cum recuperez cartea de munca?
este vorba de sotul meu.cartea de munca este la vechiul loc de munca din februarie,de cand nu mai lucreaza el acolo.nici pana acum nu i-au inchis cartea de munca la ITM.ce trebuie sa faca si cum sa procedeze sa recupereze cartea de munca?
va multumescwww.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE
Raspunsuri
cristina22 spune:
sa faca o cerere in acest sens adresata fostului angajator; nu vad de ce nu ar restitui-o!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
andreea25 spune:
quote:cartea de munca nu este inchisa.au invocat mereu diverse motive,ca au avut probleme cu contabila ,ca au ratacit cartea de munca .cred ca le e lene sa stea la coada la ITM ca sa i opereze inchiderea.deja se roaga de ei de prea mult timp si aici unde lucreaza nu are carte de munca ptr ca asteapta dupa fostii patroni.
Originally posted by cristina22
sa faca o cerere in acest sens adresata fostului angajator; nu vad de ce nu ar restitui-o!cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
m am gandit sa faca o sesizare la ITM.dar cine stie cat o mai dura si solutionarea ei.
am o alta intrebare: la actualul loc de munca poate semna contractul individual de munca ,chiar dc inka nu si a recuperat cartea de munca?
multumescwww.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE
NicoletaB spune:
contractul trebuia semnat din prima zi la noul loc de munca.
semnarea contractului de munca nu are legatura cu adusul cartii.
la semnatul ctr va da o declaratie pe propria raspundere mentionand ca are carte de munca care se afla la firma X. Aceasta declaratie e necesara la inregistrarea noului contract la ITM.
andreea25 spune:
quote:merci de raspuns.asa ma gandeam si eu.se pare ca nici noii patroni nu sunt tocmai corecti.
Originally posted by NicoletaB
contractul trebuia semnat din prima zi la noul loc de munca.
semnarea contractului de munca nu are legatura cu adusul cartii.
la semnatul ctr va da o declaratie pe propria raspundere mentionand ca are carte de munca care se afla la firma X. Aceasta declaratie e necesara la inregistrarea noului contract la ITM.
vom luam masuri , se pare ca alte optiuni nu sunt decat direct sesizari .
mami si cu Ari(4 august 2006)
ili spune:
M-am adresat la ITM ,printr-un e-mail ,printr- o petitie,si in doua zile am primit cartea mea de munca -intr-n caz asemantor,
ili