Clasa a III-a!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

La Ana, inca nu se fac compuneri. Am vazut ca ,in ultimele 2 saptamani se tot vorbeste de planul de idei.
In rest se lucreaza mult cu ortograme, aproape in fiecare zi au dictare,; uneori au lectii mai multe, alteori mai putine.
La matematica au ajuns la tabla inmultirii cu 7.
Ce am observat eu, pana acum, este ca se Ana se descurca mult mai usor si la matematica si la romana. Isi face lectiile singura si doar daca are ceva ce nu stie, ma asteapta pe mine sa-i explic.
De anul acesta educatia fizica si engleza o fac cu niste profesori tineri, iar copiii sunt tare incantati.
Noi ne-am inscris la concursul SMART.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Buna!
Nu-mi vine sa cred ca e activitate la subiect .

Alexa, noi facem compuneri din clasa a doua, de pe la sfarsit clasei. Bine, mai usurele. Dar pe mine ma streseaza rau de tot! Daca la Matematica nu ma plang, la Romana...offf!!! Si aici ma refer la compuneri! La Romana avem acelasi manual, ca si voi, iar la Matematica unul tot de la editura Aramis, nu mai stiu insa autorul. Culegeri avem una de la paralela 45 la mate, la romana "Taine..." si inca ceva. Daca vrei detalii, ma uit diseara la ele si maine iti spun.

Isabela, si noi am ajuns la tabla inmultirii cu 7.

A, si noi avem de anul acesta profesor de Educatie Fizica ( la limba straina aveam deja).

Concursuri la ei sunt: Cangurul, Arhimede si mi-a mai cerut bani pentru inca 2 concursuri, saptamana trecuta, dar nu le-am retinut numele.

Mergi la inceput

Lidia, noi nu prea facem suplimentar, decat foarte rar. Le da destul doamna lor , culegerile sunt alese de ea. Si nu ma plang, isi face foarte bine treaba. O culegere buna de mate e si cea de Calugarita, pentru clasele I-IV (o cartulie mai groasa).
Olimpiadele sunt de la clasa a treia, nu a patra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutare, fetelor!

Vedeti, ce va spuneam, ne-am obisnuit si noi si copiii cu ce inseamna scoala, teme, etc, asa ca discutam mai putin.

Wow, voi deja faceti tabla inmultirii... Ioana n-a inceput-o inca...

Oricum, desi in ultimul timp am intrat numai sa mai citesc cate ceva pe forum, din cauza serviciului, azi trebuie sa ma laud cu puiul meu
Au avut (cu prilejul zilei scolii) concursuri si la mate si la romana, organizate de scoala ei, dar la nivel de oras, adica au avut concurenti din toate scolile din oras.
Asa... si puiutul meu a luat MENTIUNE LA MATEMATICA si PREMIUL I, LA ROMANA!!!!!!
Mi-e drag de ea, de nu mai pot! Nu ca e a mea, da' e desteapta foc! (stiu, stiu... si cioara...)

Voi ce mai faceti?

Pupici si succese la scoala

Mergi la inceput

Noi am trecut deja la tabla inmultirii cu 2 cifre, cu trecere peste unitati(de ex:25*5). Vad ca s-a descurcat bine.
Mai nou ,ne place sa citit, de cand si-a facut fisa la biblioteca scolii, iar eu ma bucur tare mult.
Cu scrisul, insa, nu reuseste sa scrie frumos, cu literele egale, si nu stiu daca va reusi vreodata sa scrie corect.
In rest, ne bucuram de vacanta, inca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabela

Noi am trecut deja la tabla inmultirii cu 2 cifre, cu trecere peste unitati(de ex:25*5). Vad ca s-a descurcat bine.
Mai nou ,ne place sa citit, de cand si-a facut fisa la biblioteca scolii, iar eu ma bucur tare mult.
Cu scrisul, insa, nu reuseste sa scrie frumos, cu literele egale, si nu stiu daca va reusi vreodata sa scrie frumos.
In rest, ne bucuram de vacanta, inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by annita72

Salutare, fetelor!

Vedeti, ce va spuneam, ne-am obisnuit si noi si copiii cu ce inseamna scoala, teme, etc, asa ca discutam mai putin.

Wow, voi deja faceti tabla inmultirii... Ioana n-a inceput-o inca...

Oricum, desi in ultimul timp am intrat numai sa mai citesc cate ceva pe forum, din cauza serviciului, azi trebuie sa ma laud cu puiul meu
Au avut (cu prilejul zilei scolii) concursuri si la mate si la romana, organizate de scoala ei, dar la nivel de oras, adica au avut concurenti din toate scolile din oras.
Asa... si puiutul meu a luat MENTIUNE LA MATEMATICA si PREMIUL I, LA ROMANA!!!!!!
Mi-e drag de ea, de nu mai pot! Nu ca e a mea, da' e desteapta foc! (stiu, stiu... si cioara...)

Voi ce mai faceti?

Pupici si succese la scoala

mami de Tudor(02.12.2003) si Ioana(17.11.1998)

Annita, felicitari pentru galuscuta ta cea isteata.

La noi, nimic nou, Andrei e bine, ii place la scoala, se descurca foarte bine dar nu se omoara cu invatatul.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Annita, felicitari .
La noi premiile se dau numai la sfarsitul anului scolar (nu conteaza daca a avut concursul in noiebrie sau in aprilie ), nu stiu de ce.

Isabela, noi inca n-am trecut la inmultirile cu 2 cifre. Cat despre cititul suplimentar, felicitari voua! Prin faza cu biblioteca am trecut si noi, anul trecut, dar nu l-a tinut prea mult, din pacate. Chiar nu stiu cum as putea sa-l fac sa citeasca mai mult! Calculatorul sa traiasca, din pacate!!! Daca aveti sugestii, va rog sa nu ezitati! Iar cu scrisul, stam . Din ce in ce mai ascutit! Trebuie sa facem caligrafie, ca nu mai tine!

Mergi la inceput

Au participat copiii vostrii la concursul national de matematica, de sambata? Cum li s-au parut subiectele?
Mie mi s-au parut diferite de ceea ce se face la clasa, nu foarte grele, dar diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

nu stiu nimic despre acest concurs...

29+

Mergi la inceput