Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
natynic spune:
Buna, fetelor, revin pe scurt. L-am dus pe Om la urgenta, l-a cusut la chirurgie plastica, avea ditamai plesnitura in varful capului, va fi un ginerica cusut in cap...Saraacul
Azi a fost o zi greutza...dar l-am vazut pe bebe!!Va pup, vorbim maine
naty 10+
ariel_7000 spune:
wow!!! dar cat de mult ati scris! eu ieri am suferit groaznic. m-am trezit cu durere surda de cap, care spre dupa amiaza s-a transformat in cea mai teribila suferinta a mea din perioada sarcinii (pun la socoteala si prima sarcina:))), care a fost atat de "linistita", "nezgomotoasa", prietenoasa....). uffff, nu mi-am inchipuit ca ma poate durea capul in asemenea hal. cum ma stiam cu tesiunea sus-jos, am pus manuta pe tensiometrul si am constatat ca aveam o tensiune de aviator, deci....din ce cauza imi crapa capul??? cred ca totusi tropaiau hormonii in mine 1 doza progesteron de la mama natura + 1 doza de progesteron din utrogestan = migrena. seara s-a complicat cu bleah bleah, cu crize de nervi (l-am fugarit pe frate-meu care fuma...) si cand a venit puitul meu acasa, cu decibelii ei:))) capul meu facea boom boom shake the room! asa ca am sunat pe dr. si mi-a zis sa iau un paracetamol si ....dupa 1/2 ora am scapat de chin. pitica mea a urlat, chiuit de bucurie ca i-a venit "blanita pufoasa" inapoi acasa, l-a fugarit putin...si nu si-a dat seama ca e altul, doar ca a mancat cam mult Cin Cin ca a "facut burta si fundul mare ca mami"....eu am facut o fatza d-aia ca la dentist, iar ea si audienta erau pe jos de ras, mai ales ca e a a dat-o la dres, ca mami are pui in burta, ca poate are si Cin Cin...hmmmm, cam imposibil, ca e mascul...
azi am avut o zi horror. e luni doar...mi-am cam dat ochii peste cap vreo juma de ora si am stat cu capul pe tastatura, am fugit de vreo 2 ori sa bleah bleh, iar la sf zilei, sefa mea mi-a aratat ca am depasit timpul de pauza cu 7 min., faza la care i-am zambit dulce si i-am zis ca data viitoare voi depasi pauza cu vreo sapt de medical. a tacut subit:)))hihiihhii, mai ales ca sunt cea mai eficienta din birou, asta fara lauda :)))
am vb cu dr la tel si ma asteapta joi sa vedem ce face bb mic :))abia astept! am uitat sa va zic ca mi-a recomandat sa fac TT la 16 sapt!!!! de ce oare???
ce mai voiam sa intreb pe cele care folosesc homeopatia, ce remediu stiti ca ar fi bun pt migrene si cefalee?
eu am pus in casuta noastra postala niste fisiere despre homeopatie...si mai caut inca 1 care era special pt sarcina.ila m pe aici prin casa.
va pupic si mai vb.
alexutza 4 ani si 10+
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
ariel_7000 spune:
mami_papatot, simpatic nickname :))) bine ai venit! cum zicea si kya,avem acelasi dpn, cu toate ca eu sper si il rog pe Doamne Doamne sa imi aduca pe bb2 de ziua Alexutzei mele drage, adica pe 10 apr.:))), dar daca e prea ocupat atunci, nu ma supar sa mi-l dea pe bebic si pe 13, mai ales ca e zi norocoasa pt mine....mai sper ca de data asta berbecutul sa nu se incapataneze sa stea la "copt" mai mult decat e cazul, ca alexutza mea m-a lasat cu ochii in soare timp de aproape 2 sapt.:).aveam 42 de sapt pe 1 aprilie....iar dr. s-a saturat de asteptat si pe 9 m-a chemat sa "scoatem cozonacelul din cuptor", dar cozonacelul s-a tinut binnnneeeee si s-a nascut dupa aproape 13 ore de rugaminti...si a fost tot ca ea si nu ca noi. a venit cand a avut ea chef si anume pe 10:))) si acum e la fel, tot ce vrea ea si cand vrea ea face:) asa ca mamici de viitori berbecuti, va dau eu instructiunile de folosire:), iar pt cele de taurasi, la fel (eu sunt tauras:))).
alexutza 4 ani si 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by simonette
huuuff de 15 minute scriu si cand sa dau trimite mi-a sters Luca tot...nu-mi vine sa cred! Ce m-am destoinicit io sa zic doua vorbe pt fiecare acum nici nu mai stiu ce si cum
Am absentat azi ca este ziua uneia dintre surori si de dimineatza ne-am infiintat la ea!
Mi-a luat ceva sa citesc ce ati scris azi si acum sa scriu de 2 ori
Elara, multumesc mult ptr.PM...Noi vom merge luna viitoare dar ma bucur ca tu o sa te bucuri curand de cozonacii vestiti si de aerul de munte
Mami papatot, bun venit in stol!!! Iti doresc odisee minunata si un bb sanatos tun si frumos foc!
Maria, felicitari ptr miscarile lui bb si multa bafta maine la echo! Sa ne aduci o culoare ptr carucior!!! Doamne Ajuta!
