Clasa a III-a!!!!!!
Inca o data, bine v-am regasit
!
Pe unde sunteti????
Suntem mari, nu-i asa?
Of, dar scurte mai sunt vacantele acestea, nu?
Aveti emotii? V-ati pregatit pentru noul an scolar?
Cu temele cum a fost? Noi ne-am terminat temele, din luna iulie. Nu stiu insa daca am procedat corect, ca de atunci n-am mai lucrat absolut nimic si mi-e sa nu fi uitat copilul prea multe. Vedem noi cum va fi. De citit, am citit toata vara la o biata carte, ca deh, lenea e mare!!!!!
Ralu, of! Testare din prima zi de scoala!!!! Cat despre schimbarea profesorului in fiecare an, mai e cum mai e, dar si schimbarea colegilor, nu e prea mult?
Bafta multa, tuturor!
Raspunsuri
Nora spune:
Bonjour si de la noi
.
Si noi am inceput scoala de pe 3 sept, deja s-au dat 4-5 teste pana acum. Si Andrei are un nou profesor (un barbat de data asta) dar colegii sunt aceiasi.
Claudia, noi am avut doar 2 luni de vacanta, asa ca 3 e muuult
!
O zi frumoasa,
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
grati.ela spune:
Cu Ozi am procedat invers: am inceput temele deabia dupa 15 august si am cam stresat-o...a avut de citit 2 carti (Robinson Crusoe si Comoara strabunilor), in total 450 de pagini si de lucrat caietul de vacanta de Marcela Penes (acesta eu i l-am impus, nu doamna). Acum mai are 4 pagini din caiet pe care le termina azi pt a avea liber in weekend. In rest a lucrat doar la germana in iulie (de 2 ori pe sapt).
Ozi vrea sa mearga la Palatul Copiilor la germana, engleza, ceramica si dans sportiv. Este exclus mai ales ca face inot zilnic, germana oricum lucreaza in particular. Poate engleza...sunt oare eficienti?
19+
cl spune:
Nora, la voi a fost vacanta foarte scurta, iar la noi scurta
. Vad ca ati intrat bine in paine, testari la greu!
Gratiela, in fiecare zi inot? WOW! Bine ca faceti fata! Noi facem de 3 ori pe saptamana sport, plus inca o zi o avem ocupata cu limba straina, si mi se pare multisor. Ca tot ai spus de germana, m-ar interesa si pe mine, prof-ul cu care faceti voi cum este? Oare vine si acasa? Noi gasisem pe cineva anul trecut, dar trebuia sa tarai copilul pe drum (era si destul de departe de noi) si insemna timp pretios pentru el. M-ar interesa si pe mine cineva care sa vina acasa.
ralu spune:
Buna fetele!!!
Cum a fost prima zi de scoala? ......
Noi am inceput cea de a treia saptamana de scoala, si sper sa fie mai usoara ca cea de a doua in care li s-au dat testele nationale (in numar de 5).
Ioana mea pana acum sta foarte bine, parca a inceput si mai bine anul asta. Sa vedem in continuare. Au inceput si lb. engleza. Ioana a inceput sa faca engleza si acasa. Vad ca ii place. Sa speram ca nu le incurca pe toate trei. A inceput sa faca si istorie. Anul trecut a avut elemente de geografie si elemente de fizica si chimie dar la cel mai mic nivel (nu li se dadeau note-doar le explica cate ceva-au facut multe experimente). Sa vedem anul acesta........
Veniti si povestiti despre prima zi de scoala!!!
Va pup si urez un nou an scolar plin de succese!!!
isabela spune:
Si la noi a fost ieri prima zi de scoala. Au stat doar 1 ora in clasa.
Dna invatatoare ne-a spus ca, probabil, pentru ca ea are 25 ani vechime in invatamant si i s-a miscorat norma didactica, vor face sportul si engleza cu un profesor, sau profesoara. Saptamana aceasta este de acomodare, urmand sa-i testeze, sa vada care este nivelul lor dupa vacanta.
Ana a lucrat din 15 iulie pana in 8 septembrie. Vom vedea saptamana aceasta cum se va prezenta la teste.
Am primit si manualele, dar bietele de ele in ce stare sunt... Va trebui sa cumparam unele noi. Le-a recomandat si caiete speciale, si unele materiale auxiliare dupa care vor lucra la clasa.
Speram ca totul va fi bine.
ralu spune:
Buna la toata lumea!!!
Ce faceti fetelor? Nu mai scrie nimeni?
Noi suntem bine, chiar foarte bine. Clasa a III-a parca este mai usoara decat a II-a. Am inceput in paralel engleza acasa si continuam cu dansul de anul trecut.
In rest muncim la teme zilnic, avem testari peste testari si reusim sa ne mai si jucam!
Va pup si astept vesti!
Nora spune:
Bonjour Ralu
, sunt si eu p-aici!
Si mie mi se pare ca e ceva mai usor ca anul trecut. Sau ne-om fi obisnuit noi cu situatia. In plus, a inceput si Victor clasa I, asa ca vrand-nevrand toata lumea face lectii dupa scoala!
Andrei are acum un dosar in care sunt scrise toate rezultatele testelor si pe care trebuie sa-l semnez de fiecare data, asa ca le pot numara, pana acum au dat 17 teste! In 4-5 saptamani.
Altfel, noi continuam cu inotul, Andrei invata acum crowl, coordonarea miscarilor, respiratia, chiar ca la carte. Imi pare bine ca-i place asa de mult.
Iar azi e zi mare pentru ei fiindca vine Joel, prietenul cel mai bun al lui Andrei, la noi acasa pentru un "sleep over" pana maine! Ca in franceza nu stiu cum ii zice iar Joel e englez
si, totodata, profesorul privat de engleza al lui Andrei! Un pusti d-asta cu care vorbeste in fiecare zi una-alta in engleza, parca-i mai eficient decat un profesor
! Glumesc, fireste, dar e cert ca Andrei invata foarte multe de la el.
Nora
cu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ralu spune:
Buna fetele!!
Nora-vad ca si la voi exact ca la noi: teste multe si un an un pic mai simplu. Ziceai ca baietelul tau are un prieten care vorbeste doar engleza?! Super !!!! Baietelul tau va invata MULT mai repede engleza decat fiica-mea cu profa de engleza. Asta sigur!!! pupici!
Va pup si totusi poate mai scrieti ce se face si prin Ro la clasa a III-a!!!
annita72 spune:
Buna, fetelor!
Si la noi, parca e un pic mai usor intr-a treia! Sau ne-am obisnuit si noi si copiii cu situatia![]()
Oricum, acum a inceput sa ne placa si engleza, pentru care anul trecut avea o aversiune declarata (din cauza profesoarei, am dedus eu...)
La noi, pana acum doar la engleza si religie au dat niste lucrari ca sa-si aminteasca ce-au facut anul trecut.
In rest, Ioana o sa mearga la dansuri la Palatul Copiilor anul asta, si baschetul o sa-l reinceapa cand va fi gata sala.
Pupici si succes in continuare!
alexa spune:
La limba romana au inceput sa faca compuneri?
"Am construit propria scara de valori,cei care nu vor sa o urce cu respect, n-au decat sa ramana jos"
Lidia