Zuzele (acum mamici) in bucatarie
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
Zuzelor, stiti salata aceea ca "La mama" cu piept de pui fiert taiat bucatele, morcov crud ras, porumb si samantana??
Mmmmmmmmmm, imi lasa gura apa! E o combinatie supeeeer!!! Ia sa incercati si astept pareri. Se pregateste extrem de usor.
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
sovietica spune:
Darene, oare asta e reteta la celebra supa crema de linte care ma da gata de fiecare data cand merg la o carciuma arabeasca? Sau nu e un standard? Mie nu imi iese niciodata asa buna ca la restaurant, da o sa incerc si ce zicea Louiza, adica sa mai dau odata in fiert crema, cu putin unt. Tare mi-e ca ei pun ceva gen knorr in ea, ceea ce eu n-as folosi in veci.
sovi 8+
nemary spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Zuzelor, stiti salata aceea ca "La mama" cu piept de pui fiert taiat bucatele, morcov crud ras, porumb si samantana??
Mmmmmmmmmm, imi lasa gura apa! E o combinatie supeeeer!!! Ia sa incercati si astept pareri. Se pregateste extrem de usor.
Ioana
17+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
e super bna aceasta salata. eu am facut zilele trecute pui cu porumb, sfecla rosie si smantana. o bunatate
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Fetelor, vreau sa fac in week-end salata boeuf, pt ca mi-ati facut pofta , dar nu stiu ce fel de maioneza sa pun, sa fac eu sau sa cumpar?????? Si daca ar fi sa cumpar care ar fi cea mai buna?????????
Pupici
cum creste
Carmen 21 + David Alexandru
eu nu cumpar maioneza, o fac din galbenus fiert(crud nu avem voie) si o incep cu putin mustar dupa care adaug ulei si continui ca la cea din ou crud. sper sa-ti iasa
Mari 21+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
numeioana spune:
Sa nu faceti cu ou crud! Nu avem voie...
Ioana
17+
burtica
carmen e spune:
fetelor stiu ca nu avem voie cu ou crud, dar mie nu imi iese maioneza numai din ou fiert , am incercat de mai multe ori si nu mi-a iesit.
cum creste
Carmen 21 + David Alexandru
darene spune:
Sovietica reteta asta e din capul meu,nu stiu cum o fac la restaurant,dar am vazut ca are acelasi aspect ca a mea,crema de supa.E bine sa pui zeama ramasa cate putin pana vezi ca are consistenta dorita.
Louiza eu am incercat si supa doar cu legume pasate dat nu mi-a placut deloc,a trebuit s-o beau repede ca pe apa..
Mie mi-a placut lintea de la inceput,mai e si cea verde din care fac mancarica cu carnita.
Carmen eu pun la maioneza si un cartof mic fiert impreuna cu galbenusul fiert si cel crud.Nu am incercat fara cel crud.
Eu am papat ieri pe la pranz paste cu lapte,un pic de vanilie si un pic de gem de capsuni deasupra.Am vazut la tv (dar in loc de paste era orez) si mi s-a facut subit pofta.Nu am orez cu bobul scurt in casa asa ca am schimbat un pic.A fost tare bun.
Elena
25+
maria_alexia spune:
Ce bine ca am gasit un grup de gurmande, ca mine!
O maioneza absolut safe si fara multe calorii eu fac asa:
un borcanel de iaurt cu o lingurita de mustar, sare si piper dupa gust. E foarte simpla, dietetica si gustoasa.
Aseara am executat salata urmatoare:
- un piept de pui, condimentat si facut la gratar, taiat bucatele
- o ceapa, un castravete, 3 rosii feliate
- o salata verde nu prea mare
- porumb din conserva
- sosul din 1 iaurt cu 2 linguri smantana, o lingurita otet, sare, piper, marar verde + busuioc
Yummi !
docdecap spune:
'neata
io azi am ajuns la niste amestecuri taaare ciudate: dimineata lapte cu fulgi de porumb si dup-aia nuci de-astea proaspete (muncesc la ele de-mi obosesc degetele, dar sunt buuuune). si acum nu mai am rabdare sa se faca varza cu ciolan afumat (adica am iesit din perioada fasole, am intrat in aia de varza).
tot visez la mancaruri romanesti, cu sos, sa nu mai vad fripturi simple, salate sau garnituri seci, mananc doar daca mi-e foame rau. Ieri am dat gata la un gratar vreo 7-8 mici, recunosc, de pe la 6 nu am mai tinut numarul, mai stateam un pic , mai luam unul, ca erau asaaa buni
sper macar cu ciudatniile astea sa ma mai deconstip, iara s-a cam inchis iesirea.
va
Monica
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'