Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu am visat cu o seara inainte ca nasteam, fara sa ma uit la filmulete ... prin toate modalitatil posibile si m-am trezit transpirata toata ... De aia nici nu am avut curaj sa ma uit ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

...am vazut ca vorbeati despre tatici..al meu o sa participe si la nastere , o sa si stea internat cu noi..nu o sa ne scape nici o secunda din ochi..pt mine o sa fie un ajutor enorm...cateodata nu stiu ce m-as face fara el...mie imi este oarecum frica de bebe...frica sa nu cumva sa-i fac ceva rau involuntar...el de abia il asteapta....

ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

pet.const, din ce in ce mai bine
Eu am avut la inceput vise de genul asta, acum vad ca au disparut.

RGE, succes la analize. Adica la rezultate.
Eu nu stiu daca as vrea ca sotul meu sa participe la nastere. Dupa oricum nu mai are voie sa plece. Ne externam amandoi.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

RGE - succes azi si ai grija de George.

Dana 26+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata!
Intram si noi in fuga mare ca suntem tot in curatenie, cred ca abia de saptamana viitoare ne intram si noi in ritm. Noi suntem bine, fata se misca muuuuuult, a mai crescut burta si au aparut mai dese contractii BH. Acum 2 zile asa s-a miscat de tare ca mi-e teama sa nu se fi intors iar cu caputul in sus...dar o urmaresc.
Pupam toate mamicile si toti bebeii si mai trecem tot fugutza.

Ellis29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

vasari - pai am zis ca m-au apucat piticii gandindu-ma ca se apropie nasterea ... nu stiu de ce sunt asa de fricoasa ... pe cat de curajoasa am fost pe toata durata sarcini, acum ...

Eu nu vreau nici sa participe exact in mom. nasterii sotul si nici el nu s-a oferit ... dupa, da, sa stea cu mine non-stop ...

roxana - sunteti amandoi curajosi la faza asta ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dany2007

quote:
Originally posted by dany26

Dany2007 FELICITARI pt bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!

29+ [b]ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Multumim la fel!
Tu ai mai facut eco? ce face Andrei?

Dana 26+ Luca-Rares

Eu ultima eco am facut-o ca si tine la 26 sapt si 5 zile si bb avea tot 950 gr. +/- 100 gr....iar dr a zis ca e ok...Bine si a mai zis si niste prostii ...ca cica are stomacul gol si nu prea vede nu stiu ce din cauza asta...dar am incercat sa uit asta si sa sper ca totul e ok....Pb e ca la acea eco m-am dus fara sa stie dr ginec deci nu am putut sa ii zic nimic....sa intreb nimic....
Sunt f nerabdatoare sa o fac pe cea de 32 sapt dar abia pe 27 oa am...

29+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

dany26 - mie dr mi-a recomandat eco dopler la o luna si sa le fac in spital,dar eu intre ele mai fac si la particular (cum a fost cea de ieri de care dl nu stie).

Dana 26+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Am pus pe mail un fisier cu familia ideala (din punct de vedere numeric).

Dana 26+ Luca-Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna dimineata! Vrem si noi o cafea. De fapt noua ne place doar mirosul de cafea, gustul nu prea il suportam.
Dany26, multumesc ca ma tii la curent cu fasul acela. Iti spun sincer ca si eu vreau unul albastru sau verde. In afara de costumasul pe care l-am cumparat cu tine (acela bej), toate lucrurile lui Matei sunt f colorate.
RGE, nici eu nu vreau sa fac vaccinul. De fapt, dr meu ginecolog nu mi-a spus nimic in acest sens.

Roxxy 28+Rares Matei

Mergi la inceput