Clau, imi pare rau sa aud ca ai si tu dureri de cap...poate trec cu ceea ce ailuat de la farmacie! Si pe mine ma chinuie rau si des aceste dureri
Zozelle, simt asa o veselie si o vioiciune in mesajele tale si tare mi-esti draga
Naty, imi pare rau ca sotul a facut buba la cap!!! Sper ca nu e cava grav! fata!
Ririan, cred ca te simti cam fara rost acum ca toate fetele sunt plecate pe timp de zi!!! Doamne ajuta la TT si apoi sa ne rugam si noi sa-ti dea DD un albastru ptr carutz!
Sovi, pofta mare la cornuletze si sper ca ai pus cateva deoparte de sotz...da?
Cory, si mie mi-a fost dor de tine! Succes printesei la gradinitza in noua grupa!
Mai randunicilor, am senzatia ca am facut varza mesajul asta ca nu mai tin minte exact care si cum...esential ca sunt cu sufletul alaturi de fiecare si in egala masura va iubesc
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
asa sa fie odiseea pentru noi toate ... minunata ... cat despre bebei ... sanatosi sa fie, ca urati cu cin'sa semene?
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by sovietica
avem happy hour? luati de aici: http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk
http://www.youtube.com/watch?v=0iGofIAKArM
sovi 8+
imi place modelul asta ... iti vine sa-l mamanci ... offffffffffff cand ajungem si noi acolo ?
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by ririan
Multumesc simonette pt. gandurile tale bune, da ai dreptate astazi am si plans dupa cea micuta pt. ca celelalte au mers si anul trecut la gradi si la scoala dar mica a fost tot timpul cu mine,in schimb ea a fost foarte fericita de cand a intrat in gradinita pana a iesit,numai de dormit a dormit in brate la educatoare ca altfel nu a vrut!Bine ai venit mami_ papatot si sarcina usoara!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
si tie ... sa stii ca e usoara ... cel putin pana acum, bebe mic nu mi-a dat nici stari de greata, nici de voma ... sanii isi mai aduc aminte de mine, mai ales noaptea, si ma cam dor ... in rest ... sanatate taica si noroc! daca bebe va fi asa cumintel si afara ... a dat norocelul peste mine! dar tare-mi e ca vorba aceea ... boieria e cu randul ...
10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by natynic
Buna, fetelor, revin pe scurt. L-am dus pe Om la urgenta, l-a cusut la chirurgie plastica, avea ditamai plesnitura in varful capului, va fi un ginerica cusut in cap...Saraacul
Azi a fost o zi greutza...dar l-am vazut pe bebe!!Va pup, vorbim maine
naty 10+
lasa ca il doftoricesti tu si vorba aceea ... pana se marita-i trece!
10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
mami_papatot, simpatic nickname :))) bine ai venit! cum zicea si kya,avem acelasi dpn, cu toate ca eu sper si il rog pe Doamne Doamne sa imi aduca pe bb2 de ziua Alexutzei mele drage, adica pe 10 apr.:))), dar daca e prea ocupat atunci, nu ma supar sa mi-l dea pe bebic si pe 13, mai ales ca e zi norocoasa pt mine....mai sper ca de data asta berbecutul sa nu se incapataneze sa stea la "copt" mai mult decat e cazul, ca alexutza mea m-a lasat cu ochii in soare timp de aproape 2 sapt.:).aveam 42 de sapt pe 1 aprilie....iar dr. s-a saturat de asteptat si pe 9 m-a chemat sa "scoatem cozonacelul din cuptor", dar cozonacelul s-a tinut binnnneeeee si s-a nascut dupa aproape 13 ore de rugaminti...si a fost tot ca ea si nu ca noi. a venit cand a avut ea chef si anume pe 10:))) si acum e la fel, tot ce vrea ea si cand vrea ea face:) asa ca mamici de viitori berbecuti, va dau eu instructiunile de folosire:), iar pt cele de taurasi, la fel (eu sunt tauras:))).
alexutza 4 ani si 10+
nick-ul mi se trage de cad activam pe idieta ... daca intelegi ce vreau sa spun... am ramas si cu nick-ul si cu .. restul ... desi planul era sa nu ma prinda bebe cat un "cozonac pufos" cum spui tu ... nici nu vreau sa ma gandesc cum voi rupe masa de nasteri ( nu de alta, dar am antecedente) ...
cat despre data nasterii, tare as vrea sa fie 13 pentru ca asta ar fi chiar o minune ... pe 13 aprilie parintii mei s-au casatorit si tot la aceeasi data l-am intalnit si pe sotul preferat (aici am ajutat eu putin legea gravitatiei ... poveste lunga)... asa ca atunci cand am vazut ca dupa crl bebe se va naste pe 13 aprilie, am simtit ca zbor ...
vad ca vei naste la Titan ... inseamna ca stam pe aproape ...
10+
mami_papatot spune:
dar unde sunteti mai randunici? ca vvorbesc de una singura ca megafonul ... ia ca ma duc eu sa-mi fac un capucino mic, de la milka, cu ciocolatica ... nu de alta dar de 2 luni n-am mai pus in gurita nimic din acest capitol ... nici capucino iar de cafa nu mai vorbesc ...
10+
midasnu spune:
neata randunici, nu am reusit sa ajung ieri la dentist, am plecat de la serviciu la 17,45, abia am reusit sa ajung acasa, ma simteam rau, am sunat si am facut o programare, mi-a gasit loc joi la ora 18,00. Asa ca vad atunci ce o sa-mi zica, sper ca joi sa nu mai fie asa o zi plina si lunga.....
Va pup dragele mele
Elena 9+