Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
anacami spune:
multumesc fetelor, toti bebelushii sunt scumpi-scumpi! de abia astept sa nastem toate, sa ma uit la poze (imi plac mult pozele cu bebei).
Apropo pt. fetele cu bebe2: am inteles ca la a doua nastere totul se desfasoara mai rapid, insa contractiile de dupa- de retragere a uterului sunt mult mai violente si mai dureroase decat prima data (totul intr-un timp mai restrans); asta se refera, binenteles, atat la cele cu nastere naturala cat si la cele cu cezariana...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pet.cost2005 spune:
Neataaaaaaaaa !!!!
Ne-am trezit si noi !!!!! Am avut o noapte mai linistita fata de ieri ... iar acum ma gandesc ce sa mananc ... am o foameeeeee !!!!!
bb - eu nu am curaj sa ma uit pe filmuletele alea ... desi tentatia e mare. Deocamdata ma multumesc cu experientele povestite de mamici despre cum decurge nasterea. Mi-e o fricaaaaaa ... !!!
cami - am vazut bb grasunel si frumusel dragul de el !!!
Petronela
bb Silvia
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by anacami
multumesc fetelor, toti bebelushii sunt scumpi-scumpi! de abia astept sa nastem toate, sa ma uit la poze (imi plac mult pozele cu bebei).
Apropo pt. fetele cu bebe2: am inteles ca la a doua nastere totul se desfasoara mai rapid, insa contractiile de dupa- de retragere a uterului sunt mult mai violente si mai dureroase decat prima data (totul intr-un timp mai restrans); asta se refera, binenteles, atat la cele cu nastere naturala cat si la cele cu cezariana...
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
Ca se desfasoara mai rapid este foarte adevarat , pe mine doctorul chiar m-a avertizat sa fiu atenta ca la cat de repede am nascut prima oara, a doua oara sa nu ma apuce in masina dar despre retractia uterului este discutabil. Cred ca tine de pragul de durere si confort al fiecareia. Am intrebat si lucrul asta ( citisem si eu pe forum de el ) si parerile sunt impartite si subiective.
Drept sa spun la Boda am fost cam " nesimtita" la contractiile alea , ori eram eu super fericita ca a iesit baiatul ori nu au fost atat de rele
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
dany26 spune:
Dany2007 FELICITARI pt bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roxxy80 stii fasul ala super dragalas dar pe roz care il avea in Victoria..la 60 Ron....ei vezi ca are unul la fel dar pe un alb- culoarea untului de fapt...daca il vrei pt bb tau....e super!Eu tot pe albastru il astept.....
29+ ANDREI
AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Vasari spune:
Buna dimineata!
Cami, multumesc pentru magazine. Trebuie sa ajung si pe-acolo :)
Sebi e asa micut si finut. Incerc sa fiu rabdatoare, dar parca nu mai am astampar pana nu o vad si pe bbea mea.
Va doresc tuturor o zi buna.
33+
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by dany26
Dany2007 FELICITARI pt bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!!!!!
29+ [b]ANDREI
AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!
Multumim la fel!
Tu ai mai facut eco? ce face Andrei?
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Vasari spune:
Eu nu am avut curaj sa ma uit pe filmulete, nici nu vreau de fapt. Am o parere ok despre nasterea naturala si inca nu mi-e frica deloc de moment. Nu vreau sa stiu multe detalii, pentru mine nu este genul de eveniment la care sa ajute un bagaj mare de informatii.
Din povestirile altor mamici experienta e asa diferita, ca nu gasesc niciun exemplu. Singura nastere naturala pe care am vazut-o a fost cea de pe babycenter si mi s-a parut foarte frumoasa. Mi-as dori sa avem toate o experienta placuta.
33+
dany2007 spune:
Vasari- nici nu te sfatuiesc sa te uiti,eu m-am uitat aseara si toata noaptea m-am visat pe "masa de tortura" si ca nasteam 2-3 bebeici.
Dana 26+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Vasari spune:
dany
uite, la noi in odisee avem niste exemple incurajatoare - Cami si Lala. Sa gandim pozitiv!
33+
RGE spune:
SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!!! DOAMNE AJUTA!!!!
CAMI multumesc frumos..Sebi e un frumos!!!
CREEM..iubita iti dai seama ca stiam ce este vacc antitetanos dar erati prea aprinse in discutii si am zis sa destind atmosfera
...am vazut si eu cateva filmulete..nu ma sperie foarte tare..sunt constienta de ce urmeaza si trebuei sa ne tinem tari pt ca bebe depinde de noi!!!..oricum eu una ma astept la ce este mai rau..dar nu mor eu!!!
....eu mi-am facut spaghete cu branza..de fapt sos de branza ca le-am incins in ulei..facem un dus si fugim dupa analize ...cand ma intorc o sa va scriu ca promisesem sapt trecuta ce analize am facut
O ZI BUNA!!
ROXANA 34+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 6 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"