Zuzele (acum mamici) in bucatarie
Raspunsuri - Pagina 9
zeririlouiza spune:
Hello fetele gurmandele, eu pana la urma dupa poftele sotului de data asta am luat doua bulane de curcan ca nu aveau aripi si pieptl mie nu-mi place in supa, asa si am facut aseara o supa a iasit super buna, plus niste piftele marinate, si cred ca o sa mai iau curcan sa fac si mancarica ca e buna carnita
Louiza 26s +
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Tinna S. spune:
Mai fetelor, daca tot n-am somn la ora asta, mi s-a facut si o foameeee... si, zic eu in gandul meu, ia sa vad ce mai papati voi. Vad ca n-ati mai scris cam demultisor pe-aici.
Eu ce sa va mai zic, desi la inceputul sarcinii am avut greturi mari si nu prea puteam sa mananc nik, acum am o foame de lup mereu si niste pooofteee, de nu mai pot
De ex acum stau si salivez la ce scrieti voi p-acilea ca mancati... faza nasoala e ca am pofta numai de mancat, nu si de gatit. Of, of, ce sa ma fac????
Tina 25+ cu si mami de Andrei (6 ani si 10 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
docdecap spune:
tinna, iti recomand:
crema caramel de la carrefour
mancarica gatita de la Q -rest. cu luat la pachet de langa Grand, papa-bun
www.chinesegarden.ro -tot din Cta!
asta ca sa nu gatesti nimica.
daca te urnesti sa faci cate ceva, mai am idei... nu duc lipsa!!
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
nemary spune:
of, Tinna, neplacuta faza. nici eu nu ma omor cu gatitul, dar nici cu mancatul. mananc la fel(si cantitativ si gustativ).
Ideea Monicai-doc este buna, poti sa mergi sa-ti cumperi ceva de mancare sau sa comanzi pt.acasa.
Mari 32 bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
docdecap spune:
ftelor, eu am capatat o noua obsesie: Pomelo la greu
e citric, dar nu e la fel de acru.amar ca altele si imi place la nebunie ca nu-mi ataca dintii (smaltzul) la fel de evident si nici nu ma baloneaza ca altele...
as manca la dimineata, pranz si seara..
plus ca mai am o pofta bizara: gheare de pui. eu nu ma omor dupa ciorba, dar numai pentru gherute as manca non-stop. se pot pune si in supa? mi se pare cam bizar totusi...
va pup si pofta buna...
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
nemary spune:
Monica, si bunica mea e inebunita dupa ghearele de la pui, si, da, le poti pune la supa sau ciorba.
eu am facut salam de biscuiti, aveam de mult timp pofta si am profitat de faptul ca aveam musafiri si am facut.
Mari 32+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Tinna S. spune:
Yammy, yammyy, Nemary, mi-ai facut si mie pofta cu salamul de biscuiti!
Eu le-am facut la baietii mei niste papanasi cu smantana si dulceata, au iesit asa de buni de s-au lins pe deshte! (ma mir si eu, ca nu sunt tocmai un maare talent culinar )
Doculetz, eu cred ca n-am mancat pomelo in viata mea, desi mi-am propus de mai mult timp sa iau si eu unul sa vad cum e...
Tina 30+ cu si mami de Andrei (6 ani si 11 luni)
Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei
AMR 10 saptamani !!!
nemary spune:
e tare bun pomelo, dar nu este asa de zemos ca si portocalele sau mandarinele.
eu am mai gatit ghiveci si mancare de mazare, se fac atat de repede si de usor.
Mari 32+ bebe
odiseea
Anca.Diana spune:
quote:
Originally posted by docdecap
ftelor, eu am capatat o noua obsesie: Pomelo la greu
e citric, dar nu e la fel de acru.amar ca altele si imi place la nebunie ca nu-mi ataca dintii (smaltzul) la fel de evident si nici nu ma baloneaza ca altele...
as manca la dimineata, pranz si seara..
Monica 35+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
Monica!! Nu-mi vine sa cred! si eu pomelesc zi de zi! mananc cate unul singura si imi ia cam 40 de minute. dupa aia nu mai pot sa respir de cat de plina sunt. si tot mai vreau dar ma abtin ca mi-e ca mor de la cat de haplea sunt.
ieri am fost in carrefour si mi-am luat 6 pomelo. 4.5 ron kg. super in comparatie cu 10 ron kg la mine in piata! :)
am devenit experta in curatat, am o viteza... zici ca toata viata asta am facut am decojit pomelo.
Anca D.
32+ Luca Alexandru
AMR 8 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Anca.Diana spune:
azi fac varza calita cu afumatura, daca reusesc sa ma mobilizez sa stau in bucatarie :)
Anca D.
32+ Luca Alexandru
AMR 8 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/