Cine face mobila din MDF (pt sufragerie)?

Cine face mobila din MDF (pt sufragerie)? | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

As vrea sa-mi fac mobila pe comanda in sufragerie si hol, respectiv o biblioteca, un corp jos de mobilier si un cuier cu dulap de haine si pantofar.

Problema este ca eu sunt mai de moda veche si vreau ca in biblioteca sa am loc de ... carti, dar in acelasi timp vreau ca mobila sa fie moderna, sa pot pune si TV-ul si aparatura electronica intr-un fel de comoda hi-fi, pe mijloc, plus 2 boxe mari de-a stanga si de-a dreapta. Vreau cat mai putine spatii deschise, din motive de praf, deci cat mai putine etajere, preferabil ar fi niste usi cu geam sablat sau fumuriu.

La mobila de hol sunt si mai in ceata, am doar niste vagi idei despre cum as vrea sa arate totul

Si atunci vin si va intreb pe voi: unde as putea sa ma duc ? As vrea o firma care sa-mi ofere si un pic de consultanta, sa stea cu mine si sa puna un proiect pe hartie, sa lucreze si in MDF, pt ca as vrea sa fac fetele la usi din MDF, mi se pare ca arata mai bine decat pal-ul, si sa fie si seriosi ...

Apelez la voi pt ca am prieteni care au lucrat ci diferite firme, unele destul de renumite si scumpe, si au avut surprize din cele mai neplacute ! La mobila de 5000 euro, cu electrocasnice incorporate si tot felul de brizbrizuri au avut surpriza sa nu primeasca ceea ce au comandat si sa nu se potriveasca mobila facuta dupa masuratorile firmei in camerele lor !!!

Daca ati putea sa ma ajutati si cu niste poze, sa ma inspir ...

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

eu am un tamplar super priceput si destul de ieftin care ne-a facut mobila in 2 din camere, din PAL, e adevarat, noi am desenat-o si a iesit exact cum am vrut.
sincer eu nu recomand MDF, este mult mai fragil decat PAL-ul. am vazut lambriu din MDF si se cojea la suprafata daca dadeai cu unghia. insa tu faci cum vrei!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Multumesc pt raspuns, o sa ma gandesc. Eu as vrea pe cineva care sa-mi poata da si niste idei, dormitorul si bucataria le-am proiectat eu si au iesit ok, insa la sufragerie sunt cam in pana de idei ... De-asta as vrea sa mai primesc sugestii si eventual sa vad si mobila simulata pe calculator, poate ma hotarasc sa mai schimb ceva la ea ...

Nu stiu ce fel de MDF ai vazut tu, poate nu era de calitate sau poate era vopsit ... Eu am MDF la bucatarie de 5 ani si este impecabil, dar placile sunt plastifiate, sunt acoperite cu o folie plasticoasa ... nu stiu cum sa ma exprim, ca nu ma pricep, dar rezista foarte bine si la spalat si la temperatura ridicata din bucatarie ... Plus canturile sunt mai rezistente, sunt rotunjite si nu se exfoliaza sau nu se ciobesc, cum am patit la Pal-ul din dormitor ...

Mai astept idei si sugestii de firme ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

inseamna ca ce am vazut eu era de proasta calitate.
o idee: mergi prin magazine (ikea, mobexpert) si fura idei de acolo, eventual modelul. vezi ca in ikea sunt calculatoare unde poti sa proiectezi si sa desenezi tu mobila si cum o asezi in camera. apoi gasesti un tamplar bun si il pui sa-ti faca mobila dupa schita. succes!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

MDF-ul plastifiat este cel mai bun. Eu una sunt adepta lemnului cu furnir din lemn. In casa am si asa ceva dar am si MDF plastifiat. Este cel putin la fel de frumos si in plus este mult mai rezistent, purtabil decat furnirul de lemn. Palul pentru mine nu intra in discutie prin comparatie - nici ca aspect nici ca rezistenta.

Recomandarea mea este Sipro. Gaseti site-ul pe net - au magazinul de desfacere undeva la Unirii.

Mergi la inceput

Da, am auzit de ei, ma duc maine sau poimaine la Unirii sa-i vad si sa discut cu ei ...

Ce stii despre ei, sunt seriosi ? Respecta termenele de livrare si contractul sau ai surpriza sa comanzi una si sa primesti alta ?

Iti ofera consultanta "pe bune", adica iti pot face un proiect sau e vreo fatuca nestiutoare care ridica din umeri si te lasa sa faci tu cum te taie capul ? Ca am mai patit-o ...

Problema e ca nu am timp sa caut firme, sotul e in concediu doar o saptamana, dupa care o ia din loc prin delegatii, iar eu nu mai am energie si timp sa fac proiecte si sa colind Mobexpert-ul si Ikea, cu bebe mic dupa mine ... Asa ca vreau sa dam comanda saptamana asta, ca destul am stat 5 ani fara mobila de sufragerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

mi-am facut eu bucataria la ei din mdf - si a fost ok - au respectat termenul de livrare, a fost totul ok. cat despre consiliere .. nu s tiu ce sa spun, cred ca mai bine ar fi sa stii si tu foarte bine ce vrei .. si mai vezi si sugestiile lor. Mi sa-u parut cam scumpi, desi la inceput nu parea ca va fi atat de scump .. Au magazinul de comenzi in Home design mall din ghencea unde fetele sunt dragute. Multa bafta!

Mergi la inceput

Am fost azi la Sipro la Unirii ... Mi-au facut proiectul de biblioteca, a fost ok, desi am avut senzatia ca tipa avea niste idei si cam tinea sa si le impuna ... Dar cand am vazut pretul, am dat pe spate !!! Pentru o biblioteca de 3.20 m lungime, 60 cm adancime si 2.30 m inaltime, cu fete din MDF si geam fumuriu, mi-au cerut 2200 euro !!! Sunt eu ramasa in urma cu preturile sau e cam mult ?!

Oricum, nu opt sa-mi permit pretul asta, asa ca o sa mai caut ... Poate pana la urma voi fi nevoita sa renunt la MDF si sa lucrez cu PAL ...

Alte idei, pe unde as mai putea sa incerc cu MDF-ul ? Si la niste preturi cat de cat mai rezonabile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by andriushca

eu am un tamplar super priceput andreea

te rog frumos poti sa-mi dai ceva date de contact. Multumesc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Da sunt seriosi si respecta termenele si contractul. Eu mi-am facut bucataria la ei din MDF infoliat si cuiere pe hol si dulapuri deschise in dressing-uri din pal.

Parerea mea este ca daca vrei si calitate si seriozitate la MDF mai jos de atat nu cred sa gasesti. Sau trei' sa ai noroc cu carul. Mobexpert nu merita sa incerci sunt cu 50% mai scumpi decat Sipro. Incearca IKEA poate sau renunta la MDF si fa din pal - arata bine si palul la Sipro sa stii si e bine finisat la incheieturi, margini. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Eu am dat pe o mobila din pal atata si cam aceleasi dimensiuni. Pe mobila din bucatarie, facuta la comanda, din mdf , lungime 2,8 m (partea de jos + corp suspendat) + un "soldat" sub centrala pentru a masca tevile + inca un corp suspendat pe peretele opus, lung de 3,4 m si inalt de 35 cm am dat 5200 lei. Deci nu cred ca ti-au cerut mult.

Mergi la inceput