Mamici de Martie-Aprilie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

nu stiu ce se intampla, ca am incercat sa trimit pm la randunici sa ma adauge la listuta, si mi-a aparut ca nu primesc pm ... de ce oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

huuuff de 15 minute scriu si cand sa dau trimite mi-a sters Luca tot...nu-mi vine sa cred! Ce m-am destoinicit io sa zic doua vorbe pt fiecare acum nici nu mai stiu ce si cum

Am absentat azi ca este ziua uneia dintre surori si de dimineatza ne-am infiintat la ea!

Mi-a luat ceva sa citesc ce ati scris azi si acum sa scriu de 2 ori

Elara, multumesc mult ptr.PM...Noi vom merge luna viitoare dar ma bucur ca tu o sa te bucuri curand de cozonacii vestiti si de aerul de munte

Mami papatot, bun venit in stol!!! Iti doresc odisee minunata si un bb sanatos tun si frumos foc!

Maria, felicitari ptr miscarile lui bb si multa bafta maine la echo! Sa ne aduci o culoare ptr carucior!!! Doamne Ajuta!

Clau, imi pare rau sa aud ca ai si tu dureri de cap...poate trec cu ceea ce ailuat de la farmacie! Si pe mine ma chinuie rau si des aceste dureri

Zozelle, simt asa o veselie si o vioiciune in mesajele tale si tare mi-esti draga

Naty, imi pare rau ca sotul a facut buba la cap!!! Sper ca nu e cava grav! fata!

Ririan, cred ca te simti cam fara rost acum ca toate fetele sunt plecate pe timp de zi!!! Doamne ajuta la TT si apoi sa ne rugam si noi sa-ti dea DD un albastru ptr carutz!

Sovi, pofta mare la cornuletze si sper ca ai pus cateva deoparte de sotz...da?

Cory, si mie mi-a fost dor de tine! Succes printesei la gradinitza in noua grupa!

Mai randunicilor, am senzatia ca am facut varza mesajul asta ca nu mai tin minte exact care si cum...esential ca sunt cu sufletul alaturi de fiecare si in egala masura va iubesc

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

simo

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

banc:

o familie de serpisori mergeau prin desert...tata si mama mai in fata, cel mic mai in spate...dupa ce e certat in mod repetat de tata ca ramane in urma serpisorul incepe sa intrebe...
- Tati, tati...noi suntem ssserpisssori veninossssi?(a se citi cu s de la sanie in loc de sh)
tatal nu ii raspunde si ii cere sa se grabeasca.
acelasi conversatie are loc de 3-4 ori dupa care tatal intreaba curios...DAR DE CEEE?
Serpisorul: Mi-am mussscat limbuta!

:))))))))))))

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Underqueen, felictari pt miscarile lui bebe!
Eu azi am avut o zi de cosmar! Au venit toti copiii la gradinita (20), multi sunt noi asa ca unii plangeau, unii tipau, unii alergau...n-am putut sa-i stapanesc! Plus ca unul mi-a facut un pocinog mare si nu stiam cum sa scot camasa in fata mamicii altui copil... Off, ma intreb oare cat o sa rezist. M-au obosit rau astazi si cum am ajuns acasa am vomat, desi mancasem doar o para mare... Mi-a fost si inca mi-e rau... A revenit greata??!!

Am uitat sa va invit (m-a rugat o colega de la ian-febr) la subiectul Zuzele in bucatarie http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279&whichpage=2 sa va dati cu parerea si cu gustul in materie de papica...

Ioana
17+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

avem happy hour? luati de aici: http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk
http://www.youtube.com/watch?v=0iGofIAKArM

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

super tare...interesant este ce ii arata de il face sa rada asa...

14+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ririan spune:

Multumesc simonette pt. gandurile tale bune, da ai dreptate astazi am si plans dupa cea micuta pt. ca celelalte au mers si anul trecut la gradi si la scoala dar mica a fost tot timpul cu mine,in schimb ea a fost foarte fericita de cand a intrat in gradinita pana a iesit,numai de dormit a dormit in brate la educatoare ca altfel nu a vrut!Bine ai venit mami_ papatot si sarcina usoara!

http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!

Mergi la inceput

Vai...Sovi, ce tare am ras la ala mic...ce ras fermecator are!!! Cata veselie....!!!! Absolut incantator! Mortal!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Randunici, eu merg la cuibushor!!! Noapte buna tuturor!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput