N-AM CURAJ SA CONDUC (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Uitati aici :http://es.youtube.com/watch?v=RgoEn-qv6As&http://es.youtube.com/watch?

v=hFiNXII6dU8&mode=related&search=mode=related&search=
(ASTA MI SE PARE DE GROAZA)....

http://es.youtube.com/watch?v=RGc-F_0Y7tM&mode=related&search=

http://es.youtube.com/watch?v=t0vfGtt_yqQ&mode=related&search=
(ASTA-I BARBAT).....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

http://es.youtube.com/watch?v=hFiNXII6dU8&mode=related&search=
(ASTA ERA AIA DE GROAZA)....

DATI COPY APOI TASTE, NU STIU DE CE NU MERGE ALTFEL....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Lasa, ca am vazut pe aici si barbati care parcau.... ca k..rul. Deh, se ia carnetul foarte usor. Si pina la urma e chestie de simt al spatiului, nu de sex. Daca eu simt bine cum ma incadrez cu masina, asta nu ma face un as in ale condusului. Pur si simplu am simtul asta si stiu s-o bag bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Carevasazica iti trebuie sa ai "simtul gaurii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DOR spune:

Fetelor,
Lansez o noua provocare, arunc manusa: oare cate Berbece se afla printre noi, cele care se lupta cu manevrele, cu "varatul in gaura"-ca s-o citez pe Lorenza, adica parcarea?
Iliuta a avut o idee de "milioane" cu exemplificarile parcarii feminine de pe youtube...ai mei copii m-au regasit in exemple.
Baietii astia...de mici is misogini.
Nici macar n-am facut vreo parcare laterala fata de ei.
Dar vreau sa-mi iau revansa, maine cred ca merg cu masina la serv., oricum fac ceva ca sa nu mai fiu atacata.
Ieri am parcurs 50 de km la intoarcerea de la destinatia de we, cand am avut grija ca, la gratarul de relaxare ,in burta lui tati sa se afle si bere, astfel volanul revenindu-mi in intregime.
Iliuta, nu ne incurajezi astfel, chiar nu facem ravagii in parcare, chiar daca uneori facem mai multe manevre.
Daca imaginile respective s-au vrut o gluma, nu vorbi de funie in casa spanzuratului.

Mergi la inceput

Pot sa spun si eu,ca atunci cand am vazut imaginile de pe youtube,nu prea m-am amuzat,chiar m-a deranjat hlizeala celui care filma,ma refer la prima inregistrare,celelalte "no comment"!
Si in alta ordine de idei,nu sunt in stare sa ma bag in gaura,sper,deocamdata!

Mergi la inceput

Lorenza, draga mea "berbecutza neimblanzita",
Cateva ore de condus suplimentare ,cu un instructor bun , si "varatul in gaura" nu va mai fi o problema. Oricum , nu te obliga nimeni sa parchezi intr-un anume fel, ci cum iti e mai simplu, comod, de regula cu fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Corect, Doruletz! Parcari cu fatza, cit mai simple. Pe mine m-a invatat sotul meu sa parchez, recunosc. Ca instructor nu am avut. Mai rau e ca eu am invatat sa parchez cind am masini si pe rindul pe care parchez eu, si pe celalalt rind si-mi iau reper o masina de pe rindul opus celui pe care vreau eu sa parchez, iar cind celalalt rind e gol sau nu exista, mi-e mai greu sa ma orientez. Imi lipseste reperul.
Si eu sint o berbeaca, poate de asta vreau sa invat perfect totul.

Mergi la inceput

Pai chiar am vorbit cu instructorul sa ne mai intalnim joi o data sa-mi arate parcari ,ca nu prea mi-a aratat,doar o data si eram cu masina lui tico.Acum o sa facem cu picassoul meu.Teoretic,cam stiu ce trebuie facut,dar cand vine vorba sa aplic,ma las pagubasa,caut un camppentru parcare!Eh,o sa treaca si asta!Cu sotul sau prietene,am incercat,dar le lipseste pedagogia,ei stiu pentru ei,nu stiu sa explice,si nici n-are rabdare(sotul).

Mergi la inceput

Hahaha,
Alcatuim un mic club al berbecutelor soferite...ca io ce mi-s? Decat BERBEC.
M-am tinut de cuvant mai mult fortat si am plecat cu masina , in parcarea intesata de masini. M-am descurcat perfect, numai ca la al-2-lea colt cand am oprit sa ma asigur, tb sa plec cu 1-a, dar io am rams c ua 2-a, cascam gura la o tipa gatita foc , ce pleca cu fetita la scoala, de fapt, astepta pe cineva.
Of course, mi-a murit motorul, era si un pic de rampa acolo, aveam un tip in spate, astepta linistit, pt ca mi-a murit motorul si a 2-a oara, fiind rece.
Dau sa plec, ma duc in spate, ambalez aiurea , cei 2 taximetristi care erau in zona ma priveau , si deodata m-am relaxat, nu-mi pasa de nimic, doar tb sa ajung la serv...si am miscat relaxata picioarele pe pedale si am plecat din rampa, fara sa ma mai duc in spate.
La STOP, la iesirea in intersectie am iesit artistic (asigurandu-ma si dand prioritate)prinzand si semaforul pe verde. Adica...am inceput sa ma misc, n-am ramas prinsa in prostie. Si asta dupa cateva nopti in care cel mic , fiind bolnavior, imi da semn cu portia, iar ceasul mi-a jucat feste de dimineata, stabilind un nou record de ajuns la serviciu.

Mergi la inceput