cam multe berbecute pe aici,si eu mi-s tot berbeaca,singurul lucru specific zodiei si prezent si la mine e incapatinarea....Dumnezeu va sti pina la urma cel mai bine ce zodie va fi bebele tau...
Ela te provlamam-rindunica pescarica,tare faina povestea,e bine ca te-ai simtit bine,se vede ca esti in CM...
Naty imi pare rau de sotul tau,lasa ca va fi un ginerica pe masura,dupa una rece ai avut si un cadou frumos ieri:ti-ai vazut bebele,esti privilegiata,felicitari...
Nicoleta cam ce semne de infectie urinara ai,nu stiu de ce parac simt si eu ceva anormal,nu ma deranjeaza la urinat dar parca e asa un disconfort,oare sa apese bebele?N-am avut infectie urinara,maine vreau sa fac si eu un examen de urina si o urocultura dar pana maine poate ma lamiriti voi...
Clauclau ma bucur ca te simti mai bine,bea suc de lamiie cu miere,si propolois care ajuta f mult...
VA pe toate
ADELA 14+
Nicoleta spune:
Adela, semne nu sunt, doar o urocultura pozitiva, facuta dupa una care era... negativa. Asa ca azi sau maine aflu un alt treilea rezultat pe care ma voi si baza... insa nu mi se pare ca ar fi semne de infectie, de fapt ar fi si prima infectie urinara din viata mea...
Acuma sunt iremediabil indragostita de sticla de apa... poate n-o fi totusi infectie si m-am hidratat degeaba. Insa nu se stie... am sunat la laborator si nu era gata rezultatul...
Poate maine.
Nicoleta
Olgutzika spune:
Nicoleta, degeaba nu te-ai hidratat! Si daca tot te-ai obisnuit sa bei multa, ai putea sa continui. Stiu ca e un mod de a-ti controla tensiunea ( care in sarcina nu tre' sa fie prea mare )- Naty, aberez? Oricum, rau nu iti face!
Cory, brrrrrrrrrr ! La cata mizerie e in politica noastra, si cata coruptie peste tot ( nu mai vorbesc de justitie ), e normal sa te treaca fiori reci cand auzi de procese...Sa stii ca eu o sa fac o peshtoaica, asa ca iti ascult cu si mai mare placere povestile despre Larisuca. Asta a fost un apropos sa ne scrii mai multe despre ea, da?
Simo, Sovi, restul stolului?!!?
Olga 15+ cu Ioana
cory3maz spune:
ARIEEEL,
nu-i asha ca am facut o mica gafa? Te-am confundat cu Ellen, si ea mamik de Alexutza! Ea a povestit nasterea bebelinei! Dar, oricum, cu poveste, sau fara poveste, sa-ti traiasca Nazdravana si bebe 2!
Adela, ma bucur de revedere! Si uite un , ca de la berbec la berbec! Eu sper ca bebele meu sa fie un berbec veritabil! Si daca va fi impielitat, si nu se va lasa educat, o sa se lase dresat!!! Au mami si tati curele la blugi!
11 saptamani si mamik de Larisik (5 ani)
cory3maz
simonette spune:
Ciripiti de zor!
Eu tre sa-mi culc copii dar Luca nu are stare si il mai las 5 minute!
Vreau sa va zic, ca a inceput sa creasca burta in ritm alert....deja simt ca-mi crapa pielea, iar despre sani ce sa va mai spun??? Insa sunt ingrijorata ca deja am luat 4 kg si ceva.....oare pana la sfarsit cate vor fi??? Cred ca voi fi
Ella, sa stii ca si eu sunt pasionata de pescuit, insa de cand a aparut Luca in viatza noastra n-am mai putut merge...dar tanjesc sa stii! Pe sotul meu n-am putut sa-l privez, asa ca el a mai fost de cateva ori dar s-a intors fara peste
Revin dupa un somn bun caci, nu-mi gasesc cuvintele...
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
Cory esti o dulce!
ideea e ca si eu voi avea un berbecutz... imi doream mai mult sa fie Pesti ca e semn de apa ca si mine (eu fiind Scorpion), dar daca e sa fie berbecutz asta e...imp e sa fie sanatos.. oricum din doi parinti caposi ce altceva putea sa iasa, nu? unul mic si mai capos ca amandoi la un loc: un impielitat...sa vezi atunci o mamica nebuna de cap
Mihaela
12+
irina.m spune:
Mmmmm! Deci asa cu copiii berbecuti! Dar ce ziceti de copil berbecut, mamica leu si tata capricorn? Mama si bebe semne de foc, bataie intre personalitati :), tatal si bebe cu "cornite"......Credeti ca va fi nevoie de pompieri sa stinga scanteile ce vor iesi? :)
Kya spune:
Mami_papatot hai ca asta chiar e prea de tot. Sa avem acelasi DNP si sa fim si la acelasi dr si la acelasi spital. Poate chiar nastem in aceeasi zi, si o sa fim in acelasi salon!
Pe mine m-a programat pentru morfofetala pe 2 octombrie. Te cred ca te-ai zapacit cu progamarile, si eu cand mi-am vazut bebele pe ecran eram topita toata, nici nu mai auzeam de spunea. Dar o sa fie bine pana la urma.
Cred ca nu poti sa trimiti PM pentru ca nu il ai tu activat. Si parca puteai sa-l activezi dupa ce ai un numar de mesaje scrise. Nu stiu sigur, dar poti totusi sa incerci. Daca nu, cum ti-au spus si fetele, posteaza un mesaj aici cu datele tale, si o sa fi trecuta in listuta de viitoare mamici.
Felicitari randunicilor care au inceput gradinita! La mai mare!
Ariel bine ca s-a rezolvat cu Alexuta si Cin Cin! Si noi am avut cand am fost mici tot felul de animalute si sufeream foarte tare cand se intampla ceva cu ele.
Intrebase cineva despre nasul infundat si picaturi de nas. Exista un subiect recent despre asta, aici la Odisee. Am postat acolo si niste subiecte din arhiva tot pe tema asta. Eu am o rinita alergica care ma chinuie de ani buni. Ca sa imi desfund nasul imi pun Olynth de copii pe care il tot diluez cu ser fiziologic. Cred ca intre timp in sticluta s-a dus Olynthul de tot si am ramas doar cu serul. Dar merge si asa!
Nicoleta cam ciudate rezultatele de la urocultura. Eu cand am avut o infectie urinara, aveam niste dureri si usturimi... Asa fara semne, eu mai degraba as tinde sa cred ca a fost gresita analiza. Vezi ce-ti iese la urmatoarea.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!