cum recuperez cartea de munca?

cum recuperez cartea de munca? | Autor: andreea25

Link direct la acest mesaj

este vorba de sotul meu.cartea de munca este la vechiul loc de munca din februarie,de cand nu mai lucreaza el acolo.nici pana acum nu i-au inchis cartea de munca la ITM.ce trebuie sa faca si cum sa procedeze sa recupereze cartea de munca?
va multumescwww.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

sa faca o cerere in acest sens adresata fostului angajator; nu vad de ce nu ar restitui-o!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by cristina22

sa faca o cerere in acest sens adresata fostului angajator; nu vad de ce nu ar restitui-o!cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

cartea de munca nu este inchisa.au invocat mereu diverse motive,ca au avut probleme cu contabila ,ca au ratacit cartea de munca .cred ca le e lene sa stea la coada la ITM ca sa i opereze inchiderea.deja se roaga de ei de prea mult timp si aici unde lucreaza nu are carte de munca ptr ca asteapta dupa fostii patroni.
m am gandit sa faca o sesizare la ITM.dar cine stie cat o mai dura si solutionarea ei.
am o alta intrebare: la actualul loc de munca poate semna contractul individual de munca ,chiar dc inka nu si a recuperat cartea de munca?
multumescwww.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

contractul trebuia semnat din prima zi la noul loc de munca.
semnarea contractului de munca nu are legatura cu adusul cartii.
la semnatul ctr va da o declaratie pe propria raspundere mentionand ca are carte de munca care se afla la firma X. Aceasta declaratie e necesara la inregistrarea noului contract la ITM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

contractul trebuia semnat din prima zi la noul loc de munca.
semnarea contractului de munca nu are legatura cu adusul cartii.
la semnatul ctr va da o declaratie pe propria raspundere mentionand ca are carte de munca care se afla la firma X. Aceasta declaratie e necesara la inregistrarea noului contract la ITM.

merci de raspuns.asa ma gandeam si eu.se pare ca nici noii patroni nu sunt tocmai corecti.
vom luam masuri , se pare ca alte optiuni nu sunt decat direct sesizari .
mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

M-am adresat la ITM ,printr-un e-mail ,printr- o petitie,si in doua zile am primit cartea mea de munca -intr-n caz asemantor,
ili

Mergi la inceput